Grillkväll

Torsdagen började med att Daniel, Dess och Hannes kom till mig vid halv tre tiden, då vi begav oss till viking för att jag och hannes skulle bli kvitt vårt lilla vads sak, och nu är vi snart kvitt bara mina skumtomtar kvar. Efter det var vi så mätta så vi gick hem till mig igen för att ta och vila lite, vilket vi gjorde genom att kolla lite tv, massage och datorn. Vid halv sex när daniel kört till körskolan gick jag dess och hannes till maxi där vi mötte sarah och emma. Vi gick in handlade kött, korv och potatissallad till kvällen och såklart betalde vi i Bettans kassa där vi fick henne att jobba lite . Vi gick åter hem till mig men denna gången för att vänta på daniel. vi behövde inte vänta jättelänge innan han kom och vi gick upp till sarah, där vi hämtade upp henne och emma. och eftersom vi inte hade tillräckligt med cyklar fick daniel skjutsa mig ända till sjörröd, på sadeln snacka om att både han och jag var trötta sen, mest han kanske. Vi grillade och åt och hade allmänt mys när bettan ringde och sa att hon slutat ( eftersom hon med var bjuden ) . Jag bestämmde då att jag skulle cykla möta henne halvvägs eftersom jag bara blivit skjutsad i två dagar typ, så det gjorde jag minnsann. Efter det satt vi och pratade kollade skolkataloger och lyssnade på musik och hade allmänt myys :) när klockan var runt tolv begav vi oss hemmåt i duggregnet eftersom det var upp tidigt nästa dag som gällde. Jag och bettan cyklade snabbare än emma och sarah så vi gick in och väntade på sarah då vi kom till axelsons eftersom det regnade och åskade lite då. Sarah kom efter ungeför tjugominuter och sen körde jag hem i ösregnet, gick och lade mig och somnade som en stock med åskan mullrande i bakgrunden, mysigt men läskigt.
Tack alla för en trevlig dag & kväll :)<3

Beslutsångest

Sommarlovets dagar går fortare än man tror, igår gick jag upp hyfsat tidigt för att ändå hinna göra saker innan jag skulle bege mig till körskolan för att köra och plugga, jag tänkte att jag skulle vara där i tid innan så att jag skulle hinna plugga lite innan min körtid, men nej helt plötsligt är klockan alldeles för mycket och jag får köra till körskolan utan att hinna plugga innan. På min körleketion får jag panikpromsa och axelerera (eller hur det nu stavas) vilket var väldigt kul, och jag kan även berätta för er nyfikna läsare att jag nu även har en uppskrivningstid. iaf så satte jag mig och pluggade efter körleketionen innan daniel ringde, och sa att han och hannes snart var där, då var det bara till att packa ihop. Jag följde med mina vänner en sväng på staden innan det bar hem till  mig för att hannes skulle visa mig hur jag skulle bränna filmerna, och jag har bränt snart elva stycken och fler blir det. Sen så stannade dem och underhöll mig till hon var halv åtta då hungern tog vid och dem cyklade hem ;p Efter det åt jag mat och tog mina inlines och begav mig upp till sarah där vi skulle bestämma oss för midsommar planerna. vi sa att vi skulle bestämmt oss vid åtta nio men icke, när jag körde hem halv tolv hade vi fortfarande inte bestämmt oss. Men nu har jag gjort det och det blir gullbranna detta året med ! :) Nej nu måste jag göra mig iordning, ska snart vara "barnvakt" åt hannes medans daniel är på körksolan, fick även reda på nu att dess med kommer och då har jag två 90:er att passa ;p hahaha,

after rain comes the sun

Jag och Dess vaknade vid halv tio, satte på tvn och låg och kollade på sommarlovsmorgon i min säng , sen låg vi ner och pratade lite innan vi tillslut tog oss upp för att äta frukost, vi åt och sedan gjorde vi absolut ingenting, vi prayade och så, vi är bra på att prata. Tillslut gjorde vi oss iordning och dess skulle med bussen hem 14.15 så vi hade följe till sarah där jag hoppade av och umgicks med henne, där hon äcen tvingade i mig lite paste eftersom ajg och dess ändast åt glass till lunch. Jag spenderade resten av dagen hos sarah där vi och bettan kollade i gamla skolkataloger ( och gud som man såg ut på den tiden ) och lyssnade på gammal bra musik :) och nu har jag precis kollat tisdagsfilmen på trean . sex poinst nått sånt. och nu ska jag gå .
godnatt ^^

