FÖR VI SKA TA STUDENTEN

Studenten närmar sig med STORMSTEG nu, och jag får gåshud bara någon nämner det. Visst det ska bli jättekul, bland det roligaste som hänt i ens liv hittills, men jag känner ändå att det är svårt att förstå att om en vecka och en dag så tar vi studenten, jag får inte riktigt in det i skallen, hur svårt kan det va egentligen? Jag vill inte, samtidigt som jag vill. Jag som just börjat gilla min klass, vi som börjat få så roligt nu. Men vi får göra de sista dagarna till det allra allra bästa ! Hade mina allra sista leketioner på gymnasiet idag, det var vemodigt må jag säga, jag trodde bara att det skulle vara skönt, men icke, jag vet inte det känns så konstigt men underbart på samma gång. Tänk nu kommer jag aldrig mer vara på linné, jo på avslutningen såklart. för nästa vecka är det bara roliga aktiviteter & feeest, vilket vi tycker om ! usch vad sentimental jag är, satt och pratade med emma om det idag ute i solen, om studenten och gåshud och magont och ja, men det ska bli kuul vilket fall, och även om vi grubblar nu så kommer vi inte göra det den dagen, för då gäller det, FÖR VI SKA TA STUDENTEN!

Nu ska jag sluta vemoda och dra ut i solen nån timme innan det bär upp till stan för att fira elin
som fyller år idag, GRATTIS :) Sen bär det direkt av till perstorp för att testa färdiga balklänningen hos birgitta, sen hem fixa mig och sen blir det FEEEEEEEEEEEEEST!

summer and camping

Jag är rätt dålig på att uppdatera min blogg känner jag, ska försöka bättra mig på den fronten. Jag har kommit på att det är rätt skönt att skriva av sig här, eftersom det jag tror att det inte är allt för många som läser min blogg.
För några helger sedan nu hängde jag med Dess i gullbranna, vi åkte upp på söndagkvällen hade allmänt mys såg DH, säsong 2 och krängde godis, pratade och möös. På måndagen bar det upp rätt tidigt för vi bestämde oss för att åka in till halmstad för lite shopping, vi handlade inte speciellt mycket någon utav oss, vi blev jagade av äckliga fåglar som ville ha vår mat och sen shoppade vi loss på det älskade sko-punkten där är det omöjligt att inte handla tre par skor så det gjorde jag, haha. På kvällen kom Daniel och gjorde oss sällskap, eftersom han skulle in till halmstad tidigt dagen därpå förr att serva bilen. Vi grillade och åt våfflor, spelade kort och det var mys, påkvällen kollade jag och dess DH, igen. och myste. Klockan kvart över 6 ringde daniel och väckte oss eftersom han på något sätt lyckats övertala oss att följa med honom in till halmstad så att han skulle slippa sitta där alldeles ensam. Och vi gjorde det, masa oss upp då och följde med :O på vägen tillbaka körde vi aningen fel eftersom jag ville leka kartläsare och inte hittar däruppe :p det var rooligt. hahaha. Väl tillbaka åt vi frukost, hoppade studsmatta, jag var tröttgrinig och vi gick ner till stranden, dess solade jag satt med både min och daniles tjocktröja och ja det var trevligt. sen grillade vi packade ihop oss och åkte hem igen.

Taack älskade kära tvilling och skönhet för två underbart mysiga dagar!
precis vad jag behövde, för du är bra, bättre bäääääst! <3

image14


STUDENTFEST - HAWAII TEMA

Den 14 maj var det sista studentfesten för iår på kingan, eller ja som skolorna organiserar iallafall. Direkt efter skolan bar det av ner till stan för panikshopping av klänning till kvällens feest, hittade en snygg på första stället jag gick in på vilket var en stor lättnad för mig. Väl hemma pratade jag ihop mig med sarah och jag åkte hem till henne för att få inbakade flätor av hennes syster inför kvällens lockiga hår. Därefter begav vi oss ner till den nya utklädningsaffären eller vad det nu var, handlade blommor till håret bara då där var svindyrt ^^ Väl hemma började jag fixa till mig åt mat och begav mig till spånge för föörfeest. När jag kom  hade endast elin med kommit, men vi började och så småningen om droppade fler tjejer in. Och vid elva begav vi oss ner till kingan och STUDENTFEST. Det var en mycket mycket trevlig kväll, med oväntad skjuts hem, vilket var skönt att slippa gå.

Taack tjejer för en riktigt trevig kväll,
speciellt till sarah, spånge och anna!
Vi måste feesta snart igen! <3



jag&sarah var
snygga som vanligt<3


Valborg

Valborg spenderades i torekov med vännerna, inte alla men nästan iaf. Vi körde från stan vid halv tolv och var framme sådär vid halv två kanske, då killarna tvunget skulle äta på mcdonalds på vägen upp. Väl uppe skrevs det en handle-lista och några utav oss begav oss in till Båstad för handling av mat - och mat blev det för 700 kronor, snacka om dyrt men vi fick mat så vi skulle klara oss till dagen därpå iallafall.
Väl tillbaka i torekov åt vi lite fika och sedan begav vi oss ner till stranden för att betrakta havet i solen ett tag, men efter mycket tjat om hunger begav vi oss tillbaka till stugan igen och satte igång grill och ung. På menyn stod grillat kött med klyftpotatis och bearnaisesås / potatissallad och vanlig sallad. Vi åt så vi höll på att spy hela bunten och efterråt så delade vi in oss i lag - tjejerna mot killarna vi spelade kubb, och eftersom killarna fuskade líte så förlorade vi tyvärr de flesta av matcherna, men vi var bra ändå. Därefter spelades det twister och plockades undan.
Sedan hände lite saker som jag inte orkar ta upp och skriva av mig om just nu, även om jag vet att jag borde det för mitt eget bästa, men jag orkar bara inte dra på de där känslorna igen, försöker lägga dem bakom mig men det går inte riktigt, för det du sa till mig där och då, det sårade mig riktigt mycket och jag hatar att du kan göra mig så ledsen som du kan göra mig. Jag vet att du säkert inte menade allt det du sa, men en del vet jag att du menade just då iallafall. Jag hatar att bli så ledsen som jag blev och jag hatar att du bara låtsades som ingenting efterråt. Fick av mig lite känslor nu ändå, men överlag så var det en helt underbart trevlig dag med er.
Så TACK alla, för att ni gjorde valborg till det bra den ändå blev!

 vs

RSS 2.0