GRATTIS PÅ 20 ÅRS-DAGEN BÄSTA VÄN!

.

Grattis på födelsedagen min bästa vän, hoppas du får en otroligt bra födelsedag!
Vi ses i eftermiddag! :) , jag älskar dig! <3 amigas por siempre.

ett år sedan vi satt på ett plan påväg mot andra sidan atlanten, du & jag.

idag, precis just nu satt jag och sarah på ett plan (ett kallt jävla sådant) och var påväg ut i världen, på väg mot äventyr i new york, på andra sidan atlanten! just nu var vi på väg mot bryssel för planbyte. gud vad jag saknar dem där veckorna och jag saknar dig! jag vill tillbaka till den där världen där man inte hade med sig allt som fanns hemma, där allt var bra, där vi hade det bra. vi besökte en massa roliga saker, åkte vilse på metron, besökte fru grön och shoppade massor (speciellt  på favoriten forever 21). Hade trevliga guidade stunder på sophie och sov gott och åt gott, och drack en massa dunkin donats kaffe på mornarna. jag saknar allt, allt med den resan. idag var det ett år sedan vi åkte på vår första stora resa alldeles själva och vi klarade oss fin-fint! bästa vän, jag älskar dig och jag saknar dig!


kanelbullens dag idag.

ja det är vad det är, kanelbullens dag och detta har jag firat med att ligga på soffan hela dagen och varit förkyld och min hals gör ont. men det är inget ovanligt direkt, det brukar jag ju ha vinterhalvåret. yeej, det har börjat för säsongen nu, eller inte död åt min hals. någon som vill byta den? och kanske mitt immunförsvar med? tror inte det är så bra det heller, jag får ju det mesta i förkylningsväg och sådant. så kanelbullens dag har varit en riktig höstdag, regnet har öst ner utanför fönstret större delen av dagen och det blåser halv storm, inget roligt nej. annars är det skola imorgon och ja det är kort vecka men ändå en del att göra, bara skola måndag, tisdag och torsdag så vi är lediga onsdag och fredag vilket betyder att jag beger mig till hässleholm på torsdag förmiddag eftersom vi bara är i skolan mellan 8-10. skönt att kunna komma hem och vara hemma lite mer, det går så himla fort när man är hemma. nej nu blir det väll sängen snart, ska vika tvätt först och möjligtvis diska med.
så har ni inte ätit några kanelbullar idag, ni har fortfarande 2 timmar på er att äta någon idag. så spring och ät en kanelbulle nu!

091002

igår den 2/10-09 hade jag haft mitt körkort i två år, så nu är min prövotid officiellt över. tänk vad tiden flyger iväg och att det redan gått två år sedan den andra oktober tvåtusensju. så nu behöver jag inte vara fullt lika nervös för poliser längre men jag känner mig själv och jag tror jag alltid kommer vara nervös när det kommer till poliser, dock börjar man vänja sig nu eftersom här kryllar av polisstudenter i uniformer. annars igår var jag ledig så dagen började med lite sovmorgon och sen begav jag mig ut på en promenad till willys för att handla skåne mejeriers mjölk (ända i stan som säljer skånemejeriers.) samtidigt som jag ringde till sarah och pratade med henne ett tag, vilket var trevligt. sen hem och diska lite och sen kom amanda och vi begav oss ut för lunch och beställande av bilder till mig, sen åkte vi ut till henne ett tag innan vi begav oss och handlade och hem till mig där isabelle mötte upp och vi bakade pizza, åt pizza och sen kollade vi idol och krängde godis och popcorn. och vid tolv begav sig mina vänner härifrån och jag begav mig till sängs och vaknade upp imorse med att min hals inte samarbetar och gör ont, jag fryser och känner mig allmänt förkyld och lite småhängig. så nu ska jag försöka göra mig klar och sen bär det nog av ner mot stan.
ha en bra dag!

RSS 2.0