concrete angel

Tiden går fort, nästa för fort. Känns som om man inte riktigt hinner med i samma tempo som tiden.
Visst det är skönt att det går fort nu tills det blir varmt och skönt, men jag behöver lite mer tid till att vänja mig vid att jag snart inte har skolan längre, visst jag tycker det ska bli hur skönt somhelst men jag har ångest över tiden efter. Vad ska jag göra då? jag måste skaffa mig ett jobb och det är nu!
Skolan är ganska så slapp för tillfället, vilket är hur skönt som helst då jag är väldigt trött på skiten nu. Inte så många prov kvar ändå, men ack så många arbeten. Det är som om alla lärare gaddar ihop sig och säger, jaha nu lägger vi alla prov de veckorna och så alla arbeten/inlämningsuppgifter de veckorna. För att det är verkligen så alla arbeten på en gång och alla prov på en gång. Men bara 52 dagar kvar idag, och räknar man bara skoldagar är det ungefär en 20 eller nått sådant vilket får en att orka och stå ut.

Eftersom jag skrivit ganska mycket om positiva saker nu  (relativit positiva iaf) så tänkte jag bara få ur mig det negativa med. Ska vi ta skolan först, så finns där ju en person som jag stör mig på ganska rejält för tillfället, inga namn. Men jag förstår inte varför du tro så lågt om mig ibland, och jaa sluta bry dig om mitt liv och vad jag har gjort och inte gjort med det. och så har vi då hemma, och ja lasse, jag klarar verkligen inte av honom ibland, att han bara går på mig sådär utan att jag gjort något. Han tror verkligen att det är okej att bara skrika på mig som han gör, och ja få sina utbrott bara sådär utan att jag verken sagt eller gjort nått. Det tar orken ifrån mig, jag orkar inte. Och när jag väl får för mig att tjabba emot så lägger han allt på mig att jag snäser fastän jag bara försöker försvara mig mot det han sagt till mig, men nej då är allt mitt fel. Och det värsta är att alla tror att han är så himla trevlig, men tyvärr ni har inte sett hans riktiga jag. Det jobbigaste är nog när ingen riktigt tror en, ingen tror att han kan vara så elak, men det är väll nått man får leva med, har mamma på min sida ibland iaf, det är väll min tröst.

usch nej nu orkar jag inte detta mer så tänkte avsluta med en sång som jag blivit helt kär i och en länk så ni kan se den, man blir inget annat än rörd.

http://www.youtube.com/watch?v=ZLwwy-g2wkc&feature=related

because i miss you

Idag, den elfte skulle du fyllt 77 år.
tyvärr fick verken du eller vi uppleva det.
Jag är ledsen att jag inte kom och hälsade på dig,
men jag kommer snart en dag! för jag saknar dig
så att det gör ont i mig. Varför finns du inte här när jag
behöver dig. Jag får tårar i ögonen av att skriva detta,
för det gör ont i mig när jag tänker på dig.
Jag hoppas verkligen att du har det bra, och att du
vet att jag saknar dig, för det gör jag, mer och mer.
Men jag hoppas och tror att du tittar ner på oss ibland,
för att se att vi har det bra!


JAG SAKNAR DIG.



image9


studentfest med 80-tals tema

Den 12 mars var det dags för sista terminens första studentfest, denna med 80-tals tema.
Jag var sjukt på, dock ingen annan som var det förrän sisodär två timmar innan vi skulle dra iväg,
då fick jag med mig både Sarah och Sara och vi drog in till stan till macke som hade förfest ;) Där var vi till strax efter tio då vi drog ner till kings head för vidare party. Kvällen där var sjukt kul, blev bjuden på en massa dricka, typ 6 cider eller nått ^^ Vid två när kings head stängde gick, jag sarah sara och tim hemåt. och jag som har lätt för att få skoskav fick gå barfota hem i vattenpölar, då mina skor började skava. Alla mobbade mig, men det gick bra. Från sarah fick jag låna gympa skor av henne och väl hemma hade jag tydligen sjungit(?) och pratat med mig själv, vilket jag inte hade ett enda minne av. haha.dagen efter så var jag grymt pigg i sisodär en timme innan ALL min energi försvann, dagen i skolan var slapp och efter skolan solade jag och tog mig en promenad hem och istället för att plugga (vilket jag verkligen hade behövt) sov jag, vilket var skööönt :) haha.

kvällen var ybertrevlig och jag ser verkligen fram emot en ny! taack alla!

RSS 2.0