du gav mig glada skratt


it's a girl

idag är jag glad, superglad faktiskt. för idag har jag fått reda på att imorse 09.05 kom mitt tionde kusinbarn, och det blev en FLICKA! vi fick reda på det när vi var på stan, så jag gick lös och handlade lite rosa fina kläder till den nya bebisen! helt överlycklig för denna lilla tjej. så nu har jag gjort fina paket och ett kort i rosa! haha. snacka om att denna lilla flicka kommer bli bortskämd. men klart jag inte glömmer bort mina sötnosar till pojkar för det. men nu är vi tre flickor iallfall. och nu ser jag fram emot en trerätters middag hos min kusin eftersom både jag och mamma gissade rätt! 
JAG SÄGER BARA YEES, IT'S A GIRL! 


scrappbooking dag med elin!

dagen idag började inte så bra, då jag bröt ihop totalt imorse i slutet av one tree hill avsnitten och dem visade en stjärnhimmel. det fick mig att bryta ihop totalt. jag grät och skakade i minst en kvart innan jag fick kontroll över mig själv igen. att man kan reagera så starkt på en sådan sak. jag förstår inte riktigt, men det kanske inte är meningen heller. efter att jag fått kontroll på migsjälv igen blev det snabbt duschen och sånt innan det bar av till elin och daniel för lunch och scrappande. det blev en väldigt god pastasallad och panriche (eller hur det nu stavas) och det var en massa gott (a). sen tog vi fram alla papper och allt man behöver ha till för att lyckas göra en layout. och det var lite motigt för oss båda till en början men sen gick det rätt bra och elins Layout blev riktigt fin och jag är nöjd med min allra första LO. den heter du gav mig glada skratt och det är en bild på stodch på den. det kommer en bild imorgon för just nu kan jag inte för jag har ett barn i mitt knä eftersom vi är barnvakter ikväll.. så nu ska jag se lets dance finalen, jag gillar inte lets dance egentligen men vad gör man inte för barnbarnen. haha. nu tycker alicia att jag ska sluta så nu får det vara nog med  uppdatering för idag. och som sagt, elin tyckte min lo blev fin idag så det blir en bild imorgon.
tack för en härlig eftermiddag elin <3 du är en klippa! och tack till daniel såklart med för sällskapet du gav oss.

// allas er josse

JAG VORE INGET UTAN ER!

idag är det tre år sedan som vi hade premiär på fia med knuff, premiär och vår ända föreställning. jag kan fortfaranade komma ihåg hur sjukt nervös jag eller ja vi alla var. men vilken kick man sen fick då vi satt igång. vi är inga musikaliska under (förutom sarah och bettan) men kul hade vi och det hela handlade om våga vara sig själv, ha kul och släppa loss. jag saknar det, hur vi träffades och övade och övade och övade och satte det till sist. hur det var en utmaning och hur kul det var. men det hade inte blivit det det var utan er, mina fina vänner! jag saknar hur allt var då, för länge sedan.. men jag har accepterat hur det ser ut nu. inget är sig likt men ändå någonstans finns det som var då. och utan fia hade jag aldrig fått dess till min vän och jag är glad att jag har fått henne som vän, hon är bra hon! och utan elin så hade vi inte varken tänkt tanken på att göra en musikal ihop eller ens fått det att funka. vi har dig att tacka för detta. och jag hade inte tvekat att göra det igen, inte om jag fått göra det med er! jag vill ha tillbaka de gamla goda tiderna.

nej, jag vore inget utan er.
ni ger mig allt, ni ger mig mer.



idag firar vi det 200:de inlägget & såklart våffeldagen!


