i belive there are angels among us

Oh, I believe there are angels among us, sent down to us from somewhere up above, they come to you and me in our darkest hours, to show us how to live, to teach us how to give, to guide us with the light of love.

söndag igår och då lekte jag pengarpolis och samlade in pengar till nyår. sen hade jag utbyte med emma och så färgade jag hennes hår brunt, och det blev en massa fint :) och jag är nöjd över mitt jobb, missade inget och det blev verken lila eller grönt, så jag tar emot kunder, dock är det bara gratis för sötnötsemma kanske någon mer om ni är snälla. en dold talang kanske? eller inte. haha. därefter kollade jag filmen jag utbytade med emma mot en bok och den var bra, man kände liksom igen allt som om man sett den innan, men det var ju såklart från boken. därefter blev det tv - bones och sen någon knäpp dokumentär om syskonkärlek och sen somnade jag. en ansträngande dag eller inte. vaknade en gång inatt, börjar bli frisk nu så då kanske sömnen börjar knäppa sig igen, vi hoppas inte på det, nej tack.

idag var det storhandling på maxi med sarah och henrik som gällde, ja när dem äntligen kom det vill säga. dem där två är inget bra på att hålla tider, haha. men ja vi fyllde en massa kassar med mat och annat gott. och vi lyckades att inte tappa bort varandra. ett litet minus var dock att jag inte fick ta mina nallepuhmuggar med lock. dock tror jag att jag överlever det med. sen blev det öb och lite till handlades. jag och henrik släppte av sarah på maxi igen för hon skulle jobba och vi begav oss hem till axelsons för att packa upp våra varaor och det var snabbt avklarat med margarethas hjälp. sen blev det maxi igen och mer handling. sen hem och till stan för att ta in mitt armband och en runda på systemet med mamma så nu är champangen med klar. hem och legat på soffan och kollat lite tv och mat. nu funderar jag på vad jag ska förgylla resten av kvällen med. tv, datorn, sova eller kanske ringa dess en runda. en promenad hade inte heller suttit helt fel. dock är det en aning kallt ute. synd jag inte har någon promenad kompis ikväll. hm, tål att tänkas på.
och nu har jag fyllt ett helt inlägg med helt onödig fakta igen, ja det är jag det. när jag inte har något bättre att komma med. imorgon ska jag till sarah på eftermiddagen och laga mat, och onsdagen kommer antagligen med spenderas där så. ha en trevlig kväll mina vänner.

jag saknar dig och det går inte en dag eller timme
då du inte finns med i mina tankar. för där finns du alltid.
för du var underbar, en glädjespridare. jag saknar att du
inte alltid finns där med ett glatt sms eller en gubbe på msn.
något som alltid fick mig på bra humör, ett leende på läpparna.
men jag läser min vänskapsbok, och håller om crazy frog ibland,
för där är du, när saknade är för stor.

saturday night and the little book about friendship


Blev lite sovmorgon imorse, vaknade vid tio och pallade mig upp för att jag och sarah skulle bege oss till kristianstad för rea-shopping och nyårs kläders letning. och vi fann vad vi skulle och lite till, dock var min nyårskjol inte på rea utan den var dyr och det sved rätt ordentligt i plånboken när jag betalade den, men vafan tänkte jag då, jag kan ju änvända den sen med och då kändes det genast lite bättre, och jag gillar mitt fynd för dagen, en rosa ormskins kuvertväska som är lite större, den är ful fast ändå heet. jag gillar den. den är josse. sen bjöd sötis sarah på lunch, tack älskade du! och kristianstad är bättre än hässleholm fast ändå rätt tråkig. jag vill någon roligare stans snart.
nu börjar alla nyårsplanerna falla på plats och på måndag är det storhandling som gäller, just nu fryser jag iskuber, bra påminnelse, jag måste byta nu och göra nya. och det ska bli kul, jag tar mirakel medicin och nässpray så jag är snart frisk igen och på g på onsdag för då är det feeeeeest. yey. nu är jag trött och uttråkad och försöker komma på något spännande att göra, dock kommer jag inte på något så funderar på sängen, lite dvdbox och sömn så jag blir riktigt frisk. dock så har jag lite svårt att lämna min dator, nördigt värre jag vet. imorgon ska jag samla in pengar till nyår från olika håll och sen ska jag möta sötnöts emma en snabbis och ha ett utbyte med henne eftersom vi har den bästa smaken hon och jag. haha. kanske skulle ta och lägga in bilderna från jul-knyt-kalas-festen vi hade för ett tag sedan. en bra idé kanske, lite tidsfördriv. och nu skriver jag bara en massa strunt här.
och sarah, du är klok du. säger såna kloka saker, bästa vän. <3

ikväll skänker jag en liten hälsning till papps och ingela som är på andra sidan jordklotet, (utifall dem skulle råka läsa min blogg), hoppas ni har det varm och skönt och underbart, njut för mig med. och skänk mig ett samtal på nyår eller nått. PUSS!


