hard work, work

Veckorna innan studenten trodde jag verkligen inte att mitt liv skulle se ut så som det gör nu, jag trodde att jag i princip skulle vara arbetslös och bara sitta hemma och deppa över att alla andra jobbade medans jag bara var hemma och inte tjänade några pengar, inte hade nått jobb, jag var rätt nere över det. Men se så fel man kunde ha, jag jobbar i princip hela tiden, flera dagar i veckan, ja nästa vecka jobbar jag t o m en hel vecka i sträck, och jag är verkligen inte van vid att arbeta så det tär på en, men pengarna är mer än välkomna! Nu är mitt nästa mål bara att få ett jobb i stan, eller ja i kstad eller något, lite närmare hemma skulle vara skönt! nej, nu ska jag göra mig klar, för idag på min lediga dag ska jag och underbara dess på utflykt, skriver mer om den sen!     / J


SEX AND THE CITY

i lördags var jag med sarah, sara och anna och såg på premiären av sex and the city the movie. Den var världens bästa, hitills iaf , det känndes som ett ända långt avsnitt och man ville inte att det skulle ta slut, så bra var den. Sarah jämförde den med hundtricket, vilket är hennes favorit film innan denna, och jag kan inte komma på vilken den skulle kunna klassa för det var verkligen bästa ever och jag längtar tills den kommer ut på film så man kan se den om och om igen! GE MIG DEN NU! sex and the city är en favorit och kommer alltid att vara en favorit, nu längtar jag lite tills jag får tillbaka min box av elin så att jag kan se igen. förutom att tråna efter satc filmen så jobbar jag en hel del, vilket är rätt skönt eftersom jag inte trodde jag skulle få typ nått jobb alls i sommar, och nu har jag fått reda på att jag ska jobba en hel vecka i sträck vilket känns rätt jobbigt för tillfället, men pengar är välkommet speciellt eftersom jag och sarah åker till new york om 100 dagar ! åh som jag längtar dit, bara du och jag i två veckor i en annan världsdel i staden som aldrig sover. och på tal om ingenting måste jag ta mig tid att åka ut och hälsa på jonna och se hennes nya vovve och fika lite, får nog bli nästa vecka, hoppas hon kan då. och sen måste jag ta och träffa dess en dag med, hundra år sedan nu, vi måste skärpa oss vännen! Nej nu ska jag ta och laga mat sen till apoteket med morfar och sen blir det en lugn eftermiddag med sarah ! :)


sex and the city <3

"man väcker en ångest när man släcker en annan"

Nu har det gått snart två veckor sedan vi tog studenten, tiden bara springer iväg och jag är inte helt säker på att jag har fattat än att jag inte ska gå i skola till hösten. Men jag kommer väll till insikt med det också en dag, om inte förr så när alla andra börjar skolan, vilket får mig att tänka på att jag verkligen måste skaffa mig ett jobb, som jag kan ha från hösten och framåt, någon som har ett så tackar jag och tar emot, bara inte inom sjukvård, allt ja nästan allt annat är jag på ! usch, jag får panik rent ut sagt bara av tanken på att inte hitta ett jobb och itne komma fram till vad jag vill med mitt liv, så jag tror att ajg ska sluta tänka den tanken nu, för tillfället i alla fall.

Balen var för en vecka sedan, det allra sista, slutet med klasse och med gymnasiet. Det var överförväntan, dock var maten bland det äckligaste jag någonsin stoppat i mig, förrätten smakade kattmat (såg ut som det med), köttet var rått och ja efterrätten gick ner, snacka om att det blev korv-eriks vid två och det var gott! Allt började på förmiddagen med att fixa håret nere hos Caroline i stan, det blev mycket mycket bra och jag var hur nöjd som helst med det, sen hem sminka sig och sen kom Jennifer (söte-kusin, som fotograferade allt med studenten) och vi begav oss ut till hovdala för fotografering, efter en stunds fotografering av ego-bilder kom daniel med familj och jag fick värsta fina blomman av daniel och han var stilig som aldrig förr. sen det var fotografering ihop som gällde, och jag kan erkänna att jag kände mig lite som en kändis eller kunglighet för den delen, vi hade 4 pers runt omkring oss som fotograferade oss samtidigt. därefter hem till mig klä av sig fixa klänningen och äta, sen på med allt igen och iväg till stat, där det blev en myucket mycket trevlig afton, drinkar med klassvänner och alla andra vänner ^^
Tack alla för en väldigt trevlig kväll !

