a new pink camera case

Denna fredag började med hård träning på gymet med daniel, även sarah var där fast hon simmade. Steppade 10 minuter och gick raskt i 35 och jag känner mig duktigt. Därefter blev det hem, duscha och äta lite innan daniel skulle hjälpa mig med minneskort till kameran som inhandlades och det blev även ett rosa fodral till den med, för denna ska inte gå isönder har jag bestämt mig för. sen träffade jag sarah och vi handlade fodral till hennes kamera med, dock är den något större än min, haha. Hämtade mamms på stationen och vi begav oss som vanligt till maxi, träffade kusin där och hon skulle skriva upp mig på t4:as vikarie-lista, ibland är det bra att ha släkt jaa :D haha. så nu är jag glad men dock hungrig och snart är det taccos. Sen filmkväll med spångan, sarah och Hk, that's nice.

10 dagar kvar till -"the big apple"

WIHOO NU ÄR DET BARA TIO DAGAR KVAR TILLS VI ÅKER. PACKLISTAN ÄR SNART SKREVEN OCH MIN ATT GÖRA LISTA SNART KLAR. PENGARNA ÄR NÄSTAN VÄXLADE OCH RESVÄSKAN ÄR INBUREN.
FÖR NU ÅKER VI SNART. BARA TIO DAGAR KVAR NU.


everthing can happen at any time

Onsdag: maten hos farmor var utsökt, fick spagetti och köttfärssås och det var mer än gott kan jag berätta för er, sen bar det av hem för att hämta lappen så jag kunde hämta ut min kamera på maxi, min nya fiiina kamera. Sen hämtade jag upp sarah och hennes systemkamera och vi bar iväg ut till hovdala och fotade lite, innan vi plötsligt var  i tyringe :o en gåta hur vi kom dit men vi vände och körde till trästället där vi kollade julsaker och en massa annat, och fikade morotskaka och läsk på ett fancy café :) sen galma som vi är blev vi trötta och vi begav oss hemåt för vila.

Torsdag: igår när jag vaknat och fixat till mig förljade jag med mamms ner på stan för hon skulle prova glasögon, vilket resulterade i att jag ska dit nästa vecka och fixa nya jag med. mamms hittade ett par fin-fina och sen ringde jonny och jag mötte upp henne och jonas på nyfiket för lite lunch. och där fick jag reda på att en som gick i vår klass fått en hjärntumör, och att få reda på en sådan sak gör en chockad och tom, mest tom faktiskt. även om jag inte umgicks jätte-mycket med honom så känndes det rejält. jag trodde aldrig att något sådant skulle hända någon jag kännde, usch man blir tom, och lite ledsen och ja man vet inte vart man ska ta vägen riktigt. vi får hoppas att dem kan rädda honom och att det blir bra. vi tänker på dig. därefter blev det iaf lite shopping och prat och mys med jonny och hennes pv. sen hem, träffade daniel och elias på en liten picknick, hem mat och prat med underbara dess, hem till sara för kaffe och mys!


Sometimes autumn is confusing and I know exactly how you feel.


Onsdag idag ja, och jag skulle jobbat idag men så blev det inte då papps ringde igårkväll och undrade om vi kunde flytta det till nästa vecka eftersom dem har anställt en ny tjej som skulle vara där och lärara sig några dagar innan hon börjar på riktigt. Så det blev sovmorgon idag istället, sen ringde min söta farmor och undrade om jag ville ha lunch vilket man inte tackar nej till. så nu har jag duschat och ska göra mig iordning innan ajg ska bege mig dit, lite pyssel och kanske träffa sarah blir det nog med idag. uppdatering kommer sen, och för er som inte hänger med är det bara elva dagar kvar idag, wihoo.

That's why fireflies flash.

Tisdagen började med ännumer pyssel med mitt studentalbum, som jag faktiskt blir riktigt nöjd med, och det är bra, för mitt mål var ju att bli bra på scrapbooking typ, och jag tror snart jag börjar få kläm på det, och jag tycker faktistk att det är kuul (vilket är ovanligt eftersom jag egentligen inte har tålamod till sånt pill och pyssel). Eftermaten träffade jag Sarah och vi begav oss till norra station och kollade lite innan hon skulle jobba och jag begav mig hem igen. Väl hemma bestämde jag med andra sara och jag begav mig till henne, vi hämtade upp mamms på stationen körde hem henne och begav oss till maxi, sen var det mat och efter maten tog vi en promenad även en runda till maxi igen och sen hem till mig och kollade idol och vem kan slå filip och fredrik innan sara begav sig hemåt och jag begav mig till sängs. ännu en trevlig dag och bara tolv dagar kvar.