 " när det inte har varit din dag, din vecka, din månad eller ens ditt år,
  finns jag där för dig. Jag finns där för dig när regnet börjar falla,
  jag finns där för dig, precis som jag funntis där förut. Jag finns
  där för dig, för att du även finns där för mig."

- från "lilla boken om vänskap.


lonly nights i think of you.

det hjälper att inbilla sig att man är frisk(are) i alla falla för en stund, för idag har jag mått bättre, halsen är fortfarande svullen och näsan rinner men jag mår lite bättre, ingen feber. så jag var på stan med dess, och ja där fanns inte speciellt mycket på rean, det blev en tröja och dvd-box men den var dock till fullt pris. men jag fick en trevlig träff med min vän. och det är alltid lika trevlig, efter nått varv på staden orkade vi inte mer och bestämde oss för fika, då det var probbat på bjärnors behav vi oss mot madrix där det var gott om plats typ. superlyxchocklad och chockladbulle blev det och när vi skulle gå var gabby där och hon är lika bra som alltid, och när hon förstod att min hals fortfarande krånglar fick jag hennes nycklar och hon skickade mig för att hämta någon sorts mirakel medicin och jag tror den fungerar. den är inte lika ond nu. vi får väll se, fungerar det ska jag till spanien och köpa upp ett lager med sådana. någon som ska med? efter det blev det en ltien tur till, innan dess's bil gick mot sösdala igen och jag begav mig hem till tvn och dvd-boxarna. nu är klockan rätt mycket och ajg borde gå och sova. men det är mycket som far runt i mitt huvud ikväll och jag vet inte vart jag ska sortera allt. hur jag ska hantera allt. känslor och tankar bara flyger rundor såhär på kvällarna. det är rätt jobbigt ibland, ensama kvällar.
ensamma kväller tänker jag på dig.


Merry Christmas

igår var det julafton där man vaknade till att vara svinförkyld och en hals som var totalt igensvullen och gjorde mer ont än någonsin. trots detta städade jag mitt rum, och sen begav jag och mamma oss till kyrkogården för att tända ett ljus till farfar och så ett till stodch. sen bar det hem för lite stress, innan allt folket kom. först blev det fika med alla innan vissa skulle åka vidare för att fira på andra ställen och då blev det mat, dock svårt att äta julmat när man knappt kan svälja men ett plus där var att man slapp bli jättemätt som man alltid annars blir. sen julklappsutdelning och jag hade varit snäll iår med för tomten hade lämnat paket till mig. fick ett armband och en massa barlocker till det, en kliare, väska, pengar, underkläder och så typ. sen for gamlingarna hem och jag somnade på soffan, sjukling som jag var. nej men med tanke på att julkänslan inte fanns där så var det en bra julafton.
idag är det juldagen och jag har i princip sovit hela dagen, trött som jag är. att det skulle krävas att man ska bli sjuk bara för att få ordentlig sömn. koonstigt. men jag vilar för att jag ska bli frisk, nuu. haha. men nu ska jag se bonde söker fru, sista avsnittet innan jag ska sova igen, för imorn ska jag träffa dessi och då ska jag vara pigg och frisk!
puss vänner.

anytime, anywhere

idag är det dan för dopparedagen, alltså lilljulafton. dagen idag har gått åt till att pyssla en del här hemma, varit en snabbis i stan där jag bland annat hämtade min glömda mössa hos söte-elin och daniel. sen vid fyra tiden kom sarah förbi för att vi skulle byta julklappar idag, och du är söt som försöker klura ut vad det är vi ska göra i februari. och du är ännu sötare för halsbandet jag fick av dig. och du är den bästa, och som du skrev, vi har varit med om mycket du och jag, både bra saker och dåliga. många vägar har vi testat men trots detta så håller vi ändå ihop, för du är trots allt min bästa vän. jag finns alltid där för dig, nu och föralltid för jag älskar dig <3 anytime, anywhere. (som det så fint står på mitt halsband, som alltid ska finnas nära mitt hjärta.)

