godnatt.

stressad, måste plugga, diska och packa och timmarna räcker inte till och jag är dödstrött så det får bli en uppdatering imorgon istället. jag orkar inte mer nu. godnatt.

can you turn my black roses red

Jag blir stolt över mig själv för att jag har blivit så bra på att uppdatera på senaste tiden, jag tycker att jag har överträtt mig själv. Ingen motivation eller lust alls till att blogga, men ändå kommer jag på mig själv med att sitta här varje kväll och skriva mer eller mindre betydelsefulla rader. Just nu sitter jag och uppdaterar till reprisen av de två sista grey's avsnitten inför nästa veckas säsongs premiär, åh vad jag älskar detta programmet! och oj vad många tankar det väcker. men det orkar jag inte gå in på nu för nu ska jag gå och lägga mig och se ännu mer grey's för det är världens bästa (om man inte räknar några andra också).

- bara för att jag är aningen sentimental nuförtiden, och för att jag saknar er massa.

sov gott, det ska jag göra för imorgon är ingen rolig dag.
massa, massa plugg och sen ännu mera plugg.
godnatt!

plugg, plugg och ännu mera plugg.

det är hemskt mycket pluggande nu och min hjärna är helt överbelastad för tillfället. jag orkar egentligen inte uppdatera här men jag gör det ändå, för att kunna skriva och fokusera tankarna på något annat för en liten stund. dock vet jag inte vad jag ska skriva idag eftersom denna dagen bara bestått av plugg, föreläsning och ännu mera pluggande. och nu sitter jag här och har ätit soppa ikväll, arlas chicken carib, den är faktiskt god för att vara färdig lagad, jag är lite kräsen när det gäller sånt annars. och nu sitter jag här med datorn igen och väntar på att idol ska börja men tänkte hinna läsa igenom kompediumet tills imorgon först så att man är lite förberedd inför morgondagens examinerade seminarium i matematikens betydelse 1. jag är aningen nervös och inför fredag också så det ska bli skönt att kunna åka hem på fredag efter denna helvetes vecka och nästa vecka kommer inte heller att bli så rolig, men det är bara till att bita ihop och hoppas på det bästa.
nej nu ska jag återgå till skolböckerna, ha det så bra mina vänner.

tio månader

morgonen började med en massa stress, jag orkade inte gå upp när klockan ringde 06.30 utan jag lyckades inte ta mig upp förrän hon var tio över sju, men icke stressade detta mig speciellt mycket så jag satte mig vid nyhetsmorgon och åt frukost och när klockan var fem över halv åtta fick jag smått panik då jag skulle möta mina vänner vid tio i och det blev stress för hela slanten och tio i kom jag härifrån, tur man inte har längre än vad man har till skolan. väl i skolan kom jag på vad det var för dag idag och då blev jag aningen deppig, för idag är det den 21 Septermber och idag är det tio hela, långa, sorgliga månader fyllda av saknad gått, för det är vad du är saknad. så idag har mina tankar varit hos dig och nu har jag tänt två ljus till dig, för den tjugoförsta finns du med mig lite mer än alla andra dagar. tårarna kommer när jag tänker på dig, fortfarande, jag tror jag aldrig kommer fatta helt att du aldrig någonsin kommer komma tillbaka, jag vill så gärna tro att du just nu sitter i kalmar med dina opitkerböcker och att det snart kommer en vibb på msn, men jag vet ju innerst inne att det inte är så, du är i himlen och jag hoppas du har det bra där, dricker en kall öl kanske och spelar lite spel med någon annan som också tagits från denna värld i förtid och jag skulle så gärna velat hälsa på dig idag och säga att jag tänker på dig, men det får bli i helgen när jag är hemma och jag hoppas att du ser mina ljus jag tänt till dig idag istället. du är så saknad älskade underbara ängel <3
annars har dagen bestått av en massa timmars pluggande med amanda och nina (ska vi vara exakta var det cirka fem timmars pluggande) duktiga som vi är men ändå kom vi knappt någon vart, så det blir till att fortsätta imorgon förmiddag då amanda kommer hit när hon vaknat. sen är det föreläsning vid ett och antagligen lite mer plugg efter det. nej nu dör min hjärna så nu säger vi godnatt för idag.

update från europas grönaste stad.

