sparlågor

Inte mer än tre dagar sedan sist, lite stolt över mig själv, faktiskt. Är nog inte riktigt hundra idag, har känt mig frösen och lite halvdan hela dagen idag. Hoppas jag inte håller på att bli sjuk, för det har jag varken tid eller annat för. Förhoppningsvis är det bara lite allergi som spökar, men man ska aldrig säga aldrig. Det är hårt att vara med yngre barn, dem smittar massa och det blir inte bättre av att man har en del sjuka barn i klassen. Idag var vi på teater med vfun och jag tyckte faktiskt att den var riktigt bra, den handlade om genus och så, men vet inte riktigt om alla eleverna uppfattade budskapet, men förhoppningsvis! Nu sitter jag här som en zombie i soffan och väntar på att någon ska komma hem och laga mat till mig. för det är jag alldeles för trött för själv plus att jag tror mamma skulle handla med. min kropp är totalt slut nu, jag känner det så väl. Jag är supertrött dygnet runt fastän jag somnar innan 9 på kvällarna och sover fram till strax efter 6 på morgonen. Min kropp bara skriker efter lite lugn och ledighet, men jag får snällt vänta si så där fem veckor till. uuuh, jag skulle behöva sommarlov nu. helst igår, helst förra veckan. men det är väll bara till att försöka bita ihop och köra på några veckor till, hoppas jag inte trillar ihop innan, för just nu känns det så. jag går på väldigt låga sparlågor just nu. men ikväll ska jag försöka hålla mig vaken ända till nio så att jag kan se greys, somnade ju ifrån dhw igår. aja, nu ska jag se om jag kan planera lite till min problemlösnings lektion imorgon.

bubbly

jag kommer ständigt tillbaka till det här att jag ska börja blogga ordentligt igen och det brukar fungera i si-sådär en eller max två dagar och sen går det åt skogen igen. Så den här gången ska jag minsann inte säga något om det så kanske det går lite bättre? Man kan ju alltid hoppas. För det är skönt att kunna skriva av sig ibland. Annars så har det inte hänt alls mycket. MASSA SKOLA BARA. Förra veckan var ett rent helvete, massor att göra och alldeles för lite tid, vilket resulterade i jätte långa skoldagar. Tur man gillar sig studiegrupp och att vi hade kul under tiden. Och på fredagen var det så himla skönt med helg. Och i måndags började jag mina 5 veckors praktik i älmhult! Och det är väldigt roligt att vara tillbaka hos barnen. men gud vad trött man blir i huvudet av att vara ute i arbetslivet, på ett helt annat sätt än vad man blir av att själv gå i skolan. är död när jag kommer hem, men tror det beror på att jag är sjukt utslitet nu med, jag behöver sommarlov och det är typ NU. Men snart.
I fredags eftermiddags ringde jag iaf bästa vän och tvingade med henne till stan, tyckte hon behövde en paus i sitt pluggande, så vi åkte till stan och hängde ett tag! och jag hoppas på att vi kan dra ihop vår valborgsfest!
Nej nu ska jag planera lite lektion till imorgon och laminera sedlar till mitt mattespel.


RSS 2.0