Bowling

Igår var det bowling som gällde, eftersom hannes är på besök från Linköping. Det var jag Dess, Sarah, Daniel, Hannes och Elias som var och bowlade på det "nya" stället zuperbowl (som iof varit öppet sen sprotlovet ) men vi invigde det igår. Det gick ovanligt bra för mig, jag ledde jättelänge och gjorde två strikes på rad alla undrade vad som hänt med mig eftersom jag brukar vara sämst och bara köra i rännan, men när mitt övermod tog över så tog oturen också över ett tag, men jag kom igen och hamnade bara näst sist, sarah som brukar vinna kom sist och ja vem som vann är ett mysterium. När vi var klara där och skulle bege oss in mot stan igen hade vi bara tre cyklar men det gick det med, hannes skjutsade dess, daniel sarah och elias mig, på min sadel snacka jag hade träningsverk sen, jag trodde seriöst jag skulle dö. men jag överlevde. När ví sen kom in till stan så var  Hannes och Daniel hungriga så vi gick till viking och dem åt och vi bestämde att det skulle bli film på kvällen! Dess följde med mig hem och vi åkte till veterinären med katten, som har utslag i och runt sina öron och vi fick penicilin (som är näst intill omöjligt att ge honom), sen åkte vi hem pratade åt mat och begav oss till sarah där vi kollade på film, spelade kubb och låg på deras studsmatta och hade mysigt. Vid halv ett skulle vi alla bege oss hemåt och eftersom jag inte orkade gå ( kanske inte dess heller ) så skjutade daniel mig och hannes dess hem till mig, och trodde jag på dagen att jag skulle dö så var det ännu värre denna gången. men överlevde även det ^ Dess sov hos mig och vi låg och pratade halva natten, och ajg finns här för dig, alltid närsomhelst, dag som natt, <3 vilket gjorde att jag har varit väldigt trött idag, men det var det värt. :)


the holiday

Klockan åtta kom Sarah och Bettan och hämtade mig, vi körde ner till videomix och hyrde film, the holiday och köpte godis. Sen körde vi hem till axelsons residens och satte oss med mysstämning  och myskläder i sarahs rum, kollade filmen åt godis,popcorn och mina jordgubb-vitchockleadmuffins. Det var myyyys! När filmen var slut satte vi oss och pratade lite om framtiden och så;
och vi kom fram till att jag kommer vara ett martiniglas med oliver och höga klackar,
medans sarah kommer vara ett vanligt glas med champange och en jordgubbe i,
och bettan kommer vara ett glas med vitt vin med ett sugrör i.
vi kom också fram till att vi alla tre ville vara kära , precis som dem var i filmen, för det verkade så perfekt lixom .det var trevligt att prata och vi satt en bra stund innan bettan skulle sova eftersom hon skulle jobba imorn, och sarah kom på att hur kom jag hem så jag fick skjuts hem med . detta är värsta lyxen. nästa börjat vänja mig vid det, haha. och nu är jag trött och tänkte gå och sova eller kolla en film ellr typ läsa i  min bok eller nått sånt mysigt i sängen. 

                                   GODNATT

rain

sova länge och bara slappa är bra. Hittills idag har jag sovit och städat mitt rum + att jag våttorkade alla golven. & jag tycker att jag har varit duktig, sen följde jag med mamma till maxi, mest för att få övningsköra men även som sällskap. Där vi handlade och mamma glömde hälften så hon fick springa in igen medans jag satte mig i bilen och tänkte på hur det kommer att vara när jag får mitt eget körkort och får köra var jag vill när jag vill, jag kommer bli en trafikfara. När vi kom hem så hade jag hittat ett smaskigt recept  i buffé tidningen som jag ville testa, det var jordgubbs-och vitchocklad muffins. Som blev riktigt bra och dem var riktigt goda. Usch man blir så trött och så när det är skitväder som idag, kallt och regnigt. Man vill bara lägga sig i sängen under täcket och sova bort hela dagen, men nej det får man inte. nu har jag varit duktig så nu tycker jag att jag ska få gå och vila en stund, vila mig bort från detta busväder. och få vara i en annan värld iallafall för en liten stund.


om du vill

Jag vet inte vad som har hänt med mig, jag har suttit och pysslat med mina kort i över tre timmar nu, och det har aldrig i historien hänt innan att jag suttit still så länge och hållit på med en och samma sak. Men nu är dem klara iallfall och jag tyckte dem blev väldigt bra    ( för att vara hemmagjorda av mig ).
och nu ska jag gå och lägga mig och läsa. gud vilka ointressanta bloggar jag skriver .
Godnatt !




- om du står där förlägen att lämna vad ödet sänt, så kan jag inte göra mer,
  men när du går där, förlägen, och undrar vart lyckan vänt,
  kan det ske att du ändå ser?
  om du var här. om du var här.

my marks

Höhö, nu har jag hämtat mina betyg, och är helt klart nöjd. men ska verkligen skärpa till mig till hösten och sista året. Jag ska ta det på allvar och verkligen anstränga mig för att uppnå det jag vill. För jag vill vara duktig och jag vill att det ska gå bra. Nu ska jag hänga tvätt och fixa med mina kort, och vänta på att sarah ska ringa.