Like autumn turn leaves, winter will breathe cold on our necks


Måndagen började med ett träningspass på gymmet med min vän Daniel, därefter lade min mobil av lite så efter vi duschat och sånt begav vi oss till pmr för att kolla upp vad det var, som tur var var det bara 3G nätet som låg nere för tillfället, men påvägen tillbaka och hem till daniel händer det mest roliga och hemskaste på länge, mitt i en korsning vid ett röd-ljus så lägger min kopling och växellåda av, och vi kommer ingenstans, det går inte att frkoppla eller växla och daniel får ett skrattanfall och jag lika så, tillslut kommer vi på att vi nog måste ringa lasse, och vi sätter igång varningsblinkersen och daniel får då det blir grönt ljus putta bilen in på närliggande mack, och samtidgit som  han gör detta tappar han sina byxor, rätt rolig dag. vi parkerar bilen där och vi ringer söte-ann som kommer och hämtar oss, hemma hos daniel får vi fika sen köper vi en kamera till mig, daniel fyller min ipod med musik och sen får jag följa med honom att handla innan jag får skjuts hem, det var en spännande dag måste jag nog allt säga, tur jag hade dig med mig. Sen träffade jag sarah en vända och vi planerade till vårt företag, det kommer bli bääst! sen hem och ta det lugnt resterande kvällen med tv, data och pyssel.

skicka vidare - vissa tjänster kan inte återgäldas



Skicka vidare,
en av mina absoluta favoritfilmer sänds just nu på kanal fem och jag sitter som fastklistar fastän jag sett den ett stort antal gånger innan, men den är lika bra och fin varenda gång. och jag kommer som alltid gråta i slutet, men det känns skönt att bara kunna fälla några tårar till en helt underbar film. då undrar säkert ni varför kollar hon inte på filmen då, men det gör jag bara det att det är äckelreklam just nu.
och för er som inte sett filmen kan jag förklara den lite kortfattat: det handlar om en pojke och hans mamma som är alkolist, eller påväg ur det. och när skolan börjar så får pojken trevor en ny lärare som ger dem en uppgift som går ut på att komma på en sak som kan förändra världen och att dem sen ska försöka förverkliga den. och trevor kommer då på att han ska göra tre goda gärningar för tre olika personer som verkligen behöver det och att man sen ska skicka detta vidare genom att göra tre goda gärningar för tre nya människor och så fortsätter det. och det sprider sig bara det att trevor inte vet om det och ja så händer det sorgligheter och för att inte förstöra hela filmen för er som vill se så avslutar jag här för att reklamne är slut nu. och nu ska jag njuta av en underbar film.


14 kvar till - "the big apple"

Dagen har varit slapp, kollat idolrepriser pratat med mina kära vänner í telefon och haft det allmänt slappt och mysgit med migsjälv, även rensat jack-garderoben med mamms. och nu över till dagens viktigaste punkt:
Idag är det bara tvåå hela veckor kvar tills jag och sarah åker iväg och jag längtar mer och mer, så mycket att jag till och med burit in min resväska från garaget, kalla mig knäpp men det är jag det. mwii. nu ska jag kolla ensam mamma söker och skicka vidare.


spelkväll hos axelsons!

Gårdagen började med att jag sov hyffsat länge och sen hängde jag med mamms till stan och sen även en snabbis bort till m&m där även moster befann sig, därefter blev det maxi och en pratstund med sara. Hem och slappa ännumer och vi kvart i sju begav jag mig till sarah för spelkväll, vid halv åtta kom även dess, elias och emma och vi spelade alias och eftersom vi var ojämt var jag med ewa och vi var bääst, sen blev det lite galenpanna där jag vann! tur i spel otur i kärlek eller vad är det man brukar säga? Efter två spel pallade vi inte mer så då hängde vi bara lite, och vi var trötta. Så vid kvart över tolv så begav vi oss hemåt eller ja dess skulle sova här så vi körde elias hem, men vi köpslog och jag förlorade dess och fick köra hem själv, dock så ska jag få vad jag vill ;) haha. Påväg hem ringde jag sarah och vi pratade en bra stund innan även jag blev trött och vi lade på, ska nog ta och ringa henne nu, innan dess hör av sig så att jag kan ringa henne med. idag ska jag bara ha det mysigt med migsjälv, kanske ska involvera mamms med i min mysdag. Pyssla lite med mitt fotoalbum och läsa lite i min book tror jag nog allt att det får bli idag.