idag är en stor dag, för idag skriver jag mitt 200:de inlägg. ja ni läser rätt jag har fram tills idag producerat 200 inlägg under min bloggtid. aningen chockad blir man ju, att det kan vara så många. men det är det och idag utan att veta om det har jag firat med glass i solen med en vän! och sen är det ju såklart våffeldagen med vilket jag inte firat idag utan ska fira imorgon med att kränga våfflor med sylt, mums på det! annars har dagen varit vårig men kall. tog mig en promenad till stan med daniel och lämnade in bilder för framkallning, vi tog oss några varv och sen satt vi i solen och det var skönt. efter det var mina bilder klara och vi tog en promenad hem hit igen. och efter det har jag löst sudoku och kollat lite på tv. nu ska jag nog snart se halv åtta hos mig eller miami ink, som jag blivit smått besatt av. jag vill tatuera mig nu! men var ska man göra det är den stora frågan, hos vem ska man göra det, någon som har förslag så tas det gärna emot!
nu ska jag fira vidare på denna stora dag med att svara på dess's sms och lägga mig i sängen och tvn. jag skulle vilja ha en bärbar dator, men det ska fixas det med, men det får vänta tills sommaren är här. och snart bär det av till italien! :D

ut med gammalt och inte in med nytt.

våfflorna och kaffet hos farmor var gott, promenaden dit var inte skön för det blåste så sjukt kallt, men promenaden hem var mycket bättre för då sken solen och det blåste inte lika mycket. men en sak är säker idag är det inte vår utan mer vinter trots det att solen visat sig. när jag kom hem blev det lite slappande framför tvn och sedan har jag suttit och fixat bilder till en mapp som jag ska ta till stan och framkalla imorgon. och nu är jag duktig och rensar och fixar i mina garderober, två av tre är klara nu och nu ska jag bara hänga in mina kläder och fixa den tredje. känns tomt men skönt att ha fått rensat lite. ut med vintern och in med våren. ungefär så eller något liknande. jag är sugen på att sola så det kanske det får bli imorgonförmiddag, jag tror nog jag ska köra ner till qpoolen eftersom det är billigast där och just nu är jag snål, eller fattig jag vet inte riktigt vilket utav det. kanske lite av varje. nej nu är nog mitt pausande slut så nu ska jag ta tag i min garderob igen för att bli färdig idag. sen ska jag slappa med min nya goosip girl bok, det är en liten morot för att palla det tråkiga som är kvar, in med alla kläderna men med lite musik i bakgrunden går det rätt fort.


våfflor & kaffe on a winterspring day.

idag är ett rejält bakslag för vårens ankomst. det är snö ute, fick en smärre chock när jag vaknade imorse och såg att det var vit ute. då ville jag bara lägga mig under täcket och inte stiga upp igen, men jag lyckades och jag är uppe och snart ska jag ner till farmor och äta våfflor och dricka kaffe. annars händer det väll inte allt för mycket i mitt liv just nu, allting är ungefär som det brukar vara. inte allt för mycket jobb, mycket rännande hemma med en massa tankar i huvudet. det börjar bli jobbigt nu och jag ska nog försöka ta tag i mitt liv på riktigt nu. söka högskolor och försöka hitta mig ett sommarjobb vilket inte verkar vara det lättaste. vi får väll se hur det går med det, jag ska kolla platsbanken sen. nu ska jag gå och göra mig iordning och sedan ska jag nog ta mig en promenad ner till farmor, lite musik i öronen för trots snön så skiner ju faktiskt solen idag. och imorgon ska jag nog ta mig en tur ner till stan och framkalla lite bilder så jag har något att använda mig av på fredagens scrapping med elin!
nej nu ska jag sluta skriva innan jag blir negativ och sånt. ha en skön "vinter"-dag mina vänner. själv ska jag hålla mig inne så mycket som möjligt och hoppas på att snön försvinner!

puss & kram / josse

that face of an angel, comes out just when you need it to.


