första advent

fredag blev inte direkt som den var planerad. daniel kom förbi en runda och vi pratade åkte till stan, kollade norge och ja lite smått och gott. sen skulle dess kommit till mig men den stackaren var sjuk så jag tog mina hemma-gjorda pepparkakor och körde ut till sösdala en stund på eftermiddagen till min vän. jag trotsade hennes sjukdom och vågade komma ändå. vi pratade, drack tee och julpyntade lite smått på dess's rum. det var mysigt att få träffa dig. jag saknar dig när vi inte ses duu. skärpning! kvällen blev lugn hemma med idol och äntligen om man får säga det så åkte johan. lördagen blev lite julpyntning här hemma, (fortfarande ingen julkänsla finns i min kropp än). vi får hopaas den kommer det är ju ändå första adevent idag. sen kom alicia och julle och det var full rulle sen dess, middag hos ingmar och yvonne och natten har inte bestått av mycket sömn, eftersom jag delat säng med en livlig liten tös. aja får väl sova desstu mer inatt. julskyltning idag då, får se om jag tar mig ner. som daniel säger jag är aningen mobbad. och nu får jag nog återgå till barnen innan dem river huset för oss.
ha en bra dag vänner.

det går inte en sekund, minut eller dag då jag inte tänker på dig.

jag tänder ett ljus i fönstret för dig, till dig.


idag blev allt verkligt på ett annat sätt, när man såg dödsannonsen i tidningen och våra inskickade ord till dig. innan har det liksom inte känts så verkligt men när man fick se allt i tidningen blev det så verkligt på ett annat sätt. och det har snart gått en vecka, och jag mår lika dåligt som första dagen. men begravningen kommer definitivt bli det jobbigaste på denna resan, att säga hejdå en sista gång. men vi ses ju igen, på andra sidan! jag får väll förbereda mig nu i lite mer än en vecka nu till begravningen så jag orkar det där. jag tänker på dig, alltid. och ikväll har jag tänt ett ljus i fönstret för dig, till dig.

idag blev det först storhandling med sarah till hennes familj och oj vad det skulle handlas, fast inte så konstigt när dem är 6 stycken. haha. sen hem bortom m&m med kläder mamms tvättat och sen hem för pepparkaks-bak med sarah och julmusik, och det var mysigt fastän jag inte känner den minsta julkänsla i kroppen. vi får väll hoppas den kommer lite närmare, och när alla ljus i fönstren kommit upp. vi får hoppas på det, pepparkakorna blev goda iaf, och dem ska jag och dess äta imorgon när vi dricker jultee och har mys. jag lääängtar! <3

i en tid där allting inte är så lätt

i måndags tog jag och sarah en lite paus från verkligheten då vi tog oss till ett julbetonat väla. där vi mös fastän det var lite svårt att få in någon julkänsla direkt. men det var bra och välbehövligt att få komma bort lite för ett par timmar iaf. dock så tyckte inte min plånbok riktigt om det eftersom jag handlade lite för mycket för mitt eget bästa, men ibland får man faktiskt unna sig lite. taack bästa vän <3 ! tisdag och onsdag har spenderats på felestad med jobb, rätt skönt att ha något att göra så att man slipper sitta hemma och tänka dagen i ända. dock så försvinner inte tankarna när man jobbar heller, men man måste konsentrera sig på något annat för en liten stund iallafall. kvällarna är värst helt klart, när man ska sova och tankarna bara far och flyger igenom huvudet fram och tillbaka. och då gråter jag, du hade säkert inte velat att vi skulle gråta, men det går inte att stoppa, och du är värd varenda tår och några till. jobbet var som vanligt dock känner jag mig lättirriterad och trött eller snarare matt hela tiden. men det blir väll bättre med tiden det med. usch nu är jag sådär negativ igen, jag har ju lovat mig själv att försöka vara positiv. för din skull.
funderar på att ringa söte-dess nuu och prata en stund, sen är det bonde söker fru och grey's och sen hoppas jag kanske på ett samtal med sarah med ikväll. maten kallar nu. vi hörs vänner.

jag hade aldrig klarat det vi går igenom just nu
om det inte varit för er, tack älskade vänner <3


till en ängel.

