ett år sedan vi satt på ett plan påväg mot andra sidan atlanten, du & jag.

idag, precis just nu satt jag och sarah på ett plan (ett kallt jävla sådant) och var påväg ut i världen, på väg mot äventyr i new york, på andra sidan atlanten! just nu var vi på väg mot bryssel för planbyte. gud vad jag saknar dem där veckorna och jag saknar dig! jag vill tillbaka till den där världen där man inte hade med sig allt som fanns hemma, där allt var bra, där vi hade det bra. vi besökte en massa roliga saker, åkte vilse på metron, besökte fru grön och shoppade massor (speciellt  på favoriten forever 21). Hade trevliga guidade stunder på sophie och sov gott och åt gott, och drack en massa dunkin donats kaffe på mornarna. jag saknar allt, allt med den resan. idag var det ett år sedan vi åkte på vår första stora resa alldeles själva och vi klarade oss fin-fint! bästa vän, jag älskar dig och jag saknar dig!


Kommentarer
Postat av: D4nielsflicka

Shiit, tiden går på tok för fort. Det känns inte alls så länge sen ni var iväg :o<3

2009-10-06 @ 15:10:10
URL: http://emmasigmund.blogg.se/
Postat av: sarah

Älskling, ett år sedan. Helt galet. Men underbart hade vi det :) Och jag tycker vi tar oss en sådan här resa någon gång i framtiden igen, och fyller på garderoben med massa kläder från forever 21. Det var en härlig resa och Jag saknar Dig, väldigt mycket. Jag funderar också på att ta mig hem till helgen, vi får se, men hoppas iaf att vi ses snart snart igen, jag älskar dig bästa vän!

2009-10-07 @ 07:58:43
Postat av: D

Vill bara inflika att det inte på några villkor skulle kunna uppstå anledningar att INTE åka tillbaka till den staden, om man en gång varit där! Sån enorm känsla det var att bara gå rundor bland skyskraporna och juldekorationerna av alla de slag... Vår New York-resa är iaf något av det bästa vi gjort, någonsin!

/D

2009-10-12 @ 13:26:52
URL: http://danisgotborg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0