Tack alla för en trevlig spelkväll med saft, kaffe och negerbullar! <3

Its like wishing for rain as I stand in the desert, but I'm holding you closer than most 'cause you are my heaven



Gårdagen var så bra som den bara kunde bli, efter en promenad ute på Hässleholmsgården med sarah begav jag mig till staden där jag mötte upp en vän, vi åt pizza och skulle gå på bio, men nej då är där inga biljetter kvar så vi tog vårt godis och åkte hem till mig där det blev en lång och skön promenad :) och vid nio lämnade dess mig, och jag begav mig hemåt och somnade bums typ. taack för igår<3 Vaknade vid tio av att sarah skickade och undrade om hon kunde ringa, så jag drog mig upp och pratade med henne typ en halvtimme innan hennes jobb kallade igen, gött jobb där man kan prata i telefon sådär. och nu ska jag vara lite duktig och byta lakan i min säng tror jag.

Just a stranger on the bus, trying to make his way home, like a holy rolling stone



Det blev ingen uppdatering igårkväll för att jag var så trött att jag inte ens orkade sätta igång datorn. Men det kommer en uppdatering nu istället. Jobbet igår bestod av invenering, packning och en massa annat småpyssel. Och jag måste än en gång påkeka hur fantastiskt roliga alla är och på lunchen var vi inbjudna på invigning några hundra meter bort och detta gillades inte av alla kan men vi gjorde det roligt ändå. Vi fick varsen paket påse med ett vinglas och lite småsaker som en penna med mera, och alla tyckte att detta glas var så fult att dem inte ville ha det, så ja då fick jag allas bara för att jag snart flyttar hemifrån och behöver saker typ. så nu kan jag bjuda på fest för det gör inget om glasen går sönder, och som åsa sa jag vet vad jag ska kasta om jag blir arg, haha. Just nu mår jag lite illa så ska nog bara ta det lite lugnt tills sarah ringer så ska vi ut och promenera (även besöka onoff, elgiganten och expert) sen blir det att träffa dess, ska smsa henne nu och berätta vad jag kommit på att vi kan göra typ. Tänkte bara avsluta med ltie onödig fakta, nygammal favoritlåt har dykt upp i min spellista igen, what if god was one of us. den är faktiskt bra :)
Have a nice day people.

GIRLILISIOUS

Girlilisious är hur jag skulle beskriva felestad, eller iaf snart då papps åker till islandia, då är det bara vi girls kvar här och det är alltid lika roligt ska ni veta. Just nu sitter jag här lite innan jag ska påbörja dagens alla arbetsuppgifter. Igårkväll efterjobbet var det mys hemma med idol och vem kan slå filip och fredrik.
Och jag måste bara få stoltsera lite med min klädsel idag, jag känner mig inne, har kjol som jag satt på höfterna och min långa skojrta instoppad i där, tyckte jag att jag var aningen modern. nej nu kallar arbetet, uppdatering om dagen kommer ikväll, have a nice day.

a drop in the ocean, a change in the weather


Idag skulle jag åkt med Daniel till malmö då han skulle på jobbintervju, men eftersom posten var seeeg så han inte mitt bankkort komma innan det var dags för avfärd så jag kunde inte följa med.
När jag då insåg detta gick jag och lade mig på sängen igen och kollade lite tv, lagade mat och underhöll daniel med sms, efter mat och lite mer tv somnade jag någon timme då jag har kännt mig aningen hängig idag. Vid fem gjorde jag vid mig lite och begav mig till stan för jag behövde nytt puder och bilen behövdes köras lite.
Nu har jag kollat idol (och jag säger bara det att mina nya killfavoriter var med idag) ska kolla klart filip och fredrik nu sen blir det sängen, för jag ska upp tidit imorgon för att köra och jobba hos papps.

Puss & godnatt

Smile when words are said, don't speak when signs are given.