Helgen har gått så fort fastän det känns som om tiden står stilla. jag förstår nog inte riktigt än att du aldrig kommer komma tillbaka till oss, att jag aldrig levande kommer få träffa dig igen. för jag vet att den dagen mitt liv tar slut så får jag träffa dig min älskade vän igen. men tills dess vill jag tro att du kommer finnas med oss ändå på så många olika sätt. i tankar, minnen och såklart din plats i mitt hjärta kommer alltid finnas kvar för dig glömmer jag aldrig. du kommer vara med oss när vi har filmkvällar, bowlar eller vad än det nu kan vara vi gör i framtiden tillsammans, alla. för du var ju en av oss, och jag vill tro att du vakar över oss och ser till så att vi har det bra och att vi håller ihop, för vi behöver varandra nu. jag solade idag, och det var svårt och jobbigt samtidigt som det var lika skönt som det alltid är, för det var lite din och min grej, det där med solningen, vi solade ett par ggr och pratade och skämtade om det ofta. och jag tror alltid jag kommer tänka på dig när jag ligger i solariet eller på beachen och pressar. mitt hjärta värker och allt känns tungt och svårt just nu, men jag ska försöka tänka positivt ändå för det var det du gjorde, det var sådan som du var. det kommer ta ett par månader innan livet kommer igång ordentligt igen tror jag. för att denna förlusten gör så fruktansvärt ont. och jag gråter fortfarande när jag är ensam och när mina tankar får ta över. jag gråter just nu för att jag tänker på dig. men jag ska försöka vara stark, för det är det du hade velat att vi skulle vara, för du var så otroligt stark, och en sådan kämpe. jag önskar att jag ens skulle kunna komma i närheten av dig och vad du var. för du betydde så mycket för så många och du var nog den starkaste jag någonsin kommer känna. jag ska tänka på dig när livet känns tungt och jobbigt och jag ska tänka på dig när livet känns bra och flyter på. och jag ska försöka tänka positivt. redan gör saknade efter dig så sjukt ont, men vi tar små steg framåt hela tiden, tills den dagen det går lite lättare framåt än vad det gör just nu. och jag håller hårt i alla minnen jag har med dig, dem släpper jag aldrig taget om. allt är bara så grymt orättvist och svårt att förstå just nu, fastän allt sjunker in lite mer för varje minut och dag som går och kommer gå. jag kommer vara stark för dig.

till en ängel:
Jag lever och du lever inom mig
Jag ser dig, när jag blundar
Jag ber dig, Vill du vaka över mig
Och välsigna varje steg jag tar


igår räddade bettan min kväll genom att vilja umgås med mig, taack för att jag slapp sitta hemma i min ensamhet och tänka och fick en trevlig pratstund och gott kaffe med dig istället. och sen en snabbis inom och säga hej till sarah som skulle nanna. du är söt när du är trött.

du är en del, en del av mig och jag kommer aldrig någonsin att glömma dig.


idag tog ditt liv slut, du tog dina sista andetag och lämnade denna jord. vi kan bara hoppas att du får det så mycket bättre nu. men vi som är kvar på jorden kommer sakna dig något så otroligt mycket, för du spred glädje och positivitet. när jag fick beskedet från din familj imorse brast allt, fastän jag var beredd på det som kom det som en chock ändå. tårarna har runnit till och från sedan dess. känslorna kommer och går i vågor, men överlag är allt bara jobbigt just nu och om någon gång så känns allt så sjukt orättvist just nu. och den enda logik jag kan finna i varför detta hände dig, är att du var förfin för denna värld. men det hjälper inte oss, för vi har förlorat en underbar vän, din släkt en underbar familjemedlem. men du kommer alltid finnas med mig i tankar och du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. och jag kommer alltid minnas dig när jag ser på min crazy frog eller lyssnar på bil-cdn du gjorde till mig.
vila i frid christoffer, vi ses igen.

du är en del av mig och jag kommer aldrig någonsin att glömma dig <3


för glädjen du skänker oss finns inga ord

inte hänt så mycket sedan sist, söndags vara bara lugn med massa tv och slappande med mig själv och en massa tänkande och funderingar. även några tårar. livet känns så sjukt orättvist och hemskt just nu så jag vet inte riktigt var jag ska ta vägen alltid. det finns inga ord som kan beskriva det som vi går igenom just nu. att man snart kommer förlora en vän. men då är det tur att man har sina vänner. vi klarar detta tillsammans, för ensam är inte stark.