och ja imorse vaknade jag och var dödsförkyld, min hals dör och jag är snorig och jag känner mig hängig och inte alls pigg som man borde vara såhär dagen innan, slå in julklappar och fixa det sista. tur jag varit så duktig att jag redan gjort allt sånt där. uppesittarkvällen med bingolotto är på tvn och för en gångs skull hoppas jag att jag somna snart för jag är död ikväll och imorgon ska mycket uträttas innan släkten kommer. så det blir nog sängen nu med tv4 och bingolott nu, för snart är det julafton, helt sjukt. men nu är det i alla fall lite kallt, ett litet plus till vädret där. just nu längtar jag lite till mina paketer imorgon, alltid lika spännande det där med paket.
nej nu döör min hals så bäst att gå och ta lite tabletter innan sängen. sov gott vänner för imorgon är det julafton.

vi har nu satt fyr på vårt fjärde ljus.

igår var det fjärde advent och idag är det två dagar till julafton. var finns julkänslan och var är allt som har med julen att göra, snön till exempel. inte ens granen igår fick mig att känna julkänsla, kanske lite mer än innan men verkligen inte mycket. för en gångs skull vill jag att det ska vara vit utanför fönstret och att solen lyser upp den vita snön. dock kommer det inte ske denna sidan jul om man säger så. regn och rusk istället ja. usch för det.
men min gran är snygg i alla fall, röd och guldig och jag är stolt över mitt verk. bild kommer typ ikväll när jag orkat fota den, för ni vill se den, det vet jag för så snygg är den. okej kanske inte så snygg men ändå. idag är det som sagt måndag och bara två dagar till julafton och ja det enda jag ser framemot är typ paketen, för maten är jag nästan redan trött på. ja inte skinkan förståss för den är godast. idag ska jag pyssla lite, fika med jonna och sen antagligen nyårsplanera lite med sarah. uppdaterar kanske mer sen för nu ska jag göra mig iordning.
have a nice day.

massa julmys men ingen julkänsla

igår var det fredag och det betydde julmys med vännerna på kvällen, så dagen gick åt till att städa, duka, fixa iordning och så laga min del av maten. sen blev det även färgning och klippning av håret med. funderar på att göra en dramatisk förändring snart och göra hellugg igen, vad tycker ni? jag vill ha lite förändring i mitt liv nu, så varför inte börja med håret. i alla fall vid sextiden kom emma och daniel strax därefter dess och elias sen sarah och henke och sist men inte minst bettan. ja vi åt, nja krängde är nog ett bättre ord, både mat och sen både godis och kakor. mums på det, men vi var lite nyttiga sen och tog oss en promenad för att få ner allt en bit i magen. när alla gått vid halvtolv diskade jag undan det sista, fällde ihop extra stolar och bordet. sen var jag trött och skulle sova, men nej så fort jag lagt mig i sängen så var jag klar vaken och kunde verkligen inte sova, så det blev dvdbox tills jag somnade någon gång runt två eller nått. jag viill kunna sova, jag hatar att inte kunna sova. vaknade runt halv nio, efter flera vaknande innan dess och då gav jag upp och gick upp. sen blev det stan med mamms och det sista inhanldades. hem och lämnade av mamms och hämtade sarah för en runda till. sen hem och dammsög lite till mamms innan vi åkte för att köpa gran. den är snygging och jag ska klä den imorn. därefter bar det av ner till farmor för julfirande med papps, ingela, farmor och pelle. och det var mys det med, julmat och paket.  det var bääästa! haha, jag älskar paket, att få men även ge, bara man kommer på något bra. jag orkar inte riktigt skriva vad jag fick just nu, det kommer kanske i samanställningen efter riktiga julafton. och nu är jag hemma igen, i soffan med mamms dator för jag mår illa (antagligen efter all mat) så jag kan inte sitta vid min, och jag har hjälpt emma, eller jag tror inte jag var till så stor hjälp, men det blir bra emma :) !
taack för igår vänner och tack halva familjen för ikväll ! ni är bra! <3
nej nu funderar jag på att lägga mig eller nått, fast det känns rätt meningslöst eftersom jag vet att jag inte kommer kunna somna förrän om minst 3 timmar, börjar bli en vana det här nu, en dålig och inte bra sådan. aja får nog bli dvdbox ikväll igen. den är snaart slut, vad gör jag då. hm, tål att funderas på. en annan uppdatering bara sådär är noll julkänsla fortfarande, känns som vilken månad som helst med regn och ja inget julkul alls. men imorgon kommer granen in, kanske då? vi får se. i alla fall, godnatt vänner!


