GRATTIS STODCH 20 ÅR !

GRATTIS GRATTIS STODCH PÅ 20 ÅRS DAGEN :)
HOPPAS DU FÅR EN BRA FÖDELSEDAG, MED MASSA
PAKET OCH HANDLA INTE UPP ALLT PÅ SYSTEMET IDAG, HAHA.
GRATTIS FRÅN MIG OCH SÄKERT ALLA ANDRA MED!


a piece of cake

Jobbar inte alls mycket nu, vilket gör mig rätt rastlös, okej jag är rätt mycket rastlös och bättre blir det inte av att jag inte kan sova längre än till åtta på morgonen heller, helt sjukt. aja i måndags var jag så rastlös så jag bakade en rabarberpaj, en äppelkaka, björnbärsmuffins och pizzabullar. de ni. fick även besöv av daniel en liten stund vilket var trevligt, alltid kul med lite sällskap. tisdagen spenderades förs hos frissan i tre timmar, färgat och klippt håret nu, stor skillnad från innan, bild kommer när jag orkar lägga över från mobilen. efter det blev det utfärd med sarah och sara och lite så, sen hem kolla i min nya bak-bok kommit, a piece of cake. sen till maxi med sara innan vi bagav oss till sarah för att kolla film. en hemsk film om barnmisshandel, den var bra men helt hemsk, tror den hetta american crimes. aja. nu ska jag fixa mig för ska snart till malmö med daniel och handla jeans typ.

pusshaaj

en ny kärlek

Varit sjuk ett par dagar nu, tråkigt men ändå rätt skönt att få varva ner några dagar, att bara få ta det lite lugnt. Annars har det väll inte hänt så mycket, förutom då att Sverige verkligen suger på os, man blir ju nästan deprimerad av att kolla på dem, men vi vet att dem gör sitt bästa, or not! aja, ska inte klaga nu för att jag har fått/köpt min nya bil nu en röd fiat punto och den är söt, inte lika cool som den gula, men den är söt :) aja, nu är det maat sen ska jag sova för det är upp tidigt och jobb som gäller imorn till lördag, åh jag vill ha ett jobb här hemma spyr snart på att köra. blöööörk. 


                                                                                                                                         
                                                     

tripp till vittsjö

idag vaknade jag tidigt (vilket inte är ovanligt nuförtiden, då jag inte kan sova på mornarna), iaf gick jag upp och städade mitt rum riktigt noga, dammtorkade, dammsög och torkade golven, de ni, det händer inte allt för ofta på mitt rum det där. så jag kännde mig duktig efter att ha gjort mitt rum rent så då blev det duschen och sen begav jag mig på utflyckt till vittjö där jag skulle träffa Jonny. Mötte henne i byn, snabbt hem till henne lämna varor och sen ner till byn igen för pizza ätande och prat, sen blev det varsin daimstrut och kaffe med mer pratande och det var trevligt att se jonny igen, jonny är bra och jag kommer sakna att inte se henne var och varannan dag i skolan nu för hon är kuul. efter ett par timmars prat och ätande, (ja vi gillar att äta!) begav jag mig hemåt igen då jonny skulle på idrottstema fest. nu är jag hemma är trött och rastlös och vet inte riktigt vad jag ska göra. blir kanske ne film eller något liknade.

/ J

Ny design

Ni som läser min blogg märker nog att jag fått en ny design på den idag, och det är allt tack vara söta snälla rara sarah som gjort den, eftersom jag är helt inkompetent på det området så var hon så söt och snäll och ville göra det till mig, så ett stort tack för det  bästa vän :) och eftersom det blev ett sådant tjat på dig om ett eget inlägg så följer ett bara till dig här nedan:

SARAH AXELSON - solen i mitt liv!
tack för att du är den underbara bästa vän som du är,
du finns alltid där och lyser upp min vardag.
du är den bästaste av bästa vänner och jag vet inte vad
jag skulle ha tagit mig till utan dig i mitt liv.
jag behöver dig, nu och föralltid så lämna mig inte!
vart livet än tar oss så får vi aldrig släppa taget, taget
om den vänskap vi har och taget om varnadra. ALDRIG!
även om det skiljer flera tusen mil emellan oss så får vi
aldrig släppa taget, lova mig, för jag behöver dig bästa vän!
jag älskar dig nu och föralltid, <3
/din nallebjörn

summer is over

Ibland bara hatar jag bloggen, skrev nyss ett jättelångt inlägg som bara huxflux försvinner på ett kort ögonblick, arg blir man men ska försöka summera det en gång till.

gårdagen spenderades först länge i sängen med os och andra godheter på tvn, sen var det upp göra sig iordning för att träffa dess på stan, vi gick på skattekontoret och sen gick vi upp till elin för att fika en stund, det bjöds på kakbuffe och te och det pratades om allt och ingenting vilket som alltid. men det var skönt att få lite perspektiv från en som varit med om lite mer än vad man själv har varit med om här i livet. elin är alltid lika klok och bra och det tackar vi henne för. Efter två och en halv timmes fikande bar det av hem till mig för bil-ringade och slappande med allmänt mys och prat i en massa timmar. tack för en trevlig och mysig dag och kväll min vän<3 efter att jag lämnat av henne på natt-taxin bar det av direkt hem till sängen och jag somnade bums.

