you're the storm

lördag och jag städar, eller ja just nu gör jag allt annat än städar. Det är ett måste men jag vet inte orkar inte, känner inte för det så jag tar det lite i etapper, har dammat och kokat mina dammtrasor nu, varit ute med soporna och plockat undan så nu är det bara toa, dammsuga och tvätta golven kvar. yey, eller inte. Detta är största nackdelen med att inte bo hemma längre, man måste städa allt själv. haha, vilket stort problem jag har eller inte.
Annars idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, hade varit skönt att vara hemma i helgen och träffa familj och vänner men det går här med, är nog lite hemsjuk idag :p haha. idag töms mormor och morfars gamla lägenhet så mamma med syskon röjer nog för fullt nu skulle jag kunna tro. annars erbjuder helgen mest matte-räknande eftersom vi ska ha gjort massa till måndagens seminarium. hmpf. nej nu ska jag återgå till mitt städande så jag bli klar idag.
.
idag är en dag då jag har tänker mycket på dig, (mer än vanligt) och det gör ont i mig för jag saknar dig så sjukt mycket. det är inte klokt att du inte finns med oss, att det är över ett år sedan du försvann. Men jag vet att du har det bättre där du är nu, dock önskar jag att du varit här och gett mig positiv energi, (och hjälpt mig med matten:p) men när jag vill ge upp tänker jag på dig och tar nya tag, du ska veta att du hjälper mig i jobbiga stunder.
älskade ängel, jag saknar dig <3

Kommentarer
Postat av: Therese

Tack så mycket för din kommentar, hoppas det var okej att jag använde den där bilden i min blogg. :)



Alltid roligt att höra ifrån er som verkligen kände honom.



Ha det bra :)

2010-02-08 @ 20:14:47
URL: http://thereseenglund.bloggplatsen.se/
Postat av: Anonym

hej..! Ursäkta att jag inte var så social i lördags, men vi ses nog igen!



Och jag är knasig på felläsningar... undrade ett tag varför du kokade dina damtrosor, och varför har du damtrosor?

Fast livet bli väl lite mer underhållande när man inte alltid läser rätt! (det var ju dammtrasor du talade om :P)

2010-02-19 @ 01:20:51
Postat av: Cissi

Hej!



Nu har jag med hittat din blogg!

Hoppas att allt är bra med dig och att det går bra på skolan. Vi har hemtenta nu, därför sitter jag här ;) O på Måndag 3 veckors VFU.



Kram /Cissi 13

2010-02-19 @ 08:55:24
URL: http://mittliv-mittliv.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0