this is my life my friend & this is my time to spend.

.
Sitter och kollar på melodifestivalen, och precis gick nog den första låten jag tyckt varit riktigt bra vidare direkt till final, nämligen Anna Bergendal. Jag gillar henne och henne röst och låten var hur fin som helst.
Sen måste jag berömma Pernilla Wahlgren, okej låten kanske inte var den bästa, men ni måste hålla med om att den låten är riktig schlager! Därför gillade jag den, för det var schlager i ett nötskal. haha.
annars skulle jag gärna sätta mig på första bästa plan iväg till värmen. jag skulle behöva en veckas vila. men det är bara 4 månader kvar tills det är sommarlov, tur det. för längre orkar jag nog inte. nej nu ska jag kolla slutet och sen ska jag nog gå och lägga mig, är trött efter en veckas dunderförkylning (som tack och lov håller på att vända nu)!
godnatt vänner :)
Puss & kram

det var bättre förr.

Jag pratade med en vän igår och vi kom in på hur bra och okomplicerat allt var för bara ett par år sedan. Att vi gärna hade åkt tillbaka i tiden till sommaren -06. Då lekte livet, allt var bra och okomplicerat. Den sommaren var helt klart en av dem bästa (förutom somrarna när jag var liten och var på havet med f&f)! Det var innan vi började splittras, det var då vi var ett gäng, som ligger mig varmt om hjärtat, varenda en av er. ni är mina bästa vänner. Men det är inte samma som det var då, det kommer nog aldrig bli samma som då, och jag tycker det är sorgligt, för jag tyckte att det vi hade/det vi var, var riktigt bra. Jag tyckte om att träffa er varje fredag eller lördag. Jag tyckte om våra kvällar, det var alltid kul. Våra idolkvällar på hösten och melodifestivalen kvällar på våren. Film och spelkvällar, sommarkvällar vid finjasjön, alla grillkvällar, jag saknar allt det där! Men det hände något, jag vet inte vad, men det känns inte som förut. Det pratade jag och D också om, att det inte är ett gäng längre? jag tror inte det om jag ska vara ärlig. Jag vill att vi ska vara det. Men vad som än händer vill jag aldrig förlora er som vänner, för ni är det bästa i mitt liv och jag klarar mig inte utan er.
JAG VORE INGET UTAN ER! ♥
-

jag har vaknat- från min bloggtorka.

Nu, nu jädrar ska jag ta tag i mitt bloggande och börja uppdatera lite oftare och bättre. Hur många gånger innan har jag sagt det och det varit i max en vecka? men nu, denna gången ska jag satsa. eller inte? vi får se. Känner mig på humör för uppdatering idag i alla fall. Sen sist har inte hänt så mycket, mormor somnade 17 februari. Vilket kändes sorgligt men ändå som en lättnad. Hon har inte varit mormor på ett par år nu, och det gick bara mer och mer utför. Trodde inte jag skulle bli så ledsen men jag tror jag behövde få ut allt inom mig. sen ligger hela händelsen med christoffer fortfarande så ytligt så sådana här saker får en att bryta ihop lite mer än väntat. Så det blev hemfärd förra helgen för att umgås med familjen lite, vilket var skönt! På söndagen innan jag bar mig hemåt igen var jag mamma, lasse, morbror + fru i kyrkan när dem läste upp alla som dött under veckan och tände ljus för dem och ringde i klockorna. och så jobbigt det var att gå in i stora kyrkan igen, har inte varit där sen Christoffers begravning, och så klart var det prästen som begravde Christoffer som hade gudstjänsten. Jag vet inte hur jag ska orka gå in i den kyrkan för ännu en begravning på fredag. allt från den 10 dec 2008 kommer komma tillbaka, och det kommer bli dubbelt så jobbigt. Men jag ska klara det, jag kommer klara det. för du ger mig styrka!
.
annars rullar livet på, skolan rullar på, nya kurser, fler poäng, mer att göra, mycket matte och ja så ser mina dagar ut just nu, skola, hem och plugga, äta, tv, sova och så rullar det på dag ut och dag in. ungefär, med lite variation på att åka och handla emellanåt också. vilket intressant liv jag har, eller vad säger ni? Jag skulle svara nej på den frågan, men det är jag det.

sov gott.

sov gott, mormor ♥
du har inte varit du på ett bra
tag, men jag kommer sakna dig!
Vi ses i himlen!
.

you're the storm

lördag och jag städar, eller ja just nu gör jag allt annat än städar. Det är ett måste men jag vet inte orkar inte, känner inte för det så jag tar det lite i etapper, har dammat och kokat mina dammtrasor nu, varit ute med soporna och plockat undan så nu är det bara toa, dammsuga och tvätta golven kvar. yey, eller inte. Detta är största nackdelen med att inte bo hemma längre, man måste städa allt själv. haha, vilket stort problem jag har eller inte.
Annars idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, hade varit skönt att vara hemma i helgen och träffa familj och vänner men det går här med, är nog lite hemsjuk idag :p haha. idag töms mormor och morfars gamla lägenhet så mamma med syskon röjer nog för fullt nu skulle jag kunna tro. annars erbjuder helgen mest matte-räknande eftersom vi ska ha gjort massa till måndagens seminarium. hmpf. nej nu ska jag återgå till mitt städande så jag bli klar idag.
.
idag är en dag då jag har tänker mycket på dig, (mer än vanligt) och det gör ont i mig för jag saknar dig så sjukt mycket. det är inte klokt att du inte finns med oss, att det är över ett år sedan du försvann. Men jag vet att du har det bättre där du är nu, dock önskar jag att du varit här och gett mig positiv energi, (och hjälpt mig med matten:p) men när jag vill ge upp tänker jag på dig och tar nya tag, du ska veta att du hjälper mig i jobbiga stunder.
älskade ängel, jag saknar dig <3

RSS 2.0