sommaren 2010

det var ett tag sedan sen sist. nästan tre månader sedan. sen sist har jag gjort min sista matte-tenta (som jag för övrigt klarade och det betyder att jag klarade alla matte-tentor på första försöket), duktigt tycker jag. Sen blev det sommarlov och jag tog mitt pick och pack och satte mig i bilen på väg hem till hässleholm efter lite mys i parken med Nina och Arwen. Väl hemma firade jag in sommarlovet med att somna orimligt tidigt och sova ända till förmiddagen dagen efter. tror att jag var aningen trött. Sen var det en och en halv veckas sommarlov/semester innan sommarjobbet drog igång. och nu är jag inne på min nionde och sista arbetsvecka, bara tre dagar kvar sen är det semester igen och då åker jag och dessi till turkiet en vecka, ska bli hur skönt som helst, att komma bort och bara kunna koppla av, och såklart få en massa sol och bad, god mat och härliga sommardrinkar!

Annat som hänt under sommaren:
Midsommar spenderades hemma hos mig med grillmys tillsammans med Dessi, Sarah och Louise! Vi hade en mycket härlig och trevlig kväll, med temat midsommar goes exotic! exotic kom till efterrätten som bestod av kladdkaka (med marabo polka) en massa exotiska frukter, glass, choklad och såklart jordgubbar. Tack för en trevlig kväll flickor!

Morfar, älskade morfar somnade in ♥
begravning och allt som hör till, många tankar mycket saknad.



Jag, i egen hög person fyllde 21, inget märkvärdigt med det, ett år äldre. känner mig aningen gammal, räcker det inte snart? nästa stora blir 25 och just nu känns det väldigt gammalt. Födelsedagen firades med sötaste Adrian och Viggo som jag var barnvakt åt. Sen kom även farmor, Sarah, Dessi, Elias, Daniel och moster och morbror med man/fru. och jag fick en massa fina presenter och jag blev mer än nöjd! tack alla!

Ja annars, sitter jag på jobbet och försöker få tiden att gå, det är väldigt lite att göra på jobbet och har så varit i 8 veckor. visst det är skönt, men jag är rastlös och hade hellre haft övermycket att göra.

ska försöka uppdatera bättre under hösten när skola och allt kommer igång igen, men lovar en uppdatering om turkiet med bilder och annat när vi kommer hem igen.
Ha en fortsatt skön sommar vänner.

/ J

RSS 2.0