åh jag är duktig på att uppdatera, och nu tycker jag till och med att det är kul. Förutom att komma på rubriker för det är ett helvete, lika svårt alltid. Så vad har hänt sen innan, jo jag och emma ska boxersisa (eller hur det nu stavas) nästa vecka, och det ska bli kuul, fastän jag inte riktigt vet vad det går ut på, men träning är bra! Sen har jag kollat poirot och haft te-mys framför datorn pratandes med vänner , från förr och nu och det är trevligt värre.
nu ska jag mysa med lite mer te innan det blir sängen för min del.

Puss & Godnatt

20 kvar till - "the big apple"

Idag har jag varit duktig som få, efter lite slappande vid tvn och vid datorn satte jag igång en maskin med tvätt och sedan har jag rensat ut mina tre garderober så nu har jag knappt några kläder kvar, i alla fall inte några tröjor.- men det får jag leva med i tjugo dagar till för sen är det shopping som gäller. Efter några timmars arbetande tyckte jag att jag förtjänade lite vila så då satte jag på en gamal film jag hittade när jag städade, Linas kvällsbok, - den är söt den filmen, men konstig och ja inte världens bästa men helt okej. och nu sitter jag här nöjd över dagens prestationer och pratar med Paula från gunnarssons på msn, och ni ska veta att hennes brudklänning typ var den finaste jag sett! Hon kommer bli snyggast. väntar på mat det gör jag det med, mamms kommer snart och då blir det mat förhoppningsvis. nej nu ska jag lägga in ny musik på ipoden medan jag väntar på samtal från sarah. aja, uppdaterar kanske mera sen.
och för er som inte håller nedräkningen så gör jag det här till er och oss:
bara 20 dagar kvar nu!


weekend fuun.

Helgen började med en lung och mysig fredag, bakade kärleksmums och pysslade lite med mitt studentalbum och jag tycker verkligen att det är roligt att pyssla med det och jag blir nöjd med resultatet, min nya talang kanske, vem vet. Sen kom i alla fall Dess och Elias på besök, vi fikade och pratade en stund innan dem försvann hem till Elias för att avverka säsong ett - desperate housewifes. Därefter blev det lite mat och sen kom Sarah och vi kollade på film, wedding daze, helt okej film lite smårolig sådär, och eftersom vi börjar bli gamla blev det en tidig sänggång, nej men vi hade det mysigt som alltid när vi bara slappar och tar det lugnt.

Lördagen blev det sovmorgon och lite städning innan jag och sarah begav oss till city gross för att jag behövde ladda mitt bilbatteri, väl där tog vi ett stop i korvkiosken där dess jobbar och vi blev bjudna på både det ena och det andra, och det tackar vi för! och vi lovar en fin present från usa. Därefter var det hem äta lite till och göra sig iordning för att sedan bege mig till sarah för förfest då det var elvira gold och 10 kronors inträde. Elvira var överförväntan och jag hade trevligt, träffade klassvänner från fd S3SH och det var minst sagt trevligt. Vid strax  efter två gav vi upp björket, ja vi som inte gett upp det innan och begav oss till belladonna för mat, därefter blev jag en ispinne och lite så, men det gör inget såhär i efterhand för jag är bara glad för din skull. Efter mycket tjat kom vi i alla fall hemåt och eftersom jag frös fick jag låna snygge-mössa och vante och sparkcykel som var alldeles för låg hem, men det gick, tur ingen såg mig. väl hemma klockan fyra kunde jag inte somna så det blev lite desperate houswifes innan sömnen kom.

Blev väckt halv elva söndag av mamms som bara du ska vara färdig om en timme för då åker vi, vi skulle nämligen till moster i lund för lite släktmiddag. Jag masade mig upp och gjorde mig snygg, så snygg man kan bli dagen efter. Fyllde vattenflaskan och var klar i tid. Hämtade upp mormor & morfar. Väl i lund var det bara fika att starta med men jag fick mackor med eftersom jag var dödshungrig. Sen tog vi damer oss en promenad först i parken och sen genom stan hem då mormor ville kolla skyltfönster, hon är söt hon. Och till vår stora förvåning var vissa affärer öppna och vi gick in i en, hantverksbutiken tror jag den hette, asmycket fint och vi var glada att vi inte hade pengar med oss för då hade vi blivit fattiga må jag säga. Därefter hem till moster igen och det blev mat och jag var lycklig sen efterrätt och jag älskade det. Sen kaffe och hemkörning och jag måste erkänna att då var jag übertrött, väl hemma kom pyamasen på och det kollades ensam mamma söker innan jag sloknade.

det har varit en mycket trevlig helg, så tack alla!