måndag och tisdag tillbringades på felestads lager bland presentpapper och julkartonger och en massa paketer slogs in och jag kännde mig duktig och behövd. jag undrar hur dem hade klarat allt det där utan mig, inte allt för bra tror jag. nu lät jag sjukt ego, men det får man faktiskt göra ibland. hem en sväng tisdag kväll och iväg onsdag lunch igen för jobb på ica i svalöv 14-21.15. och det var faktiskt rätt kul igår för de roliga jobbade, som pierre (vi säger inte sarahs smeknamn här), paula och erik m.fl. pierre blev förundrad att jag hittat dit och jag blev inte lika förvånad när jag hittade honom med godisburen.. jag och erik stängde med en massa vad om tider och sånt, vilket resulterade i att vi kom fram till att jag gått i en skola där man inte får lära sig klockan. huum. får nog jobba på det eftersom jag trodde att 12 över var närmare kvart över än tio över. hemma strax innan halv elva igårkväll, det blev en macka och sedan dirket i säng för jag var dödens trött. och när man helst vill sova länge på morgonen kan man inte det, sjukt irriterande. vaknade nio och kunde inte somna om igen, bara att sätta  på tvn och mysa lite innan det blev datorna, nördigt jag vet. och nu ska jag snart simma med daniel och kanske träffa sarah en sväng i eftermiddag (!)


everything is dark today

jag orkar inte mer nu, och denna gången orkar inte jag vara den som tar steget, det är din tur nu.

veckan som gått och ett besök hos vår stodch


Några dagar sedan jag skre nu, men det har inte hänt speciellt mycket sedan sist. köpte desperate houswifes säsong 4 i onsdags och i torsdags kväll var jag klar med den,  inte riktigt normalt eller bra, men blir man beroende så blir man. börjar man titta är det svårt att lägga ner. så ja det var ett kort nöje och dess fick låna den igår, hoppas hon får mycket nöje med den. daniel kom och överraskade mig med ett trevlig besök i onsdags middag, det var trevligt och jag blev glad. det är alltid lika roligt att träffa och umgås med dig. och jag tror på våra planer det gör jag, bara det där med pengar som vi får lösa- eller dess fixar. haha,
igår var det först umgänge med mamms sen mat & fika med dess på stan, träffade b la emma ax och det var trevligt för det var ett tag sedan! sen blev det bussen hem lite mat och en sväng på maxi eftersom jag som alltid fick fixa proviant till kvällen då det var idol-kväll hos elias och för en gångs skull blev jag hämtad och slapp hämta, daniel körde. haha. idol kollades och vissa krängde, det blir alltid så att jag som handlar får minst, men det gör inget för jag behöver inte så mycket. idol var rätt bra, fastän man inte hörde allt och så. det var trevligt och vi får göra om det snart..

idag sovs det hyffsat länge och sen blev det disney chanel och någon film där fram till tolv då sarah ringde, och hon hämtade mig vid ett. det blev pizza på valentino och massa prat, taack. sen hem till sarah där vi hängde tills det var dags att ta tag i dagens besök. ringde micke som sa det gick bra att vi kom så vi körde. kom dit, blev insläppda och så pratade vi med micke innan vi gick in till stodch, som var sig själv fast ändå inte alls, han hade förändrats en massa till utseendet och var smal som jag vet inte vad. men det var skämtsamt fastän han sluddrade och inte orkade vara vaken så mycket, men det var trevlig att få träffa dig. och nu känns det som om jag gjort vad jag kunnat. och jag blev glad att du tänkt på oss, skaffat dit gosedjur. ( en crazy frogg var fick vi) den ska finnas med mig nu och föralltid som ett minne av dig den dagen du inte finns med oss längre. tack för att vi fick komma. vi älskar dig christoffer. <3

nu känner jag mig slut i kropp och själ, så ska bara ta det lugnt kanske ringa dess. sen bara ta det lugnt och smälta alla intryck från idag. tack bästa vän för att du var där med mig, det kändes bra att ha din närvaro där.

 
tack stodch!