måndag morgon och helgen har varit helt okej. en höjdpunkt var när jag fick reda på att mitt kusinbarn tagit sitt första guld i brottning, inte ens sex år fyllda och på sina tre tävlingar har han vunnit två silver och nu ett guld. han är bäst och jag är hans största fan. trevligt att prata lite med kusin vitamin med som snart ska få bebis, och som jag ser fram emot detta, jag hoppas på en flicka och mamma som tippat rätt på de andra två har med tippat en flicka och blir fallet så så har min kusin lovat oss en trerätters middag och det ser jag fram emot ;) haha. annars igår var en slapp dag eftersom jag typ hade migrän hela dagen och låg deckad i min säng hela kvällen. tråkigt värre, men som tur är det typ borta idag. ska ta mig ett par alvedon nu och gå och duscha. sen blir det nog lite träffa daniel och hänga lite med honom. och på fredag ska jag scrappa med elin vilket jag ser framemot !
ha en bra dag vänner!

puss & kram / josse

att sakna en vän.

4 månader idag och jag förstår nog fortfarande inte att du är borta för alltid, känns som du är i kalmar med ditt pluggande men sen så kommer där inga sms eller vibbar på msn och då kommer verkligheten ikapp. jag saknar dig varje dag, och jag tänker på dig varje dag, du finns alltid där. och den 21 i varje månad är alltid lika jobbig, för då vet man att det är en månad till du varit borta. jag ska åka och hälsa på dig idag! du är grymt saknad älskade stodch. och jag förstår fortfarande inte varför du av alla människor försvann från oss, det är orättvist och oförståligt. jag kommer alltid att sakna dig. <3

Kan du förstå två våta kinder,
de torkar lika snabbt igen
Man rår ej för att tårar rinner,
när man har mist sin vän.


090320

igår hade jag namnsdag och iår var det hela tre personer som kom ihåg det. och det var jag glad för eftersom det var tre fler än förra. haha. jobbat tre dagar nu och det känns i kroppen med tio och elva timmars jobb på en dag. man blir sleten, gud vad gammalt det lät. dock känndes det lite lättare då jag fick reda på att jag fått en lönehöjning!
och nu ska jag byta om och snygga till mig eftersom jag ska till sarah ikväll på middag och fotovisning, med henriks familj med. lite skumt men trevligt, så nu ska jag rusa eftersom jag snart ska möta sarah vid vägskälet eftersom jag vägrade komma innan henne till det lilla släktkalaset.


sunny day, spring is on it's way?

idag skiner solen och jag känner att våren är på gång ! :)
igår kom bästa vän hem igen och det var massa bra och skönt att få träffa henne igen, hon har varit massa saknad här hemma de två senaste veckorna (som för den delen kännts som minst 4!) vi fikade donuts, vilket var underbart och kaffe till det såklart, sen pratade vi massa och tog oss en promenad innan regnet kom och vi begav oss inåt igen och en stund därefter begav jag mig hemåt igen.
dagen idag har bestått av städning och så har jag lyssnat klart på min ljudbok, ätit lunch hos farmor och nu väntar jag på att jonny ska ringa så att jag kan bege mig mot staden för att träffa henne! det ska bli trevligt för det var längesedan nu. ikväll ska jag bara vila för sen väntar ett par dagar med hår arbete, för här ska pengar inkasseras till italien resan som närmar sig allt mer nu dag för dag!

melodifestivals fiasko

det var vad jag vill kalla gårdagskvällens tävling för. fel låt vann, ungefär som vanligt. jag menar opera, tror verkligen svenska folket att det ska slå stort internationellt och att vi ska ta hem hela skiten? jag börjar smått fundera över hur tankarna i de svenska hushållen går. är folk bara trötta på hela skiten och bryr sig inte och därför tar något helt sjukt crazy och nått som inte är schlager alls (enligt mig) istället för något mer schlageraktigt bara för att. lite så känner jag att det blev. men vem vet hon kanske skrällar och tar hem hela skiten, vilket jag tror är högst osanolikt men vem vet och då kommer jag helt plötsligt gilla den. det enda positiva med att opera låten vann är att inte uggla vann, för den låten eller människan förstår jag mig inte på någonstans. opera hör hemma på typ dramaten eller kungliga operan inte i melodifestivalen. kanske är jag bara en dålig förlorare eftersom inte min favorit vann? ja vem vet. inte jag i alla fall, det får nog tiden utvisa.