idag och imorgon startar skolorna igen, och det känns rätt konstigt att jag inte ska gå tillbaka till skolan denna gången. att inte behöva förbereda sig för skolstarten med att gå upp tidigt och lägga sig tidigt en vecka innan för att komma in i det igen och att inte behöva bunkra upp med pennor, suddin och kollegieblock. att slippa allt detta efter tretton års hårt slitande i skolbänkarna. att inte ha sin klass att träffa och ha som en andra familj, att inte springa mellan leketioner och äta näst intill oätlig mat i matsalen, det är svårt att tänka sig att inte ha det när man är så inprentad på det, det blir ens rutin och ens säkerhet att gå i skolan, hem, läxor sova och slita inför prov och allt som hör till skolan. men jag ska inte klaga för lika mycket som jag kommer sakna den rutinen och säkerheten som skolan ändå ger så tycker jag det är lika skönt och om inte mer skönt att få slippa det iaf för något år. men jag måste erkänna för er och för mig att jag tycker det känns konstigt, läskigt men samtidigt roligt att få starta ett nytt kapitel i mitt liv.

/ J

080808, den magiska dagen

som inte är speciellt magisk egentligen, för inget speciellt har hänt idag, förutom att jag varit lite extra snäll på jobbet idag kanske, eftersom jag hjälpte pierre med hälften av hans jour-jobb eftersom han inte kunde böja sig ner på huk eftersom den klanten skadat sig på en fotbollsmatch. det sägs att gifter man sig på t ex 080808 så får man evig lycka eller nått sånt, så alla som vill ha det ni har fram till 121212 på er, annars får ni snällt ta och vänta i sisådär etthundra år till. min blogg är meningslös men en dag ska ni se att jag skriver något som är meningsfullt och då kommer ni bli chockade, sådeså.

PUSS

allsång på källarbacksvägen

igår var det allsång på källarbacksvägen hemma hos sara, där det var förfest innan festivalen som är i stan denna helgen. men eftersom jag skulle upp och jobba tidigt idag blev det bara vatten till mig, och sprit till alla andra, det är rätt roligt att vara nykter bland rätt fulla människor ibland. vi,(jag sara och sarah) begav oss ner till stan strax efter sju för att köpa mat till mig och möta upp några av saras vänner, därefter hem till sara där vi spenderade större delen av kvällen, med kortspel, prat och såklart allsång. vid elva skulle de andra sticka ner till stan så då cyklade jag hem för att sova då det var tidig morgon idag, kvällen var dock trevlig fastän det blev tidigkväll. och idag har jag varit glad att det inte blev senare. jag är så bra på att uppdatera nuförtiden, eller vad säger du emma ;) ? hahaha. en av mina läsare, alla som läser kommentera, kul att veta vilka som läser och inte.
nu ska jag soova, megalång arbetsdag imorgon. godnatt.

Desirée

Jag lovade dig att jag skulle skriva ett inlägg till dig om dig, så här kommer det. Första gången vi träffades riktigt var när vi var hos elin den eftermiddagen och fikade, det var den dagen fia kom på tal, jag är glad att du följde med amanda, för annars hade vi aldrig träffats och då hade jag aldrig haft en vän som dig idag. Du är min tvilling och skönhet, du gör mig glad. jag saknar att inte träffa dig så ofta som jag gjorde innan, innan träffades vi iaf ett par gånger i veckan, även om det bara var tio minuter i skolan, men det var bra och vi måste börja ses oftare än vad vi gjort i sommar, tre gånger på hela sommaren eller vad det nu är, men mycket är det inte iaf och det gör mig ledsen. vi får ta oss tid till hösten att ses oftare! annars får jag väll komma och kidnappa dig eller något, för ses det ska vi.
detta lilla inlägg var till dig från mig, desirée jag älskar dig min tvilling och vän, vad skulle jag göra utan dig. <3


vuxenvärlden - here i come!?

fått en del klagomål på att jag inte uppdaterar min blogg allt för ofta (nämner inga namn, men är ni nyfikna kan ni ju kolla kommentaren från förra inlägget). Så vad har hänt sen sist jag skrev, jag har fyllt 19, ett helt år närmare tjugo och den riktiga vuxenvärlden för när man fyller tjugo är man inte i ton-åren längre och då  måste man nästan räknas som riktigt vuxen. Blev firad tre gånger, först hos papps där jag fick lite blandat, bland annat en reseguidbok om new york, sen av mamms, lasse och vännerna och jag tackar för alla grattis-sms :) och tillslut av släkten, fick massa pengar till newyork rätt trist att bara få kuvert men så går det när man är dum och bara önskar sig pengar. sen har jag ju jobbat med och jag och josefin kom fram på jobbet igår att vi inte har något liv, för vi bara jobbar hela tiden. all ens tid går åt till att jobba, pengarna sitter fint, men all ens tid går åt till att jobba och när man väl är ledig så är man för trött för att göra något vettigt. men sånt är livet när man börjar ta sig in i vuxenvärlden, jag vill inte bli så stor än, men man har väl inget val. jobbet gillar jag annars, alla dessa underbart trevliga människor man jobbar med, speciellt paula, pierre, josefin, erik och veronika, det är dem som gör arbetsplatsen rolig.

påtal om något helt annat nu så har jag som alla andra märkt att den nya inne-grejen är BLOGG, alla har skaffat blogg nu de senaste veckorna, mina kära killkompisar som jag aldrig trodde skulle sätta sig ner och skriva blogg, skriver blogg och de är rätt flitiga med att uppdatera minnsann, och de skriver djupa och vettiga saker t o m , det är ju så man blir stolt över dem. och ni som läser min blogg får ursäkta om den inte är det roligaste, men jag är inte så bra på det här med blogga och uppdatera, men jag gör mitt bästa.


RSS 2.0