artonde december

igår var ingen bra dag, inte kvällen och natten i alla fall. för det gjorde så sjukt ont, och jag kände mig aningen ensam, dumt jag vet, men så är det ibland. jag somnade väll någon gång efter tre och vaknade minst två gånger innan åtta imorse då jag beslöt mig för att det var lönlöst och gick upp. grattade mamms, grattis älskade du! och sen när dem åkt lade jag mig på soffan och tro det eller ej, men jag somnade en liten stund. dusch och fix, sen ringde daniel och jag åkte till stan köpte blomma till farmor, som också fyller år idag (grattis!). sen följde daniel med mig hem ett tag, och vi chillade och läste frida typ. haha. och en vääldigt trevlig sak idag, jonny ringde till mig, och hon är alltid lika bra, och jag ser framemot måndag nu då det blir fiika :) och vi kom fram till att vi har otur vi.
sen var det handling och sånt, matlagning och slappande framför bonde söker fru, jag gillar det faktiskt, det är sött!
jag är trött, jag vill sova, men jag vet att så fort jag lägger mig ner kommer jag vara näst intill klarvaken, så det känns inte så lönt att lägga sig, tror jag ska sätta på one tree hill och hoppas på det bästa ikväll. för imorgon måste jag vara utvilad för då är det julfest med vännerna som gäller, mys på det!
godnatt


memories, old and new

                              

some old and new pics. 
  

working day

brutalt uppvaknande idag, då man vaknade till att det bullrade och hade sig, samtidigt som säng och ja allt i rummet skakade, rätt läskigt faktiskt. det kraftigaste på hundra år, ja i sverige alltså. rätt spännnande med. sen blev det dusch och sånt innna jag begav mig mot lödde och en dags arbete med inslagningar av julklappar. samt lite annat. och vid fem bar det av hemåt igen, inom eslöv och plockade upp mamms. hem, mat och nu sitter jag här och nördar. jag har inget liv. haha. jag vill ha ett jobb, jag vill ha pengar, jag vill så mycket, men jag har ingen ork. och jag hatar min hals och jag hatar att vara trött. men nu ska jag sluta gnälla. jag blev lite inspererad av dess's bildinlägg innan, så jag funderar på att lägga upp lite old pics, bara för att :) men jag hoppades på att kunna fått någon snyggis av dess, men hon är tydligen hos elias :p hahah. men jag ska nog fixa det ändå. roligt värre att kolla gamla bilder. och nya. nu ska jag mysa lite framför tvn.


Did you ever know that you're my hero

jag är tröött, alltid och lite till. idag sov jag hyffsat länge, sen blev det lite mys med te framför tvn eftersom min hals gjorde jätteont imorse, dumma den. sen fixade jag ihop mitt pepparkakshus och ja det blev rätt snyggt faktiskt. bild kommer om jag orkar ta och lägga upp en. vi får väll se. sen kom sarah en sväng och hälsade på innan jag begav mig till stan för att möta dess, vi skulle shoppa julklappar och parfym till henne. vi hittade både ock, så duktiga var vi. sen kom elias och eftersom min bil gick ut då, så begav jag mig hemåt mot mat och slappande framför tvn och datorn nördig som jag är. fast jag har faktiskt varit duktig ikväll och skrivit julkort till hela släkten och lite till, eftersom ingen annan här hemma tar tag i det. och jag börjar hålla med om att jag är som en liten mamma hit och dit. hahah. vad hade ni gjort utan mig ;) haha, vad ego jag lät där, alla behöver mig. hm, var inte riktgit så jag menade men ja. ni förstår. eller inte. inatt var jag uppe läänge för jag väntade på att daniel skulle hämta sina chips som jag snällt kört och köpt till honom strax innan maxi stängde, snacka om mamma där. haha. jag är snäll, för snäll. sen somnade jag i alla fall som en klubbad oxe.
jag är tröööött, jag vill sova, men jag kan inte. det suuger.
nu ska jag i alla fall försöka sova, för jag ska upp tidigt imorgon och jobba hos papps.

godnatt vänner !