igår var i alla fall en trevlig dag som började med lite solarie solning med mamms, därefter bar det av till tippen och sen hem för att göra oss iordning för dagens kalas, vi skulle fira morfar som fyllde år i torsdags. och det var trevligt alla mammas syskon var hemma och vi krängde saft, kaffe och en massa kakor och såklart tårta. snacka om att jag mådde illa sen, och då åt jag inte ens av allt, inte ens av hälften och ingen tårta, men det var bara för att det bara var grädde i den typ, och jag är inget stort fan av grädde alls. efter fikan begav jag mig hem till elias och hämtade upp dess som jag sedan umgicks med fram tills lite i åtta då emma och daniel kom för att kolla melodifestivalen med oss :) lite senare kom även elias som spelat innebandymatch. efter melodifestivalen och det att chocken lagt sig spelade vi alias, tjejerna mot killarna och såklart vann vi tjejer! jag, dess och emma var lätt bäst, även om jag var trött och helt borta. haha. vid ett tiden begav sig mina vänner hem och jag begav mig direkt till sängen.

idag blir det bara en helt jättelugn dag, jag ska nog ge mig på att städa mitt rum. det behövs! sen ska jag nog hänga vid tvn och lösa sudoku, det är helt klart mitt nya begär. jag måste ju stilla mig med något nu när oth avsnitten inte vill komma ut på en viss internet sida. nej nu ska jag sluta babbla, uppdaterar kanske senare om min vad jag tror kommer bli en högst ointressant dag, men ändå.

tack dess för igår, du är bra bättre bäst, och vi MÅSTE börja ta tag i våra liv och ses oftare. <3
och imorgon kommer sarah hem, guud vad jag har saknat min bästa vän. <3


it's friday night tonight.

fredagkväll och jag är typ helt död nu. ska lägga mig på soffan och kanske lösa ett sudoku innan så ska det låta börjar och efter det ska jag dra mig direkt till sängen. det har nämligen varit en lång lång dag idag, körde hemifrån redan halv sju eftersom jag ville vara på jobbet tidigt för att få ut så mycket som möjligt av dagen med arbete och timmar, måste ju se till att tjäna fett med pengar nu fram tills vi ska åka. mitt hår har fått mycket beröm och det blir jag glad för, och jag är nöööjd och jag trivs i lugg. i like it. nu ska jag hälla mig på soffan med sour creme nötter och tv för imorgon är en busy dag. godnatt!

congratulations

idag är det torsdag och idag fyller min morfar år, hela 88 år blir han idag. så ett stort grattis till morfar ! som ni ser har jag förnyat mig idag, ny hårfärg och frisyr, eller ja bara luggen, det andra är ungefär som vanligt. haha, ny frisör med eftersom alla jag gått till innan slutat, och jag gillade hon idag, hon var glad, pigg och sprallig, vilket jag gillade. och för er som vill veta är mitt hår slingat i tulpanen, så de så. haha. nu ska jag laga mat med mamma, sen ska vi rensa skor och sånt och hem till morfar och mormor en snabbis. imorgon blir det jobb, ska köra så jag är där åtta så jag får mycket gjort.
ha en fin dag vänner!

new colour and haircut.

en bild säger mer än tusen ord.