summer night

Idag har varit bra, för idag har jag inte gjort något speciellt, vaknade och låg länge i sängen och drog mig. Sen blev det frukost&lunch plus lite tv, därefter bar det ner till stan med Sarah, vi kollade rundor och så, köpte saker till mina släktkalaskort, rosa&silver, iloveit. Sen cyklade vi hem till sarah där bettan väntade och vi ( jag&sarah) fick halva malmö FF laget var, såklart fick jag den bättre halvan. och gud som vi skrattade, det var mycket trevligt,. Sen bar det hem för att övningsköra och äta. När jag ätit kom min vän Daniel ( & han hade godis med sig ). För att hämta mina hörlurar till mp3n som han ska låna och vi var sociala ett bra tag, det var mycket trevligt och jag har saknat det, saknat att kunna prata så med dig, så som vi nästan kunde idag, så som det var innan. Iallafall så kollade vi typ lite på en koonstig film och vi fattade noll så den sket sig lite, och jag var ju tvungen att bjuda på vanilj coca cola med , och vi älskar det ( fast det är vi ganska ensama om ). När Daniel stuckit ringde jag Sarah som kollade film så jag körde dit och höll henne lite sällskap, och nu kom jag nyss hem och ska sova eftersom jag är trött och imorgon ska jag hämta mina betyg ;o 
aja, natti natti ^^ ;)


TT

Jag har varit jätteduktig nu två dagar i rad, suttit på körskolan och pluggat teori vilket är supertråkigt men måste verkligen göras, om jag bara står ut lite mer än en månad nu så är det slut med det sen hoppas jag ^^  Hahaa och körningen går med bra, och jag är så glad. Höhö. klarade backa in mellan två parkerade bilar på obs, trodde jag skulle ta livet av oss på kuppen men det gick bara bra och backa runt hörn klarade jag med minsann ! höhöh jag är bra.

Sommarlov!

NU är det äntligen riktigt sommarlov, det har känt som sommarlov de senaste veckorna, men nu är det verkligen sommarlov, och det är mitt sista sommarlov ever . Det känns bra men samtidigt skrämande och ja lite läskigt vad ska man göra sen och allt sånt ? Men nu är det sommarlov och det är det viktigaste. Vi började fira i torsdags med att åka till k-stad för att gå på allsång i tivoliparken. Där underhölls vi av Hasse Andersson, Robin, Måns, med flera lokala stjärnskott,. Mycket trevligt och jag hade ingen röst efteråt. Ska förtälja att jag var där med Sarah, Dess och några av hennes klassvänner. Fredag var den storaavslutningsdagen och vi började 8.15 för att vara klara drygt en timme senare :/ segt värre. men aulan var ganska seg och så men sommarlovs känsla fick jag tillsammans med känslan att nästa år är det jag som står där på skolgården och sjunger och jublar och blir emottagen av släkt och vänner. Efteråt följde Dess med mig hem och vi tog det lugnt och åt, vid halv två kom mormor&morfar, farmor och sarah och vi åt jordhubbstårta ( en tradition sedan lekis ) . Sen bar det iväg för att kolla studenter, först JB där Dess ex gick ut , sedan en lång ansträngande promenad i värmen bort till HTS där Christoffer gick ut. Ner på staden och kolla alla ekipage ( ? ) och så. Därefter blev det studentfest och jaa det var trevligt och så , och vi träffade elin, som jag och kanske fler ska åka till åhus och äta glass med i sommar och jag och elin ska vara som vi är och kladda när vi äter glass, det är omöjligt att inte göra det :p !  Sen stationen där vi lämnade av dess , och jag sarah elias fortsatte till torget där vi möttes upp av daniel och victor. efter en stund gick jag och sarah hem till sarah där det lånades toa och sparkcykel för förden hem , eftersom ajg var lat och inte orkade gå ;p  Lördagen spenderades hemma hos sarah i solen och poolen, och det har idag med gjorts. och imorgon ska jag köra på körskolan :p wäää , jag är så bra, hehe. Nu ska jag göra något vettigare eller inte men men,
pusshaaaj och godnatt .

Deutchland ( eller nått sånt )

Ja då gick man upp klockan fem i morse för att sedan knappt vaken ta på sig joggig , sminka sig lite och platta håret i sömnen, vilket gick ;p klockan halv sex satt vi i bilen påväg. klockan halv sju hämtade vi upp min moster och hennes man. och vid kvart över nio var vi på båten mot tyskland. När vi kom till tyskland körde vi ner till bourg till sky. där det handlades en massa, ja vi fick knappt in allt skit i bilen, men det lyckades det med ;p och nu är jag jättebautatrött och ska bara se greys anatomi ( sista avsnittet ) sen sova, det är ju skola imorgne eller jaa, en leketion det vill säga, eller inte leketion heller , typ spex i aulan.  sen hem och umgås med sarah :)  och sen på kvällen är det nog k-stad som gäller, men vi får se !


 


wää.

Ja då har ännu en vecka och en helg gått ^^ och nu är det absolut inget kvar till sommarlovet, är ledig till på torsdag då det är nått påhitt i aulan i en timme sen på fredag är det avslutning : ) och tio veckors behövligt lov. Helgen spenderades med Dess på väla, där vi blev av med för mkt pengar . men det var jättetrevligt, och sen har jag umgåts med sarah med . har även köpt 3 par skor men bara betalat för två ;p nej jag har inte så mkt mer att säga idag, förutom att min budda svikit mig, men jag förlät honom ;) hahahaha


Pusshaaaaj

RSS 2.0