2010-01-17

Uppe med tuppen denna söndag morgon, halv nio ringde klockan eftersom jag hade satt upp mig på tvätt-tid klockan 9.30 och jag ville hinna äta frukost innan plus att jag tyckte att det var bäst att vara ute i god tid då jag inte visste var tvättstugan låg. Hyresbostäder har ju stängt ner vår (på obestämd tid för eventuell renovering, ingen vet vad som händer). Men jag fann tvättstugan och var där i god tid (tjugo över) och fick vänta till 30 innan jag kom in med min tagg. tvätten åkte in och gick gick hem för att 40 minuter senare bege mig dit igen för att hänga upp tvätten. Nu sitter jag här och väntar på att få gå och hämta den igen när den är klar om sisådär en timme. Har skrivit ut en massa papper till kursstarten imorgon, aningen pirrigt men det ska gå bra, vet ju vilka de flesta är så det ska nog bli bra. det är bara den där matte delen jag är lite orolig för, men det ska nog gå bra det med!
Nej nu ska jag springa in i duschen och sen organisera klart i min garderob innan det bär av bort till tvättstugan igen.

make your're own kind of music

make you're own kind of music, play you're own special song.
.
dag har ett av mina absoluta favoritprogram börjat med ny säsong, i en annan del av köping heter det och jag tycker mycket om det, har gjort sen säsong ett. Det är ett mysigt program och jag gillar att man har lyft fram personer som inte är helt klara i huvudet eller vad man säger. jag älskar det. deras syn på livet, det är så enkelt, man ska vara lycklig typ. och jag gillar mats och att han inte ger upp drömmen på sitt körkort, han kämpar fortfarande efter 3 år. åh, mysfaktor på mina söndagar framöver! jag blir glad av det här programmet. i en annan del av köping sprider i min mening väldigt mycket ljus och glädje! i like it.
.
annars händer det inte så hemskt mycket, helgen har bestått av storstädning av lägenheten och sen en del plugg, har skrivit klart mitt individuella tills imorgon och sen har jag och emma läst och pratat en del om arbetet vi ska opponera på imorgon. Det tog sin stund att läsa 18 sidor och sen tycka och tänka om det samtidigt. men det blev en del skratt under tiden så det gick bra! Nu är det bara en vecka kvar sen har jag klarat av första terminen på universitet och den 18:e börjar termin två och inriktning matematik.
.
dagens middag blev det här:
lax och brokolisås med pasta
.

2010-01-03

Ibland önskar jag att man på sin blogg sida (där man ser hur många besökare man har) att man kunde se vem det är som läser ens blogg. Jag satt just och undrade vilka 6 stycken som läst min blogg idag. Haha, men det är väll till för att man ska vara nyfiken eller nått. Några vet jag som läser min blogg. Och jag ska försöka uppdatera lite bättre nu under våren, ska verkligen försöka bättra mig på det här området, för det är rätt skönt att kunna skriva av sig lite även om det mest är rätt onödiga saker.

Dagen började med att klockan ringde tidigt eftersom jag skulle bege mig till Hästveda för att intervju Charlie till mitt skolarbete. Och eftersom det har blivit sjukt kallt igen så tog det mig nästan 20 minuter att få bilen varm och skrapad då det var mer is på insidan av rutan än på utsidan. Väl framme blev det lite prat innan vi begav oss upp till hans rum med lite fika som proviant och startade intervjun som inte tog mer än 20 minuter att genomföra. Sen stannade jag kvar en stund och bara hängde med min kusin med familj innan det var dags att bege sig hemåt för att skriva rent intervjun. Som tog någon timme innan jag begav mig bort till Sarahs för lite fika och pratstund. Sen blev det hem och lite panik och stress eftersom vi i gruppen kommit på att ett utkast ska vara inskickat till på tisdag lunch. Så jag har pratat i telefon halva kvällen, över en timme med emma, sen en halvtimme med nina och slutligen en kvart med dessi som hade ringt under mina andra långa samtal. innan problemet typ var löst, men vi kör på den vi kommit fram till nu och hoppas på det bästa, eftersom det bara är ett utkast är det nog lugnt. det är ju slutprodukten som räknas. eller?
.
Just nu borde jag inte sitta här och skriva värsta långa inlägget utan jag borde sitta och skriva klart mitt arbete för att sen kunna skicka det till dennis. Det blir nog sent inatt. Har en film bara för att jag kände mig tvungen att se den innan tisdag eftersom jag är tvungen att åka till Växjö en dag tidigare än planerat då vi kommit på att arbetet är lite större än vad vi räknat med från början och att det nog kommer ta lite mer tid än vi räknat med. Så vi ska sitta hela onsdagen, känns lite skumt när man planerat att man har en hel dag till hemma men på ett sätt ska det bli skönt att komma tillbaka upp.
nej nu har jag inte tid att slösa mer tid på att uppdatera bloggen för ikväll, har några rader till att skriva innan det är dags att sova.
.
avslutar med en sötisbild på mig och emma från min födelsedag i somras! :)
Puss & kram
.

