Allt och inget på en och samma gång

Jag är inte så bra på det här, att uppdatera min blogg. Jag tänker tanken att göra det oftare än vad det sker. Sist jag skrev var det första advent och ja det är ett bra tag sedan. Fy skäms på mig, jag har haft ett helt lov på mig.
Men nu gör jag det, och nu är det den fjortonde januari, och skolan började igen förra tisdagen efter ett väldigt skönt och välbehövligt lov!
Jullovet bestod av:
- Resan till Fuerteventura när mamma fyllde 50
- umgås med vännerna
- bara ta det riktigt lugnt och skönt
- och ja så blev jag ju sjuk då med, som vanligt.
det var nog hela mitt jullov beskrivet i fyra korta punkter.

Det kändes skönt, konstigt och ja en massa blandade känslor att börja skolan igen den åttonde, sista terminen på gymnasiet, sista året innan du måste välja vad du vill göra med resten av ditt liv, vad du vill göra och jobba med. Och låt mig säga det är inget lätt val för många utav oss, men det ska nog lösa sig det med, vi hoppas på det iaf.
Vi har en termin kvar tills den dagen vi alla väntat på de senaste snart tre åren, dagen är den 5 juni-08, det är dagen då vi tar STUDENTEN, och på ett sätt kan jag inte vänta.
Jag kommer orka denna terminen, men det kommer gå på bara ren vilja, och bara för att jag vet att det bara är fem månader kvar tills jag kan få ett års vila från studierna och kunna jobba och kanske tillochmed resa lite.
Jag är trött på skolan och allt som har med den att göra, jag hatar mitt projektarbete och är glad att det snart är över. Jag är säker på att jag kommer att hata denna terminen, men förhoppningsvis överlever jag, vilket jag med största sannolikhet gör. Men jag kommer vara arg och förbannad och sur och överstressad mer än ett par gånger, men det är väll sånt man får ta, det kommer nog även bli ett par sömnlösa nätter, men ja det är väll så trean på samhällsprogramet är. Det ända positiva just nu med denna termin förutom den 5 juni är alla lediga helgdagar och lov :)

Hm, skulle egentligen kunna skriva hur mycket till som helst, men jag tror jag slutar här för att behälla lite av min positivitet jag har, och så måste jag sova då det är tidig tidig morgon imorgonbitti och jag borde ha somnat för länge sedan, men neej idrottsgalan och datan har uppehållit mig. hm det är inte bra, en bra sak är att min snygge zlatan vann bästa manliga och jerringpriset, och skulle det finnas i snyggaste skulle han lätt ha vunnit det med. hahah.

Ja, jag uppdaterar väll runt sportlovet igen om man jag ska följa mina gamla mönster, ska dock försöka uppdatera innan det. Och om någon skulle sakna mig här finns jag på http://www.vjoss.bilddagboken.se

Puss & godnatt alla!


RSS 2.0