Överallt på jorden finns människor som vet att regnet alltid faller i tid & evighet



Uppdateringen har legat nere ett par dagar nu, fast nu är jag tillbaka igen med ännu en ny spännande (eller inte) uppdatering. Så vad har hänt sedan sist, ja inte speciellt mycket har varit och ´jobbat två dagar hos far min som förövrig fyller år idag så grattis till dig söta papps :) där jag suttit och lagt in adresser med mera i datorn, och högen var fet kan jag bara meddela er, riktigt fet och tog ca 1 dag att färdigställa javisst jag har varit duktig.
Igår hände en trevlig sak med efter ett tidigt träningspass med daniel så begav jag och mamms oss ner till malmö, för att bli snyggare på gildaskolan, men förs kollades det i lite affärer och så. Sen var det min tur att få en ansiktsbehandling, och större delen av den var skön, men när hon klämde porerna fy fan vad det gjorde ont rent ut sagt, men massagen var skön, ohc jag ska beställa min rygg och nackmassage nu med. efter en och enhalv timmes behandling blev det mat, china typ fast i tag med box, riktigt riktigt gott! och mätt blev jag, sen var det mamms och hennes jobbs tur, men då fick inte jag hänga med dem så då åkte jag hem, med en bankade huvudvärk och halsont. den där behandlingen släpte nog lös lite saker inom mig, har fortfarande halsont och är lite förkyld. hum. väl hemma begravde jag mig i mitt mörka rum och kollade idol och somnade tidgit.

Läste nyss Bettans blogg (och för er som inte vet är bettan och bella i NYC just nu) läste om deras äventyr och om alla saker dem gör och ser och när jag läser om det så längtar jag bara mer och mer, och idag är det bara 23 dagar kvar tills vi lyfter härifrån och jag kan säga att jag aldrig längtat efter någonting såhär mycket som jag längtar efter den här resan nu, det ska bli så härligt att komma bort från hässleholm och sverige även om det bara är för två veckor och att vi kommer hem till verkligheten sen igen, men det bryr jag mig inte om just nu för nu vill jag bara iväg.
och ni får gärna tycka att jag tjatar om det här, men jag längtar verkligen, och sen att jag har den bästa respartner gör ju saken bara ännu bättre, eftersom jag åker med dig min bästa vän<3

aja, nu ska jag inte tråka ut er mer med mitt tjat om NYC för nu ska jag nog baka kärleksmums, bara för att det är gott och sen ska jag pyssla med mitt studentalbum och vänta på sarahs samtal och på att dess och lias kommer och hämtar min dvd box.


beauty


fick bli en uråldrig bild eftersom vi inte är så bra på att ta nya.

lastdayofjuly

Vaknade elva av att mamms kom hem, fastän jag sovit länge så var jag hur trött som helst. men tog mig iaf upp och mamms ville till stan så det var bara till att fixa sig lite och så begav vi oss till stan, vilket aldrig är bra. köpte ett par björnborg trosor, ett par leggins och en tröja. sen bar det av till onoff/maxi jag hämtade ut mina bilder och sen handlade vi mat. och nu sitter jag här och är mätt och belåten, ska nog gå och duscha nu, och dra upp till sarah en runda sen
(det bådas kräftskiva där), trevligt trevligt! är även väldigt nöjd över mina insatser till att uppdatera dock börjar det bli lite tradigt när man inte får något gensvar, så alla ni som läser, skriv gärna en kommentar ;)

nu eller aldrig

Efter att ha utfört en massa grejer på dagen, bland annat lunch hos farmor och handling så begav jag mig till fots mot staden för att möta Dess, vid läreda möttes vi och vi begav oss hem till mig. Där vi slappade, lagade mat och hade allmänt mys för att senare få för oss att våldgästa elias som hade godis. hos elias kollade vi en film, "the bucket list" (nu eller aldrig), bra film trots att jag fick förklara allt och lite till för mina kära vänner, (som inte alltid är det smartaste). vid elva kom rebecca och jag begav mig hem till sängen min. Det var en mycket trevlig kväll min vän, och vi måste ses oftare ! <3


30 kvar till - "the big apple"

Hoppas ni är lika imponerade av min uppdatering som jag själv är. Jag har ju  blivit riktigt duktig på det här med att uppdatera bloggen, och det ger mig ett stort plus iaf idag. Dagen började med uppstigning strax efter åtta då jag skulle köra mamma och en arbetskamrat till henne till donken där de skulle bli upp-plockade av buss eftersom det var kick-off för dem idag. Väl hemma igen kunde jag inte somna om så jag satte mig och kollade lite tv och nu sitter jag här nu duschad och fräsh för att utföra dagens uppdrag innan jag i eftermiddag ska umgås med underbara dess.
och idag är det bara 30 dagar kvar tills jag och sarah beger oss till the big apple, åh som jag längtar efter att få komma iväg härifrån ett tag.