tredje advent

dagarna går fort, fast ändå så sakta. jag har inte gjort allt för stora ansträngningar, promenerat med daniel i torsdags kväll och i fredags bjöd sötaste elin på underbart god lunch, och en trevlig pratstund! <3 innan turturduvorna dessi och elias dök upp med sin närvaro och krängde fika med oss innan jag och dess var tvugna att ta oss hem till mig igen, då hon lånade mitt hem för att fixa till sig inför festen hon skulle på. det lånades strumpor och halsband och mackor breddes till min kära vän, innan jag körde henne till stan och tåget. hem och äta lite innan det bar av till hk med daniel, emma och elias för att kolla idolfinalen där även sarah väntade. kevin vann och det var bra, han är bra. sen promenad till björket för att möta dess och lite tvspel innan det bar hemåt igen. lördagen var mys med mamma först stan en runda, sen hem och jag somnade trött som jag är eftersom jag sover så sjukt dåligt på nätterna, först kan jag inte somna och sen vaknar jag hundra gånger. mamms säger att det beror på hur jag bearbetar allt, sorg och saknad. och jag tror att hon har rätt, för när jag inte kan sova tänker jag på alla minnen med dig, saker vi sagt. min mamma är klok, som hon sa, vissas sorgarbete tar längre tid än andras, vissa går vidare i de olika stegen snabbare. själv har jag nog stannat i detta för tillfället. jag vill sova, jag gillar att sova så varför kan jag inte det då.
när vi kört lasse till sin julfest lagade vi mat, bakade julgodis och hade det allmänt mysigt, bara vi två! sen bar det av till k-stad för hämtning och hemfärd. väl hemma somnade jag ganska fort. och vi får inte glömma att igår var det lucia och jag missade luciatåget på tv, två gånger. idag har jag bara slappat på stan, hos mormor och morfar och sen på julshow där sarah sjöng. och nu sitter jag här, har nyss kollat på wallander och jag kan säga att det är tur att jag ska vara uppe till tolv och vänta på daniel ska hämta sina chips, för just nu hade jag aldrig kunnat somna. jag gillar det men ändå blir jag så sjukt uppskrämd så jag inte kan sova på någon timme efter. hm, knäppt ja.
om jag inte blir inringd imorgon ska jag baka pepparkakshus och hjälpa dess köpa en ny perfym, kanske något annat med, vi får väll se vad morgondagen bjuder på.
godnatt

Begravning

idag är jag är tom och ledsen. men jag vill ändå skriva något, dock vet jag inte vad jag ska skriva.
dagen har varit så sjukt jobbig, jobbigast hitills nästan tror jag. men begravningen var jättefin och det var roligt att prästen använde sig av det som vi skrivit i tidningen. det var fint, med fina sånger och fina ord. och jag grät från början till slut. tur jag hade daniel brevid mig så jag hade någon som kunde trösta mig. men att gå fram och lägga rosen var nog det allra jobbigaste, att ta förväl. så älskad och så saknad någon kan vara, av så många. jag gråter fortfarande, bara vid tanken av vad som vi behövt göra idag, ta förväl av en underbar vän. men nu kan det väll inte bli värre? eller? jag tar små steg framåt tills den dag det går lättare att ta större steg. tomheten kommer nog aldrig riktigt försvinna, och du kommer aldrig försvinna från mig, för du finns där alltid med mig och jag tänker ofta på dig, ja nästan alltid. jag önskar bara att du fanns kvar hos oss, att jag hade dig att gå och sola med, någon som gör mig glad när jag är nere med något positivt. vart kommer alla dessa tårar ifrån? dem tar ju aldrig slut. efter blev det fika och prat. sen hem och ännu mer prat med mamms, om stodch, farfar och ja livet. jag tror jag har öppnat mig mer nu än vad jag var innan. jag vågar visa mina känslor mer nu än innan. och jag lär leva livet fullt ut, inte vänta med grejer, för livet tar konstiga vändningar ibland. och jag tar absolut ingenting förgivet längre, vilket jag vet att mina vänner inte heller göra. inte så som man gjorde innan. vi tände ljus för dig ikväll, och jag hoppas du såg dem, var du nu än är! och jag vet att vi ses igen, du kan ju vänta där på andra sidan tills det är min eller ja vår tur att komma till dig, men så länge kolla till oss ibland. och jag ska börja träna nu, bara för att du tyckte att jag skulle det, då sista gången vi sågs. jag ska göra det för dig, söka jobb på coop med (du hade blivit stolt om du vetat att jag tänkte välja coop före maxi). allt detta, fastän jag känner mig helt tom.
och du ska veta att du har en helt underbar familj. i allt detta så frågar din pappa hur det är med mig, borde det inte ha varit jag som frågat hur det var med honom. helt underbara.
idag har varit en jobbig dag och jag är helt slut nu, så ska ta och lägga mig nu.



