Sunny sunday

Stockholm, onsdag till fredag med SP2 var bra! 
Vi bodde på fridhemsplan, på ett fint vandrarhem, med späckat schema och långa dagar hann vi med en massa, orkar inte skriva allt, men b la riksdagen, slottet ( med sthlms GAYIGASTE guid ) teater på dramaten, som fick mig att somna och ja många fler saker.

Lördagen spenderades med Sarah i Malmö, där vi shoppade en massa eller i alla fall jag, eftersom det inte blev någon shopping i Sthlm, så var jag tvungen att ta igen det . Shoppade en hel del faktiskt, och jag är nöjd, nu är det bara jeans kvar ^^ På kvällen åkte jag Sarah och Bettan ut till Donkan och köpte glass och sen satt vi på jacob
och åt den och pratade lite sen hem och sova.

Söndag och det är fint väder,
Idag har jag varit med nästan hela släkten på hovdala för att fira mormor och morfars 65 åriga bröllopsdag. Vi åt massor med god mat för det var buffé, och jag var tjock som smakade 4 av 5 av deserterna. sen så passade jag mitt kusinbarn Adrian på 2 år så att dem andra fick sitta och äta och så i lugn och ro, tog även hand om hans lillebror Viggo som idag är 1 månad gammal,. 2 av mina 8 kusinbarn bara idag, lite skönt att inte alla kom, då hade jag haft fullt upp ;p  Och jag vill säga Grattis på bröllopsdagen till min kära mormor och morfar <3

Bara för att jag tycker om min släkt <3

Fireflies

Before you met me I was a fairy princess
I caught frogs and called them prince and made myself a queen
Before you knew me I traveld round the world
I sleept in castles and feel in love
because I was thought to dream


I found mayonnaise bottles and
poked holes on top to capture Tinkerbell
They were just fireflies to the untrained eye
But I could always tell
I belive in fairytales
And dreamers dreams like bed sheet sails
And I belive in Peter Pan and miricles
anything I can to get by
and fireflies

Before I grew up I saw you on a cloud
I could bless myself in your name
And patch you on your wings
Before I grew up I heard you whisper so loud,
" Life is hard and so is love, child, belive in all these things"


I found mayonnaise bottles and
poked holes on top to capture Tinkerbell
They were just fireflies to the untrained eye
But I could always tell
I belive in fairytales
And dreamers dreams like bed sheet sails
And I belive in Peter Pan and miricles
anything I can to get by
and firelflies,
Fireflies

Before you met me I was a fairy princess
I caught frogs and called them prince and made myself a queen
Before you knew me I traveld round the world
I sleept in castles and feel in love
because I was thought to dream


[ e n  f i n  t e x t ]

artonde april

Idag slutade jag tjugo i ett, för vi hade en så kallad konferans eftermiddag vilket jag tycker om, och eftersom dessa eftermiddagar är mina och Dess's så träffade jag henne direkt när jag slutade.
Vi vandrade ner till Stationen där vi tog bussen till sösdala och till henne. och på bussen var där en som skulle gå av och som tappade balansen när bussen stannade så han flög igenom HELA bussen ;/
Sen pratade vi en massa, fikade ( som vanligt ingick det mat när vi träffades ) pratade lite mer och sen hittade vi ett välidigt roligt spel på datorn som vi ägnade mer än en timme åt. Jag måste bara säga att detta spel är väldigt beroendeframkallande, spelar fortfarande detta plocka guldklimpar spelet.
Sen var det dags för mig att ta bussen hem igen, på bussen pluggade jag lite eftersom det är stort geografiprov på fredag ^^
DESS & JOSS . föralltid tvillingar <3



.