2009 i bidform

Eftersom jag är smått rastlös denna eftermiddag, får ni mitt 2009 i bilder här:
Jag fyllde 20 år:
Skånes djurpark med bus-pojkarna



Italien



nu störar det här sig så och mitt tålamod tryter, så det blir inga fler bilder just nu.
kanske kommer fler senare ikväll om jag orkar då.
men ett smakprov på bilder från året som gått fick ni iaf :)

Sammanfattning av 2009

Gott nytt år vänner!
Tänkte att det kanske var dags med en liten uppdatering om mitt 2009, har ju inte varit allt för bra på att blogga under hösten. Det har varit alldeles för mycket annat som har hänt. Så här kommer mitt 2009 i punktform.
  • 2009 startades med en hejdundrande nyårsfest hos axelson's, kunde inte startat bättre. Speciellt inte när man klockan tolv springer längs gatan utan jacka, utan någon egentlig orsak.
  • Våren bestod av en del jobb hos papps.
  • Jag och söta Elin begav oss ut för att finna vårkänslor, men vi fann dock inga då om jag minns rätt var sjukt kallt och snö? men trevligt hade vi med pick-nick i bilen och lite shopping på väla!
  • Söta kusinbarnet Charlie började tävlingsbrottas, blott 6 år gammal. och han har inte kommit sämre än 3:a någon gång!
  • Jag och Sarah var och kollade på musikalen RENT i k-stad. (det var hennes julklapp från mig).
  • Bästis åkte till USA med henrik ett par veckor och då saknade jag henne.
  • min hals dödade mig (som vanligt)
  • Jag fick två nya fina kusinbarn, Ludvig & Kajsa! :)
  • Den 27 april begav jag och Daniel oss till Italien för ätt hälsa på Bettan! Det var massa trevligt, med god mat (italian food, i love), en massa sol och bad, en mysig resa till venedig (som jag älskade, vill dit igen!) och såklart trevligt sällskap av mina två fina vänner!
  • Två av mina vänner tog studenten så det blev studentfirande!
  • Jag köpte min mac-dator, love it!
  • Fick sommarjobb och började jobba i Lund på södertull.
  • Jag och farmor tog oss en endags-semester till blekinge skärgård för att återuppleva gamla minnen!
  • Jag kom in på lärarutbildningen på Växjö universitet.
  • Fick lägenhet i Växjö och började planera möblering med mera.
  • Passade Adrian och Viggo en sommardag då vi åkte till skånes djurpark för att kolla på djur och bara ha det lite mysigt! Där jag fick höra att om jag inte var snäll så skulle de minsann inte följa med mig dit fler gånger ;) vem tog med vem egentligen? en heldag där och jag var rätt slut på kvällen.
  • Jag fyllde 20 och firade med mina fina vänner och med familj & släkt!
  • Jag permanentade mitt hår
  • Det var introduktionsdagar i Växjö och jag fann nya vänner första dagen.
  • Jag flyttade till Växjö, stort vuxensteg.
  • Jag åkte hem många helger eftersom många vänner fyller år i oktober.
  • Jag har haft mitt körkort i 2 år, så min prövotid är över
  • Den 21/11 var det ett helt år sedan Christoffer dog, jag kan inte förstå det. jag saknar dig ♥
  • Jag hade min första praktik, 2 veckor i älmhult. och jag ser fram emot vårens fem veckor där.
Där har ni mitt 2009 i punktform lite uppradat, men det var överlag ett bra år. Ett år med sorg och saknad, men ändå ett år fyllt av glada skratt och fina bästa vänner! Jag vore inget utan er, jag hoppas att ni vet det! ♥

RSS 2.0