christoffer "stodch" bergelin.
1988-2008 - älskad / saknad <3

this doesn't have a name

lunchen igår med lotten var god och mysig, och det tackar jag för! du är bra lotten. Efter lunchen blev det hem och vila ett tag innan det blev en runda på stan med sarah och vi såg en kändis. haha. sen bar det hem igen och jag började läsa min bok som jag köpte, innan jag dör, heter den och den var riktigt bra, den kan jag varmt rekomendera. en sorglig berättelse som ändå har budskapet att man ska uppskatta livet och göra det till det bästa man kan. och efter allt som hänt nu så tror jag verkligen att jag ska försöka göra det. en riktigt bra bok iaf. som jag läst färdigt idag, tillsammans med ett snabbt besök på stan och en sväng inom spångan innan hon for till jobbet sitt. annars har denna dagen bara varit låång, trååkig och mörk. jag gillar inte vinterhalvåret dels för att min hals alltid dummar sig då och dels för att det är mörkt och trist. det ända bra är väll julen.
och nu framåt kvällen insåg jag vad det är för dag imorgon, det är begravning och jag mår redan dåligt över den. det kommer bli så sjukt jobbigt och jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till alltid. jag kommer vara förstörd imorgon, men jag ska klara det, jag har ju de underbaraste man kan ha - sina vänner ! utan dem hade jag aldrig klarat mig. och min mamma har redan gjort upp en plan för mig hur jag ska kunna sysselsätta mig fram till tolv-tiden, jag ska städa mitt rum, bara för att inte bara gå runt och må dåligt eller sitta och stirra i väggen.
kvällen har varit lugn annars, pratade en sväng med dess innan, och sen har jag kollat säsongsavslutningen på de desperata hemmafruarna och det stör mig så att nästa avsnitt inte är förrän till våren. rätt illa. nästan bud på att ladda ner, eller ja be daniel göra det :p haha. vi får väll se. nej nu väntar sängen och min it girl-bok som jag ska börja på. måste ladda all energi jag kan tills imorn.
sov gott vänner!


ibland känner jag mig så sjukt ensam, fastän jag vet att jag inte är det.

andra advent

var igår och jag är lite efter med den rubriken, men jag tänkte som så att jag redan hade uppdaterat två gånger igår och inget spännande hänt efter det, men nu kom den! och jag är vaken tidigt idag, eftersom en söt lotten ringde innan och undrade om vi skulle ta en lunch när hon ändå var här uppe i storstaden och själkklart tackade jag ja till det. så nu sitter jag här och väntar på att lotten totten ska ringa igen vid tolv tiden. det ska bli mysigt! :) för hon är bra hon!
så vad ska man hitta på tills dess? hm, lite frukost kanske man skulle sätta i sig, eller en kopp te iaf, eftersom min hals är som den är och aldrig vill må bra längre. dumma den. jag uppdaterar mer ikväll, typ.

lussebullar & julmust

bara för att mina lussebullar är klara nu, och ja dem är snygga och goda.
nu ska jag drick julmust och äta lussebulle. sen duscha tror jag.


and time will heal all hearts

dålig uppdatering från min sida de senaste dagarna och jag är ledsen för det. men här kommer en möjligtvis lite längre uppdatering om vad som har hänt sedan sist. vilket inte är jättemycket men ändå. and dessi, there will be an english version towards the end, so look there :p

fredagen bestod av ikea med söte farmor, vi shoppade lite smått och åt middag, en stor favorit hos oss båda. ikea var rätt julmysigt, dock hittade jag inga saker som passade eller som jag ville ha, mer än lite julklapps-papper, ljus och såklart blev det lite grejer till mamms med. och en julklapp inhandlades, till vem och vad förtäljer jag inte här. väl hemma blev det slappt på soffan med tvn och en powernap. ett prat med sarah och kebbab innan det bar av hem till daniel med emma, dess och elias för att kolla idol. det blev god kladdkaka och mys med vännerna. vid tio var jag tvungen tillsammans med d&e att bege mig, dem skulle med taxibussen och jag skulle hämta upp mamms på stationen då hon kom med tåget. väl hemma blev det idolutröstning samt idol eftersnack. och jag vet inte om det var bra eller dåligt att robin åkte ut, han är ju snygg och sjunger bra, men jag vet inte. jag kommer sakna hans snygghet i finalen iaf. dock så försöker mina vänner lära mig att inte bara gå på utseendet, en smart idé kanske? jag har kanske för höga krav på allt, eller ja på en del saker iaf. ni som vet vad jag pratar om vet. ni andra får inte veta. mohahaha. efter idol blev det sängen och jag somnade nästan direkt. jag tror jag börjar bli gammal som inte orkar vara uppe allt för länge nu förtiden. hm.