Blueberry sky

tidig uppstigning idag, och jag tror jag har avvänjt mig vid det på senaste tiden. innan när det var skola var man tvungen att gå upp tidigt var och varannan dag och då vande man sig. men sen hösten började och det inte varit allt för jättemycket jobb, inte var dag iaf så har jag nog ja tappat bort mig lite där eller något liknande. det var iaf jobbigt att sitga upp i morse, men upp kom jag och iväg 45 minuter senare och en timme efter det var jag på plats. det börjar bli rätt drygt nu att köra fram och tillbaka. men det går ett tag till. väl på jobbet var jag åsas idag, vi packade kassar till räddningstjänsten syd och lite så. sen var det paketera julklappar och såklart räkna pennor. det blev även flytt av kataloger och sen hemfärd. och jag är trött och mätt. ikväll blir det slapp till hundra procent med dhw, och imorgon kommer dvd-box fyra ut, gissa vem som ska införskaffa den imorgon. för imorgon ska jag bara slappa och mysa med mig själv och det ska bli skönt. och det ryktades om filmkväll  eller nått i helgen vilket jag ser framemot nu.
och imorgon kommer sarah hem! :)


bullbak av en "bullbaksmamma" !?



ser det inte gott ut eller vad? mina otroligt snygga bullar, goda var dem med kan jag tala om för er. nu ska jag lägga mig, läsa och kolla tv, eftersom det blir jobb imorgon.   

. godnatt .

new haircut.

här kommer bilder på min nya frisyr/färg. vet inte om jag är nöjd än, så berätta gärna vad du tycker om den.
för nu ska jag fortsätta baka mina bullar.

BAK


FRAM.




because i'm on fire

fredag; efter en jobb-dag begav jag mig hem till hässleholm igen, fixade till mig lite och sen kom sarah och vi begav oss mot k-stad där det var bio och mys som gällde. vi hämtade ut våra biljetter gick ner till bk och åt lite mat, sen köpte vi popcorn och så började filmen, patrik 1,5 , den var bra och rolig och jag kan varmt rekomendera den till alla er som funderar på att se den. efter bion tog vi bilen och körde till hässleholm igen och så hängde vi utanför mig i sarahs bil i typ en timme innan jag höll på att kissa på mig så då var jag tvungen att gå in. det var en mysig och trevlig afton, tack bästa<3

lördag; sovmorgon till typ tio sen börjades det städas, jag hatar att städa, men det är skönt när det är gjort och det luktar gott. dammsög tillochmed i vardagsrummet åt mamms. duktigt värre. sen blev det kina mat (!) och det var mums, eftersom jag inte fick det på fredagen. efter kinamaten packades det och sen begav jag mig ner mot lund och papps igen eftersom jag skulle börja tidigt på ica söndag morgon. väl hos pappa så blev det lite mat och sen soffan med gossip girl boken och vid elva blev det sängen och musik.

söndag; uppgång tiiidigt, vilket känndes rätt jobbigt men när jag var klar och satt i bilen var jag aningen piggare, väl på ica började allt med strul, nyckelskåpet ville inte öppna sig för mig och jag fick leta efter hjälp som fick upp det. hämtade tidningarna på lastbryggan och begav mig mot kassan, väl där skulle jag låsa upp dörrarna och ja då vill inte det ena låset med mig så hjälp igen som efter lite försök fick upp den. sätta upp morgontidningarna och öppna affären. ensam i kassan fram till halv elva då jag äntligen fick gå på rast en kvart. sen var det bara att gå tillbaka till kassan och ett par timmar till. strax efter halv 3 slutade jag och begav mig än en gång hem till hålan. där mat väntade och en slappis kväll med ensam mamma söker sen somnade jag.

det var min otroligt spännande helg. eller inte. idag ska jag köra mormor och morfar och klippa mig. funderar på att bara kanelbullar med, det hade varit gott.


bloggande i väntans tider.

nu sitter jag och skriver blogg i väntan på att födelsedagsgrisen ska skriva klart sitt matteprov så jag får umgås ännu lite mer med henne innan det bär av neråt skogarna till papps. ska nämligen jobba imorgon och på fredag. det var mys att träffa dess idag, när jag kom hem åkte nästan hon, så det var ett tag sedan. skärpning på detta!
och min längtan just nu går till fredag kväll då jag och bästa vän ska umgås, gå på bio och bara mysa! <3