Italy here i come

mitt liv är tråkigt just nu och därför har jag inte direkt någonting att uppdatera här. jobbat måndag och tisdag nu efter en veckas sjukdom, som jag fortfarande inte är av med helt. och det gjorde mig helt slut och borta. så igårkväll däckade jag vid tv och somnade tidigt tidigt. och idag har jag chillat, varit hemma hos daniel och beställt resa, ja ni hörde rätt, vi ska ut och resa, till ITALIEN och bettan en vecka! vi drar den 27 april och kommer hem igen den 5 maj. och ni förstår inte hur skönt jag tycker det ska bli att komma iväg. och jag längtar så sjukt mycket nu, härliga italien. god mat, fint land och trevligt sällskap, kan det bli bättre? tror knappast det va. haha. åh, jag hade kunnat åka imorgon om så hade varit fallet, men får nog snällt ta och vänta fem veckor, men tills dess ska jag försöka jobba massa och få massa pengar att spendera på fina skor kanske, god mat och en massa trevligheter ^^ så likt mig eller vad. daniel ska tydligen leva på pizza medans jag funderar på sallad och glass, måste ju kompensera det onyttiga med lite nyttigheter.
nej nu ska jag se klart grey's och sen sova för imorgon är en stor dag, eller inte jag ska bara färga håret och klippa mig.
Godnatt!

my life would suck without you

friskare nu och det är skönt, dock snorar jag och hostar som en galning fortfarande. dagen har spenderats med tv och sudoku, min nya last. och nu ska jag sno mamma och kolla klart på beck innan jag ska nanna för imorgon trots snor och hosta bär det av till lödde för jobb. och i veckan ska jag sola. godnatt.

crazy days

idag har varit en crazy dag för min mamma, vi var på stan för att hon ville klippa sig och vi hittade ett drop in och den var en engelskman som skulle klippa mamma men han kunde ingen svenska, haha. såg rätt kul ut när han hämtade en annan som skulle översätta vad mamma sa till honom, tror inte han trodde hon kunde engelska, men det blev fiint :) och sen ville mamma färga håret med så när vi var på maxi så köpte vi färg och idag sen färgade jag mamms hår och det blev en massa fint, och jag tror jag är en naturbegåvning på hårfärgning, om man nu kan vara det? eller det är kanske en lätt sak, men jag gillar det i alla fall! lite crazy för mig med eftersom jag börjat lösa sudoku, ja några år efter alla andra har jag fattat hur man gör och ja det är lite underhållande faktiskt, speciellt nu när jag varit sjuk. värsta sudoku tidnignen är inskaffad nu. ojoj, vad jag ska bli duktig. haha. och ikväll ska jag hem till daniel och hänga med honom och emma, det ska bli trevligt ! kolla andra chansen och sånt. åh jag fryser, jag vill sola, det får nog bli solning imorgon och då ska jag nog allt testa på det där med ståsolarium, så det så.

puss och kram till bästa vän på andra sidan atlanten, jag saknar dig, <3
en hälsning till hk med ;) haha.


jag vill ha en popcornfrisyr

Godkväll!
dålig uppdatering, men efter läkaren i tisdags blev jag helt sjuk och utslagen och död, så jag har knappt orkat sitta vid datorn. mest legat nerbäddad på soffan eller i sängen och kollat tv och film, och det är mysigt till en viss gräns sen orkar man inte vara sjuk längre. dock mår jag bättre idag, fortfarande riktigt hostig och snorig men känner mig aningen piggare idag. så jag har egentligen inte så mycket att skriva just nu eftersom jag inte gjort speciellt mycket de senaste dagarna. sjuk och tråkigt som jag varit i veckan. så nu ska jag se klart navy cis  och sen är det så ska det låta. haha,.
ha en trevlig kväll vänner.


