8 år. jag saknar dig

åtta år har gått sedan du lämnade oss nu, tiden går så fruktansvärt fort. Det känns fortfarande igår.
Jag fattade nog inte först hur mycket du betyde för mig, du var min bäste vän, den som fanns där,
den som alltid hittade på roliga saker. åtta hela år, och mycket har hänt, mycket som jag velat att
du skulle vara med mig om. födelsedagar, körkort, student och en massa massa mer, men jag
vet att du finns med mig där ändå, det är precis som om jag känner din närvaro ibland, och jag
vet att du fanns med mig på studenten, den lyckligaste dagen, och jag vet att du hade varit stolt
över mig, jag gråter för att jag saknar dig, försöker att inte göra det, men tårarna tränger fram ändå.
Jag saknar dig, mer och mer och mer hela tiden. du finns föralltid i mitt hjärta och i mina tankar, farfar<3.
och en dag då hoppas jag att vi ses igen.

i ett av världens hörn

jag kände för att skriva lite blogg, men när jag väl satte mig här och skulle skriva kom jag inte på ett enda dugg att skriva om, det har liksom inte hänt något dirket roligt sen jag skrev sist, jag har jobbat och tjänat pengar vilket är bra för mig och mina behov. jobbet är kul, nästan alltid i alla fall, skvaller idag och det var roligt, inte bara jag som inte tycker om en viss person verkar det som. Och jag gillar emma, hon är snäll och trevlig och henne är det kul att jobba med, pierre är med kul men den lilla svikaren har svikit oss någon vecka nu för att resa till prag, dålig stil det där, haha. 
började 06.20 imorse och jag har varit i full gång sedan dess, jag är trött men kan inte riktigt slappna av och somna, ska läsa lite i min bok, kolla sommarkrysset och vila mig inför ikea imorgon (då jag får träffa sarah, på typ första gången på en vecka, det är läänge. men då ska vi inte tala om hur länge det är sedan jag träffade min älskade tvilling, typ år och dar sen. skärpning på oss! 

nu ska jag måla klart det sista för idag, och duscha. för er som inte vet och bryr er så gör jag om på mitt rum, det har blivit en fondvägg i kaffelatte och sen ska det möbleras om och sådär, det kommer bider när det är klart. 


old times, memories, & the future

så mycke som kan hända på så kort tid, Orkar inte skriva om allt här just nu, men det mesta som händer är fortfarande jobb. Igår sov jag nästan hela dagen, hade inte ork till någonting, men vid sex-tiden kom sarah och sara förbi och vi kollade på en gamal film som vi spelade in i åttan, riktigt kul att se, och som man såg ut i alla dessa utklädningskläder, peruker, och en massa annat som vi spökade ut oss i. Riktigt många goa skratt fastän jag inte riktigt var på hugget.

dagen började på stan med mamms, handlade några öronhängen, och fick en finfin kjol av mor, tack till henne! sen blev det en mjukglass, hämta tackkorten och hem fixa dem, köpa färg till min fondväg som ska målas nästnästa vecka, ominreda mitt rum ska jag göra då med, mysigare och hemtrevligare ska det bli. sen hem fixa till sig och iväg till söta lilla ewa axelson som konfirmerades idag, där var god mat och trevligt folk, som alltid hos familjen axelson, tack till er som alltid får mig att känna mig som en i familjen, ni betyder massor! nej, nu ska jag gå och lägga mig för jag ska jobba imorgon och en hel vecka framöver, hej hej pengar!


pappa, jag och mamma på studenten

/ J

RSS 2.0