Förutom att gå på bal, jobbar jag en del faktiskt, dock i svalöv med det är ett jobb och jag får pengar så det bra väldigt bra, speciellt eftersom jag behöver spara pengar till min och sarahs new york resa som sker den 6 oktober :D - jag längtar, det kommer bli underbart. och förutom att jobba så slappar jag en del, det behövs det med, jag har inte kommit ikapp med all missad sömn för de iaf senaste 4 åren, men jag är nog snart ikapp och på banana igen. Nej nu ska jag sluta nörda och gå och läsa lite i min GG - bok medans jag väntar på sarah ^^
och imorn ska jag träffa dess, min dess <3

/ over and out
JOSSAN

S3SH TIL I DIE

S3SH TIL I DIE,  ja så börjar vår klasslåt och jag tror att de flesta utav oss faktiskt känner så att det är vi tills döden skiljer oss åt. Vi är en klass och vi kommer alltid vara en klass. Jag förstår fortfarande inte att vi har slutat skolan och att jag i augusti inte kommer gå tillbaka till linné och till min klass, det är konstigt en underlig känsla, fast rätt skön men jag kommer sakna klassen. Men vi har ju vår telefonlista och grillning står på schemat i sommar! 
Jag vill tacka alla er i S3SH för dessa tre åren med er, (egentligen bara två, men med de flesta tre), jag vill speciellt tacka er för denna sista terminen med er, den har varit oförglömlig, och vår sammanhållning såhär på slutet - UNDERBAR !! och som klassmamma så vill jag säga att ni har varit de bästa barn man kan ha, ni är bääst och jag kommer sakna er varenda en, ja nästan alla iaf- 80 % av er iaf! men vi ses i sommar, för nu ska jag sluta skirva om er innan tårarna kommer för nu fattar jag att vi tagit studenten och allt det där.
S3SH - ni ska veta att jag tycker om er grymt mycket och ni har alltid en plats hos mig, jag är mamma for ever !
TAAACK !!

STUDENTDAGEN

Dagen startade tidigt, klockan sex steg jag upp för att göra vid mig och klä mig inför denna stora dag, Kusin vitamin kom klockan fem över sju och vi körde upp till morbrors trädgård för att fotografera, och jag fastnade på bild, tro det eller ej. Vid lite i halv åtta fick jag skjuts upp till linda där vi skulle ha champangefrukost, eftersom jag var lite tidig var jag först och fick sköta dörren när de andra kom en efter en. Vi väntade in mat och folk och till slut blev det äntligen smörgåstårta, frallor och frukt vilket var sjukt gott klockan åtta på morgonen, sen såg vi filem vissa i klassen hade gjort på svensk-projektet, och den var fin, rolig och ja allt och jag började nästan gråta, fällde en och annan tår sådär. Därefter blev det grupp-fotografering och sen bar det av in till stan för att skrika lite, och få skoskav, men det tillhör. vid halv elva var vi tillbaka i skolan för avslutning i aulan, även några tårar fälldes här då fina tal hölls och stipendier delades ut. Sen var det maat igen, och fotografering, sen skrev vi i mössor och solade därefter blev det betygsutdelning och kramar av lärarna och aulan igen för en förfärlig väntan på utspring, dock var det rolig underhållning ett litet tag sen kunde inte jag eller någon annan sitta still så vi rörde oss, och det blev vår tur rätt fort då vi var 4 ut.  Vi sjöng och skrek och familjen väntade med blommor, sen var det snabbt iväg till flaket och vi väntade in alla och vi for iväg in till stan för ännu mer sång och skrik.

Efter staden någon timme bar det av hem till släkt vänner, god mat och trevligheter.
taaack alla för en helt underbar studentdag !


studentveckan med S3SH

Studentveckan inleddes med skattjakt - samling hos nina vid ett.tiden där vi fixade till det sista, vårt tema var rånare och vi var snygga, dock varmt med helsvart i 25 graders värme, om det inte var varmare. Vid halv två begav vi oss ner mot hembyggsparken för samling innan skattjakten drog igång, och vi var taggade, mest taggade av alla tror jag nog allt att vi var, vi sprang rundor på stan, gjorde massa uppdrag och det lönade sig för att världens bästa S3SH VANN !!! Vi fick en massa godis. Efteråt drog jag emma, jonna och lousie in till stan för lite fest. Blev hämtad av mamms för att hem och fixa dricka och tjocktröjor, sen in till stan där jag mötte upp emma och jonna igen och vi handlade mat och begav oss hem till emma, vi åt och hade mys, sen kom lousie, jonna och ida :) och vi bagv oss ut till finjasjön där det var beach-party - Trevligt & mysigt!

Tisdagen inleddes med klippning och färgning av håret hos frissan, sen blev det en snabb måltid på pastavagnen lite prat med vänner och sen hämtad och det blev fotboll, LINNÈ - HTS, och som vanligt klassade vi hts, mohaha. Vi är bäst- ingen protest. Efter fotbollen var det hem, fixa lite och sen kom hela bästa klassen (nästan, vissa undantag finnes) vi målade laka, festade och hade allmänt trevligt! Sen var det utspark på björket, som jag inte skulle till egentligen men jag blev övertalad av flertalet så jag föll för grupptrycket, men jag ångrar det inte för jag hade askul, med emma och jonna tingström, haha. och vår interna viktor grej var bara asroligt ;) Väl inne fann jag dess och vi busade lite , hon kom in i baren. och jag fick skjuts hem av lojs, taack.

Onsdagen, ingen vila här inte, upp tidigt för att hjälpa till hemma och vid tolv bar det av ner till hembyggdsparken för fika med klassen, dock blev vi inte jättemånga men det var mysigt ändå. Efter någon timmes fikande bar det av hem för att göra tårtor och hjälpa till ännu mer. Sova tidigt, för dagen efter var dagen med stort D.

S3SH- skattjakten !          beachparty

        

    


RSS 2.0