en ond hals och en död röst

min hals är mer död än igår och jag har fortfarande ingen röst. ingen ork och nu har näsan börjat rinna med. har jag nämt att jag hatar denna årstiden någongång? tror kanske jag nämt det någon gång förut, kanske. jag tycker i alla fall inte om vinterhalvåret, tack vet jag sommaren och värmen, det är något det! dagen har bestått av soffan och film, eftersom jag hyrde ett par igår. idag blev det grace is gone, vilket var en rätt bra film, lite sorglig. dock trodde jag att den skulle vara bättre när man läste på baksidan av fodralet. men en helt okej film, behöver man sysselästtning se den! den handlar om en familj, där mamman tjänstgör i militären och är iväg på uppdrag och en dag får då pappan i familjen reda på detta, och hela filmen handlar om hans kamp med sin sorg och med kampen om hur kan ska berätta detta för deras två döttrar. och så händer det lite saker emellan där och slutet får ni ta reda på själva. så imorgon blir det nog den sista filmen och kanske hyrning av några till? vi får väll se hur min hals mår. just nu sitter jag här och uppdaterar i brist på annat, nej men jag väntar på att klockan ska bli runt tjugo över så att jag kan bege mig till eslöv och doktorn. där ska jag även spendera tiden tills mamms slutar så att vi kan åka hem, så ipoden och en bok är nerpackade och jag hoppas på att där finns te, för att just nu lever jag på varmt te, med honug i, i hopp om att det ska hjälpa min stackars hals, vilket det för tillfället inte verkar göra. förlåt nu har jag gnällt mig igenom ännu ett inlägg. ha en bra dag vänner.

because we are all in this together

min hals är död, min röst finns inte och mina luftrör gör fruktansvärt ont. så min dag har bestått av soffan och film. skönt, men ändå inte eftersom varje gång jag sväljer eller hostar eller något annat gör det sjukt ont. klagomål hit och dit idag.
imorse ringde klockan 07.20 för att jag, som en snäll vän skulle köra sarah och henrik till stationen eftersom dem idag åker till usa. tio i åtta befann jag mig hos axelsons hela tio minuter innan jag skulle, bara för att stressa lite. tio över satt jag i förarsäte på familjen axelsons bil och vi var påväg mot stan. jag klarade av den stora stora bilen galant om jag får säga det själv och söta som dem var fick jag några kexchocklad som jag dock inte kunnat äta än, haha. väl på stationen väntade vi sisådär tjugo minuter innan deras tåg väll kom och det var förväl, ett sorgligt sådant eftersom jag kommer sakna min bästa vän, jag saknar henne redan. men ha så kul :) efter lite vinkande tog jag bilen till axelsons igen och lämnade nycklarna och begav mig hemåt i min röda fara där jag bänkade mig på soffan, och där har jag legat hela dagen med undantag för att jag var och hyrde lite filmer i stan och handlade soppa och halstabletter på maxi, det tog musten ur mig. och i eftermiddag har jag sett film, high school musical 3. den var rätt bra, söt om inget annat, men aningen förutsägbar. haha. och nu har jag två andra lite mer seriösa filmer (tror jag) att se framemot, en ska hinnas med imorgon iaf innan jag ska till doktorn, ja sarah det blev som du ville, mamma fixade tid till mig imorn så vi får väll se vad det är som är fel med min hals, om dem kan hitta något fel överhuvud taget. just det jag kollade ju sex and the city the movie i morse med. nej nu blir det lite snabb uppdatering om helgen innan soffan kallar igen. jag hatar min hals.

lördagen spenderade på landet hos dess och eftersom det var finfint väder så bestämde vi oss för att åka en tur inlines, årets första och ja det kändes i mina vader som jag i slutet inte hade någon som helst känsel i. konstigt. sen blev det lite mat och en massa prat och så. alltid lika kul, trevligt och mysgit med dig, <3- vid halv fem begav vi oss mot staden och daniel för handling av mat och en kväll med melodifestivalen. det lagades kyckligfilé med potatisgratäng och till äfterrätt smoothie allá joss & dess. melodifestivalen var väll helt okej och det var en trevlig men trött kväll!

söndagen bestod av ikea med mamms och lasse och det handlades en del smågrejer sådär. jag handlade bland annat bestick tills jag ska hemifrån, jag menar man får ju passa på när man hittar saker som är billiga och snygga. det handlades också kuddar, små och söta och annat smått och gott. på kvällen blev det en tripp till en pack-stressad-förvirrad-springig-sarah. där jag spenderade några hesa timmar innan jag bar mig hemåt och sängen väntade resten av kvällen eftersom min hals var död igår med.

i'm gonna miss you, best friend <3



tvilling, vi måste ses oftare, jag saknar att inte se dig så ofta. <3

RSS 2.0