lördagen blev först en massa väntan på att min vän skulle orka ta sig upp och göra sig klar. och tillslut efter typ två timmar hade hon lycktas med detta och var nästan klar så då begav vi oss för att irra rundor på stan lite. och jag (som har köp-stopp) inhandlade en kjol till mig själv. och jag kallar det en julklapp. så nu är jag redo, klädmässigt iaf, för begravningen på onsdag. känslomässigt kommer jag nog aldrig bli redo, men som sagt man får ta en dag i taget. sen drack iaf jag och sarah glögg med mamms och lasse ;) och vi avslutade vår dag med skratt, prat och mys på mc donalds driv-in / parkering. <3 bästa vän.

efter jag ätit begav jag mig mot landet och inget mindre än sösdala och min numera engelsk-pratande vän, dess. vi pratade engelska hela kvällen, gick på promenad och drack te. ja bara hade det helt mysigt, det vill säga, innan hon körde ut mig och jag fick köra hem. nej skämt och sido. du vet att du gör mig glad och jag mår bra med dig! och ja för att hon ska förstå så kommer det på engelska nu, nej jag orkar inte :p
dess, an english version will be updated later, because i have to go and bake my "lussebullar" now. i hope you understood some of the swedish text anyway. and to make it clear for you, i love you! <3

bara 17 dagar kvar nu.

light a candle, light the dark, because everybody needs a light.


DAGENS INLÄGG ÄR TILLÄGNAT EMMA, EN AV MINA TROGNASTE LÄSARE. HAHA. BARA FÖR ATT HON IKVÄLL RÄDDAR MIG PÅ MSN!

idag har varit en praktisk dag. jag med hjälp av mamms har fixat blomma till begravningen nu, ett hjärta fyllt med röda rosor kommer där ligga från oss. och jag tror det kommer bli sjukt fint. sen var det lite stan med mamms och handling på maxi. hem och äta lite macka sen blev det fika hemma hos m&m. hem igen och så gjorde jag en julgrupp eller vad man ska säga till mamma, och den blir nog fin när jag får sätta i lite pärlor i den. så ni får inte se förräns den är klar och jag är nöjd (haha då kanske ni aldrig får se den). efter det var jag ännu duktigare och lagade mat. och nu sitter jag här och nördar och lyssnar på musik med mina ljus och funderar på att gå och duscha snart och sen bädda ner sig i sängen och kolla på one tree hill eller något mysigt eftersom det inte är något bra på tv ikväll. min nya favorit låt just nu är light a candle. nej nu tror jag duschen är ledig. så godnatt alla vänner och trogna läsare. bara tjugo dagar kvar nu.
godnatt!


light a candle, light the dark
light the world, light a heart or two
light a candle for me, I'll light a candle for you

when snow falls down

FÖR ER SOM MISSAT DET SNÖAR DET UTE, REJÄLT. vet inte om jag tycker det är bra eller dåligt, men med lite snö kanske man kan få lite julkänslor & det vill man ju ha nu när det bara är tjugoen dagar kvar. jag ser det snöar, jag ser det snöar det var väll roligt, hurra....

idag har varit en helt okej dag. vaknade rätt tidigt men tog bara filten och gick och kollade tecknade filmen horton. den var väll rätt rolig, söt var den iaf. sen blev det dusch innan jag tog stadsbussen till stan och mötte daniel, vi kollade lite affärer innan det blev mat på graffitti, man tackar, det var gott. sen kom emma ner och mötte upp oss och hon handlade en söteklänning. därefter började det snöa och daniel och emma skulle ta bussen och jag begav mig till fots mot hts och min kära vän som slutat skolan, en snöpromenad senare blev det te och mys här. tack älskade vän. vi får se till att göra det oftare, för du får mig att må bra. jag älskar dig! måste även berätta att vi var duktiga och skalade potatis innan jag körde henne hem till sin käraste. och sedan dess har jag bara hängt hemma med mina ljus och tvn, bonden och grey's idag jue och det är bra. det gör mina onsdagar. och idag är det onsdag och det betyder begravning om en vecka. jobbigt. men det kommer gå, det måste gå. dock kommer det bli sjukt jobbigt att säga hejdå. usch ska försöka lägga det lite åt sidan ett par dagar nu, kanske om det går. nej nu kommer tårarna igen. så jag säger bara godnatt vänner.

