idag fyller en ängel år

idag skulle stodch fyllt 21 år och jag önskar så att du fått vara här på jorden med oss, dina nära och kära. jag önskar så att du var med här på jorden, det är så mycket nytt i mitt liv jag velat dela med dig. flytt och universitet, min 20 års dag och ja en massa saker och jag önskar du var här och kunde uppleva det med mig, med oss. men jag hoppas att du har fått en bra födelsedag i himlen med de andra änglarna och att du fått äta smörgåstårta i massor! 
idag har varit din dag, och alla mina tankar har varit hos dig. jag saknar dig och jag tänker på dig <3


i can see your halo

solen skiner och det är klarblå himmel och jag ska jobba idag, kan det bli mer typiskt? så jag hoppas lite på att molnen ska komma framåt dagen så att jag slipper dö på jobbet idag. det lär vara dött som vanligt på jobbet idag men jag får väll försöka roa mig med någonting. stämpla kuvert kanske. usch, jag har verkligen ingenting vettigt att skriva i min blogg idag, men jag tycker att jag varit duktig och uppdaterat nu tre dagar i rad fastän jag är lite trött på att blogga för jag vet inte vad jag ska skriva, i hjärnan snurrar andra grejer för tillfället. nej nu ska jag gå och göra mig lite frukost och gå ut och sätta mig i det fina vädret tror jag. ha en skön dag! 


en dag i lund.

bloggen vill fortfarande inte ladda upp bilderna från min födelsedag så det får snällt vänta lite till. idag blev det lite sovmorgon innan vi tog bilen ner till lund för att gå i lite affärer och sånt mysigt. Det handlades en del till lägenheten bland annat inne på lager house sen blev det två par skor med för priset av ett inne på bianco, min absoluta favorit. Sen blev det brickor, lila jätte söta kaffekoppar, smörknivar, kaffeburk, sockerströare, magneter och sen kommer jag inte ihåg om det var mer och jag kan inte gå och kolla heller eftersom det redan ligger i en kartong i garaget. Efter shoppingen begav jag mig ner till jobbet, ja jag kan inte ens hålla mig därifrån när jag är ledig, men idag var det bara för att hämta ett par nyklar till imorgon då mina tre jobb-dagar startar igen. sen blev det fika på waneys coffehouse innan vi begav oss hemåt igen.  nu snart tänkte jag nog kolla på allsången sen blir det nog en bok och sängen. 



lastdayofjuly.

i fredags fyllde jag 20 år och detta firades med mina fina vänner från bilden nedan. Dagen började dock med ett brutalt uppvaknande då bästa vän bankade på mitt fönster klockan 06.40 och när jag kom ut stod där en bakelse till mig, som smakade utomordentligt bra. Väl vaken kunde jag inte somna om igen så då var det bara att försöka underhålla sig fram tills det att mamms och lasse kom in och sjöng (då jag naturligtvis låtsades sova) och jag fick paketer och frukost på sängen. Sen gick dagen åt att fixa mat, handla, fixa här hemma, prata i telefon och såklart ett besök på systemet. Vid sex tiden kom som sagt mina fina vänner och jag jag fick fina presenter, tack så jätte mycket! Vi åt god mat, grillat och sen blev det glass med maränger och annat gott, sen dracks det drink innan vi begav oss ut på stan en runda. Det var en väldigt trevlig kväll så tack älskade vänner! och tack alla för alla gratulationer! 


i lördags var det bara på det igen, upp tidigt för nya förberedelser, bakande och lagandes av mat, dukning och ja allt man kan tänka sig behöva inför en fest till. för klockan tre i lördags dök släkten upp för kalas och jag fick en massa grejer till min lägenhet sen åts det massa mat, tårtor och minglades en hel del. det är trevligt att få träffa alla. och på senkvällen när alla hade begett sig hemåt var jag dödstrött så då var det nästan sängen direkt. 
(mer bilder kommer imorgon när bloggen vill lägga upp bilderna utan att sega järnet)


RSS 2.0