Nu är det skola igen och alla "skolrutiner" är tillbaka, på ett sätt känns det bra eftersom då går det fortare till sommarlovet , som börjar om åtta veckor.
Fast jag ska erkänna det var tungt att gå upp imorse, klockan sju kändes inte allt för trevligt eftersom jag var tvungen att vara vaken igår tills min lilla katt ville behaga att komma in, vid halv tolv och då hade jag börjat att titta på nyckeln till frihet  som är en mycket bra och sevärd film !
Någon gång vid halv två tror jag att jag somnade.

Skolan idag känndes ändå ganska så bra, eftersom det är så fint väder blir man så glad ! och då är till och med skolan nästa kul, jag fick ju träffa Dess med  :)
Suttit ute mesta av denna dag, och jag och matilda har idag kommit på vårt blivande projektarbete ochlämnat in planen ! väldigt bra för att vara oss måste jag säga ^^ haha,
Det är en väldigt bra idé som jag verkligen tror och hoppas kommer bli nått bra utav.

sommarvärme

Idag är det söndag, men inte vilken söndag som helst utan det är den sista påsklovsdagen idag.
Lovet har gått mycket fort fast på ett sätt känns det som det precis börjat .
På detta lov har jag inte gjort så mycket,  mest sovit tagit dewt lugnt  och som vanligt typ levt hemma hos Sarah ! ;)
Skulle träffat min kära vän Dess igår, för det var väldigt längesedan jag gjorde det men nej då blir hon sjuk :/ så det blev inget med det.

Denna helgen har varit en av dem bästa på länge.
I fredags åkte jag och sarah ut till Daniel där kladdkaka , drink som skulle vara syrlig äppel men blev en blanding av päron/melon , sprite, fanta annanas , citron och is . blev faktiskt gott, vi kollade tallang 2007 som jag inte blev allt för imponerad över, men jag hade trevligt sällskap iaf :) sen var vi ute och promenerade rundor i Sjörröd en massa och sen satt vi ute och bara pratade.
Lördagen spenderades först med SOLNING hemma eftersom det har varit så väldigt varmt ! sen kom min vän Daniel och vi åkte en ganska lång runda inlines, och jag klarade en hel lång backe helt själv ^^ haha, sen hjälpte han mig med lite program på min nya dator sen körde han hem och jag åt och lite så, sen kom Sarah hit och sen kom Daniel igen och vi gick och handlade glass sen gick vi och satte oss på skolan och pratade lite sen gick vi hit igen :) 
det känns bra för att du är iaf nästan ditt gamla jag igen, och det är jag väldigt glad över , för att jag saknade ju ditt gamla jag ^^

och idag har jag spenderat min tid i solen, sen även varit en sväng hos Sarah.

elfte april

Nu har jag hittat ut ur lunarvärlden, för en lite stund iaf, kan vara skönt att kunna skriva någonstans där inte alla kan läsa vad man skriver. vi får väl se hur uppdateringen med detta kommer att gå, jag är inte alltid den bästa på sånthär.

Idag är det den elfte april och idag skulle du fyllt 75, men cancern tog dig då du bara var 68 år. den tog dig bort, bort från oss alldeles för tidigt. För mig var inte din tid över, jag hade så mycket mer jag ville vi skulle gjort, jag saknar sommrarna på båten , du, jag och farmor. Det var dem bästa sommrana i mitt liv.
Jag kommer ihåg den sista gången jag såg dig, du satt där i en rullstol kunde inte gå, knappt prata och du kände nästan inte igen oss ^ och allt jag kunde tänka då var snälla, snälla dö inte på min födelsedag. och det gjorde du inte jag skulle fylla elva ca två veckor efter det att du dog den 14 juli 2000. Jag mår så dåligt över att jag inte kunde vara ledsen när du dog, men du ska veta att jag är det nu, och att jag saknar dig mer för varje dag, månad och år.
Vi var på kyrkogården idag, mamma och jag vi satte ett ljus till dig, ett ljus som symboliserar vår kärlek till dig,
JAGSAKNARDIG <3


image2
                                                             du&jag för längesedan


RSS 2.0