Dagen började med tidig uppgång ( kl 9 ) för att jag skulle hinna med allt innan jag skulle hämta upp dess på körskolan, duschen, sen stan en snabbrunda, införskaffade mig det sista + lite till mig själv, (ett halsband och en scrapbookingbok) jag ska bli proffs, eller inte. vi får väll se hur långt mitt tålamod räcker. vid kvart i tolv hämtade jag upp min vän och vi for till sösdala där det bjöds på taccopaj och mars-glass. det var väldigt gott fastän jag inte fick någon tårta ;) haha. vi umgicks och sen var det dags att bege sig in till staden igen för dess's matteprov. vi håller tummarna! och ja det leder till att jag sitter här och nördar, beställt biljetter nu till fredag, dock blev det inte mamma mia utan Patrik 1,5 den verkar faktiskt riktigt rolig. vi får väll se- nej nu tror jag att jag ska lämna min kära dator för att kolla lite beverlly hills medans jag fortsätter att vänta.
have a nice day i kylan.

DESIRÈE FYLLER 18 !

Idag du 18 fylla och jag dig då vill hylla, jag lovar att dig inte fylla bara hylla! : min fina dikt till dess som fyller hela 18 år idag och blir stor. och snart får vi akta oss på vägarna när du fått ditt körkort. ojoj, vad vi får hålla oss inne då :p nej jag skojar bara. och jag vill skänka ett väldigt stort grattis till dig på din stora dag! jag hoppas du gillade pressenterna.
jag älskar dig min tvilling och vän<3


Så mycket man kan göra och borde och vill & mitt i alltihopa så ska man räcka till


Jag är trött på att inte känna mig helt bra nu, men idag känns det bra änsålänge i alla fall. igår hade jag sjuk huvudvärk och yrsel. jag hatar när man inte bara är sjuk ordentligt och sen frisk utan när det ska dra ut på tiden såhär, helt meningslöst om ni frågar mig. ska man vara sjuk kan mna ju vara det ordentligt och sen bli frisk. igår var jag iaf en snabbis på netto med söte-sarah och fixade grejer så att jag kunde göra klart en av presenterna till dess, som kommer hem idag (!) och imorgon får jag träffa min tvilling, som jag längtat! kalas imorn för dess och jag hoppas på tårta, det hade varit smaskens. haha.

idag ska jag fixa färdigt med paket och det blir nog även leka expert och hjälpa elias köpa något till sin käraste, jag känner att jag kommer få vara mycket expert där. haha. sen köpa stövlar med, jag behöver verkligen ett par skor. jag älskar skor, som om det var en överraskning för någon? iinte.

en kul sak var att lasse kom hem med sex and the city filmen till mig igår, snacka jag blev glad då! bara för att dem hade den på jobbet och delade ut till kunder som provkörde en viss bil. så nu är jag en sex and the city dvd rikare. jag är ett faan, både skokartongen och filmen, yeeey! och en annan underbar sak är att den 12 november kommer desperate houswifes säsong fyra ut, jag längtar redan. Dess vad sägs om ett maraton med säsong fyra? hehe.

nej nu ska jag göra mig iordning och ta filten om mig och läsa i min nya bok, (som jag också blev glad över igår). Gossip girl, nr 12 :)

polisbilden


. jag, sarah och den snälla polisen i nyc .

Novemberkyla

andra november idag, redan November känner jag då. det känns som om det nyss var sommar och varmt, och så poff på några nätter blir det kallt och frosten ligger vit som snö på våra hustak. dock skiner solen idag och jag tror det kommer bli en fin novemberdag. minusgraderna sprider sig ända in ibland och just nu är det kallt på mitt rum och jag önskar att vi hade ett badkar eller en brasa, det hade varit mysigt. men nu har man inte det, så det får kanske bli under täcket ett tag till, eller på med riktigt tjocka kläder och en stor mugg tee. det lockar med en del kan jag säga er.
igårkväll underhöll jag mig med att fixa med dess's pressent eftersom resten av familjen kollade stjärnor på is (mest meningslösa program, ever) och jag orkade inte gå in till mig och sätta på min tv. haha. men det artarsig måste jag nog säga, det blir nog bra när det är klart. hehe. neej, lite värme lockar allt för mycket nu, så har ni tur kanske jag uppdaterar en gång till idag. det ni.

PUSS från ull-tuss




. jag tänker på dig min vän ♥

RSS 2.0