ingenting någonsin

Det var ju inte så farligt att köra idag, jag gillade körläraren, han var cool :) Så varför var jag efentligen nervös , hm sån som jag är kanske. Och han tyckte jag var en naturbegåvning på att starta i backe, och att jag gjorde på  det svåraste sättet , nog skytet om detta.
Imorn ska dess sova hos mig, och på lördag är det väla som gäller för oss , det ska bli trevligt för det var nämligen längesedan jag spenderade tid med henne. Mycket tid iaf.
nog pratat om tråkigasaker som ingen har nytta av :p 
  
                                                                             GOODBYE                
                       

trettio

Dagen har varit lugn och skön, städade mitt rum idag, utan att någon tjatat på mig ;o Jag fick ett ryck som inte kommer allt för ofta. hahaa. Sen kom min vän Daniel och hälsade på mig en liten stund, vilket var trevligt. Tv/ mat och slöande hände sen, tränade också, utan sarah :/ men det gick och jag var duktig.
Och jag är lite nervös inför imorgon då jag ska köra på körskolan för första gången ^^

Tjugonio

Jag älskar veckorna framöver, nu är jag ledig fram tills på torsdag nästa vecka och då är det skola i ca en timme då det är nått slags spex. Jag har absolut INGA leketioner kvar, vilket är bäst för jag är SÅHÄR skoltrött just nu.
Idag var jag bara i skolan enochenhalvtimme vilket var skönt, sen var det ju allt för varmt och inte ens jag klarade av att ligga där alltförlänge :o Så det blev promenix med Sarah vilket var skönt och trevligt!  Sen mötte jag Dess på stationen och vi gick till kulturhuset och kollade på esternas framträdande ( spec sarah ) hahah. Jättebra, sen bar det hem för att få lite mat i magen och Desperate housewifes. Och bara så alla vet så är min mamma helt dum och det är lasse med för den delen . för tillfället gillar jag ingen av dem spec mkt, kanske skulle bo hos papps ett tag, men njaeee ?

tjugoåtta

Helgen har spenderats hos papps i Lund. Det var kalas, film och myys på schemat. Söndagen spenderades först hos farmor med lunch sen så var jag bara hemma och slappade, och lekte med kusinbarnen.  Nu är allt väldigt lugnt och skönt överallt har max 5 kvar i skolan nu på två veckor, vilket är vääldigt skönt.
Nu ska jag sova, jag börjar ju hela 9,50 imorn och inte då vid tolv ;p

Godnatt ^^

tjugofyra

Idag är en bra dag, för idag fick jag veta att jag klarade det nationella provet i matte, vilket jag är överlycklig över eftersom jag nu får godkänt i matte B. Dagen fortsatte även bra, jag var med Dess, vilket var en evighets sedan :/ men nästa lördag är vår <3 Vi åt mat , sen gick vi till maxi för att köpa fika fira att jag klarat det, så vi köpte massa kakor, och vi gick säkert upp en massa kilo men vafan vem bryr sig. När vi fikat halvt klart så kom vi på att vi skulle kolla FIA, vilket var jätteroligt, och jag saknar verkligen det eftersom det var en av dem roligaste sakerna jag gjort i mitt liv, och vill bara passa på att tacka Elin en än gång för det, för det var tack vare henne vi gjorde det, och vi saknar elin här hemma, hon är nått speciellt.
När dess åkt hem, åkte jag hem och åt sen var det en snabbpromenad med Sarah som gällde, vi tog en promenad och satt lite vid Gullan :) jag gillar våra kvällspromenader, dem är bra ! <3



- det är inte alltid lätt, att leva så det blir rätt.
  det är jobbigt att klara av, egna och andras krav
  men jag gör ju så gott jag kan, och önskar att jag ibland
  fick vila i någons hand . <3


Tjugotre

Idag är det onsdag, och idag har jag haft en ledig dag, känndes som "friluftsdagen" i skolan inte var så spännande så jag stannade hemma för att ta hand om migsjälv, vilket resulterade att jag låg i solen och möös hela dagen. Visst jag tränade med vilket var skönt men väldigt jobbigt. Har även gjort massa nyttigt hemma som tvättat och tömt diskmaskinen, och ikväll har jag och mamms myst framför tvn med kaffe & glass ^^
Jag är nervös inför imorn, då jag får reda på mitt betyg i nationella matte B + mitt betyg i matte B, hoppas hoppas hoppas på godkänt, annars är det " HEJ HEJ SOMMARSKOLA" : /
Känner att mina bloggar har ett ganska meningslöst innehåll men vafan vem bryr sig.

& GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN IDAG DESIRÉE <3
(förlåt jag glömt säga det innan)

sunsetborderline

Långhelg är bland det bästa som finns, min har spenderats med Sarah, och i Malmö med Daniel, men även hemma i solen med en bok i min hand. Precis vad jag behövde och ville ^^
Har även varit mycket duktig och beställt mina första leketioner på körskolan, & jag är nervöös ;/
Ska även börja med teorin nu snart, känns som om det är ett måste .
och nu är det bara tre veckor kvar tills det äntligen är Sommarloov , vilket ska bli mycket skönt och efterlängtat. skolans leketioner är nästan slut allihopa och mitt schema är värsta skönt och lyxigt nu, vilket jag gillar som just nu är väldigt trött på skolan och allt som har med den att göra.
inga planer direkt har jag inte heller och inget jobb , men det får bli sol&bad och vännerna denna sommaren med, det är så jag trivs bäst - men lite pengar hade aldrig suttit fel, får bli nästa sommar ,

usch det var längesedan jag träffade Dess nu, men på torsdag då ska jag träffa henne, min vän och skönhet<3


- om du vill ska jag låtsas att allting är som det ska, om du vill för ett litet tag,
  om du vill ska jag le och säga att att allt är bra, om någon frågar mig om min dag.

Tråk torsdag -

-                                                         uuuuuuuuuuuuuuuuuuuurk!

Kännde att det var passande att börja med det idag, bara för att jag är sur på min mamma, för att hon tror att hon är någon enväldig härskare som akn bestämma allt, speciellt när det gäller semester, visst hon fyller 50 men hon ska väll inte få bestämma allt för det ? eller ? aja , är lite sur över det, men det går någ över hoppas jag. Man blir så tjurig och trött av att gå och vara sur.
Långhelg denna helgen, ledig torsdag - söndag och det är skönt ^^ Jag gillar skolan när vi får en massa ledigt.
                                  ______________________________________________

Idag har spenderats ; hemma i sängen till typ tolv, då jag tvingade mig upp, satte mig vid datorn och väntade på damsugaren, damsög mitt rum, lade mig och läste/tv , datorn, fika med mormormormfar m.fl , sarah, hem & äta, Sarah ut och gå och hem igen !
& idag har jag och Sarah bestämmt att vi ska åka till London i början av nästa år för att kolla balklänningar till stundent 08 samt massa annat då såklart.
och vi hittade värsta bästa vandrarhemmet eller vad det nu var, det var värsta fint och värsta billigt, så nu ska vi börja samla pengar och skrapa tia-lotter ;p en varje månad var.
iiih, Josse längtar redan dit. men en sak i taget nu, vi längtar först till 18-årsdagen om typ 2 månader :) 

                                  ____________________________________________

Du var fri som en våg
I ditt hjärta det låg
Ingen önskan att stilla ditt jag
Men när du rörde min kind
Då blev kärlken blind
Och jag drunknade djupt i ditt hav 

men allt du blev tillslut
var en hjälte utan mod,
som du inte ens förstod.


åttonde maj

Veckorna går fort, nästan så jag tycker att dem går alldeles för fort. Snart är det sommarlov, ja om bara 4 veckor tror jag det är eller 31 dagar (som är samma sak som 4 veckor). Skolans saker börjar ta slut vilket är väldigt skönt eftersom jag är trött på den och allt som har med skolarbete och prov att göra, & jag snart är du ju bara ett år kvar, sen STUNDET 08 ;) haha.

Tiden bara flyger iväg, det går alldeles för fort. Jag vill ha tillbaka förra sommaren då allt var så bra,  
Innan nästan allt förändrades, innan du och allt förändrades till det sämre. Men jag ska inte säga att allt är dåligt nu för det är det inte, men vissa saker saknar jag verkligen!  
Jag vet jag inte ska bry mig, men det går inte att inte brys sig, när man känner att saker inte är som dem brukar vara, jag vet du är mer likt ditt gamla jag nu än innan, men det känns fortfarande att du förändrats och jag tycker inte det är till det bättre. men hoppas på att det går närmare och inte längre bort ^^


: /                                                          - I really dón't understand it.


___________________________________________________________________________

Som en bok fylld av ord som jag aldrig förstod
som en gåva i vackert förband
som en bro till min själ
som betrodde dig väl
så förtrollad jag var när du vann


RSS 2.0