just det, kör lite gratisreklam idag med: http://tennevi.webblogg.se .
nöööööjd dess? ;) PUSS!

can you tell me we'll be allright?

jag slår på stort och uppdaterar även idag, fast då endast en gång. idag har varit en sådär dag. lunch hos farmor var gott och mysigt och vi ska snart åka till ikea och äta lunch, shoppa lite och det ska bli trevligt. jag är helt matt i hela kroppen, alltid. och hjärnan vill inte alltid den heller. eftermiddagen har blivit slapp på soffan med tv och te eftersom min dumma hals inte vill ge med sig och gör svin-ont. men jag har nästan lärt mig leva med det nu eftersom jag är inne på typ tredje vinterhalvåret med nästan konstant halsont. hum, det är rätt skumt att det bara kommer när det blir vinterhalvår, men ja. det blev även en snabbis på stan med sarah & bettan, trevligt det med. dock har jag köp stopp förutom vid julklapps-shopping då såklart. och jag har börjat fundera lite nu på vad man ska köpa till nära och kära. svårt värre det där. kanske att man kommer i lite julstämning när man jul-shoppar. vi får la se. men nu ska jag kolla på de desperata hemmafruarna och dricka te. sen ska jag soooova, så godnatt vänner!

och bara för att göra lite gratisreklam så vill jag tipsa om http://gotborg.webblogg.se och kolla in hans julkalender. den är bättre än den på tvn. grymt spännande så kika in där och läs ;)

You can take the future even if you fail, i belive in angels


tredje gången gillt idag nu, jag känner mig lite, eller väldigt duktig som orkat uppdatera tre gånger idag, plus på mig där. dock kanske detta betyder att det blir lite sämre kommande dagar, men man vet aldrig, jag kanske inte slutar att förvåna. ikväll har vi sett mamma mia filmen, eftersom den äntligen kom tillbaka till maxi för endast 99 kronor. den var söt och bra, ja abba sångerna är faktiskt bra, jag gillar dem, man blir lite gladare när man hör dem. men nu ska jag sova och hoppas på att min hals vill mig väl imorgon, för just nu har jag sjukt ont i den. tönt hals. aja, godnatt vänner!



You can take the future even if you fail, i belive in angels
( i have a dream - abba )

fritids-vikarie idag då ja.

idag var en bättre dag, trots riktigt ont i halsen. men jag har överlevt idag och jag överlever nog kvällen också med en massa te och slappande framför tvn eller datorn. i eftermiddag har jag då som sagt vikarierat på grönängsskolan, på ett av fritidsen där. det var väldigt roligt faktist. vi julpysslade lite, sådär slappt men ändå håll i gång hela tiden. och ja flickorna, gud vad dem kunde snacka, och jag blev lite rädd när jag tänkte på att jag nog pratar så mycket ibland. men dem var söta och trevliga och man kännde sig genast välkommen och paxad blev jag med till mellis. hehe. så idag har varit bra faktiskt. trots grym halsvärk bara. så nu ska jag kurera mig med varmt så jag inte mår sämre imorgon ifall jag skulle behövas då med.
have a nice evening friends.

1 december

vissa dagar är bättre än andra, och igår var ingen bra dag. trots att det var första advent och julskyltning med vänner. för jag kännde mig trött, ur form och jag helt enkelt inte på så bra humör. (brukar bli så med förlite sömn). iaf blev det god fika sponsrad av axelsons, taack söta ni :) julksyltningen var ungeför som vanligt, massa människor och tomtar i fönstren, dock hade det varit så mycket mysigare om det legat lite snö på marken, snacka om känsla man fått då. jag vill få min julkänsla nu, för jag tycker det är mysigt med tända ljus och stjärnor i fönstren.
för er som missade julkalendern i morse, så verkar den värdelös såhär på första avsnittet. men ska nog kanske ge den nått avsnitt till, den kan ju bättra sig. eller inte. återstår att se.
idag hoppas jag blir en bättre dag, jag har fått sova ut en del inatt. dock så har jag sjukt ont i min hals och så ska jag vikariera på fritidset mullvaden borta på grönäng ett par timmar i eftermiddag, det ska bli trevligt att testa på det.
nej nu ska jag göra mig varmt tee till min onda hals och klä mig varmt och kasnke kolla lite tv eller film.
ha en bra dag vänner!

RSS 2.0