Det ända jag minns är att du är min vän


med pirr i hela kroppen

mysig eftermiddag i kristianstad.
det växlades pengar, dracks caffelatte
& sarah impuls köpte en väska.
me like.
om 31 dagar bär det av,
och jag längtar så att det pirrar
 i hela kroppen när jag tänker på det.
Jag planerar, tider och dagar hit&dit.
 kanske lite mycket. Sarah flyter med ;)
Hello
 New York City & Goodby Hässleholm!
Hej världen & nya äventyr.
du & jag älskade vän <3

life goes on

Helgen spenderades med hög feber och halsont och därför spenderades den också i sängen med en bok och film.
Det var nog vad jag behövde tror jag, dock missade jag min dess och joss dag på grund av min sjukdom vilket inte alls var bra, men jag fick träffa henne en kort stund igår istället, och det var trevligt. Träffade dess på stan, även daniel och elias, vi hängde på torget för att sedan gå till telenor där elias skulle lämna in en gammal mobil och få grejer för femhundra kronor. Till min glädje ser jag att det är Fredde som jobbar där, (fd klasskamrat) vilket var trevligt att få träffa honom och snacka lite sådär. och jag kom att tänka på att jag faktiskt saknar de där människorna, man blir mer fäst än vad man tror. och det påminnde mig om hur jag saknar alla de där rutinerna som skolan för med sig, den säkerheten man får där. För nu går jag bara hemma utan jobb och är sjukt rastlös. Hm, måste ta tag i mitt liv idag tror jag. Kanske jobba imorn. iaf efter telenor släpade vi dess till körskolan och sen skulle daniel och elias äta pizza så jag hängde med till viking och snyltade coca ;) sen hem och ta det lugnt och framåt kvällen blev det en tur till maxi med sarah, alltid lika trevligt! aja, nu ska jag försöka ta tag i mitt liv, någon som har något förslag på hur man gör eller var man kan få ett jobb ?
tacksam för hjälp!


rastlöshet

Tiden bara springer iväg, allting går för fort och jag känner att jag inte riktigt hänger med i det tempo som världen håller. Jag har inget riktigt jobb, ingen ordentlig inkomst, jag vill ha ett jobb och en fast inkomst, men framförallt vill jag ha någonting att göra. Jag blir så sjukt rastlös av att bara springa hemma och inte göra något vettigt om dagarna.
Aja, det löser sig väll inom sinom tid, som man brukar säga, när man minst anar det.

Onsdag förra veckan spenderades i malmö med min trogna malmö-farar-vän daniel som skulle dit på arbetsintervju för telenor express. intervjun skulle gå av staplen kl elva på scandic hotell. och daniel hade skrivit ut en karta till fel adress så där sprang vi och yrade som små yra höns tills det blev panik med tiden och jag ringde lasse och vi fann tillslut det. och det roligaste var att vi från början passerat det utan att se det. vi är korkade vi. daniels intervju drog ut på tiden så jag orkade inte sitta där och vänta på honom så jag tog mig ut på stan och tillslut kom han och vi åt pizzahut, tack för maten! sen sko-shopping, handlade av kjol till emma (som dock var förstor, men det löste sig dock senare). väl hemma igen tog vi en tur till donken där vi snodde salt, peppar och socker till stodchs present. tack för en trevlig med förvirrad dag.

Torsdag och fredag spenderades jobbande hos far i lödde. Det är alltid lika trevligt att vara där och man känner sig alltid lika välkommen av flickorna där. de är så underbara och söta, och vi ska inte tala om lottens skratt, det går inte att inte skratta när man hör det garvet-. jag gjorde en massa nyttigheter och lekte budfirma. kanske skulle satsa på det, starta en budfirma. tål att funderas på.



RSS 2.0