Jag tänkte att jag kanske skulle försöka mig på en liten uppdatering denna kväll, då det står tvätt och ensam mamma söker på schemat. Men jag vet inte vad jag ska skriva, så vi börjar med en uppdatering om helgen.

Fredagen startade med skola, dock en väldigt lugn dag eftersom vi bara hade typ en timmes VFU information och sen fanns skolor representerade som man kunde få information om dem hade ens inriktning och så, men vi stannade inte hela tiden utan begav oss hem till mig, jag och isabelle (som nu heter isaboll) haha. Vi gjorde varma mackor till lunch och sen kollade vi lite skolgrejer innan vi gick ut i sensommar solen ett tag innan det blev dags att bege sig till ica för att handla mat till kvällen och det blev tacos och sen idol. och innan dess kom amanda och hennes pojkvän förbi och hälsade på. efter idol begav sig isabelle hemåt och när jag skulle gå och hoppa i säng så ringde emma från min klass så jag gick ut till henne och emelie ett tag och vi gick upp på stallarna ett tag innan jag efter ungefär en och en halv timme begav mig hem till sängen.
Lördagen började med tidig morgon, bak städ och allmänt stress och innan jag vet ordet stod mamms och farmor utanför dörren med presenter och mat :) haha. sen begav vi oss mot en tur på stan och sen en runda ut på skopunkten och snabbt in på maxi för att handla lite mat till dagen. och hemma igen började vi laga mat, det blev famors kycklingfilé hon hade med med ris och till förrätt blev det räkmackor, snacka om gott! sen diskade och torkade dem så jag kunde slappa lite innan mamms gjorde massa köttfärssås som nu finns i min frys och farmor strök åt mig innan vi fikade och avslutade deras vistelse med en promenad runt campus. När dem kört begav jag mig in och bytte om och fixade mig innan det bar av bort till isabelle där amanad ockå befann sig, och vi hade en urtrevlig och mysig kväll, med spel, dricka, singstar och en massa glada skratt. innan det bar av in till stan där vi först gick till en sportbar där vi träffade två som isabelle kände, men jag och amanda tröttnade efter en cider och vi skulle bege oss till ett annat ställe, men väl utanför får vi reda på att det är 25 så då gav vi upp och gick och åt istället sen begav vi oss hemåt.
och idag har dagen bestått av sömn, mat, tv och ja inte så mycket aktivitet och nu håller jag på med tvätten, ska snart hämta den och sen blir det sängen för imrogon är det en tidig morgon.

dags för sängen.

Nu är det strax dags för sängen, bok och lite tv, tänkte att jag kunde uppdatera lite snabbt först eftersom det kom klagomål på att jag var dålig (ja sarah det var du). På tal om Sarah skypade jag precis med henne och jag vill säga att det är en fantastiskt bra uppfinning, faktiskt. Teknikens under, vi sitter i vars en stad och kan prata med varandra samtidigt som vi ser varandra i våra webbcamror, teknikens under. Men det är trevligt att kunna prata med sina vänner mer än i telefon, blir lite mer som vanligt om man kan se den man pratar med samtidigt! så dagens hiss är lätt skype! och man kanske skulle ha en diss då med och då får den bli att jag saknar mina vänner och familj. annnars är växjö bra! kommer längre uppdatering när jag inte är så trött.
Ha det så bra vänner!
Puss & kram
- Jag saknar er! ♥

river flows in you

jag finner inte ord till hur mycket jag saknar dig, snart ett år sedan, tiden rusar iväg fast ändå står den helt stilla. du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta. Jag tänkte direkt på dig när jag hörde denna melodin.  ♥ och älskade underbara vänner, jag saknar er massvis.

RSS 2.0